До Євро-2012 на Волині ще не встановили сотні дорожніх знаків

До Євро-2012 на Волині ще не встановили сотні дорожніх знаків
На Волині у містах обласного значення до початку чемпіонату з футболу Євро-2012 необхідно встановити близько ста знаків маршрутного орієнтування.

Про це йшлося 2 березня під час наради у першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка, повідомляє прес-служба ОДА.

«У нас дуже стислі терміни виконання завдань по облаштуванню автомобільних доріг знаками маршрутного орієнтування, адже до Євро-2012 залишається менше ста днів. Майже усі знаки, які необхідно встановити на дорогах державного значення вже виготовлені, тому через деякий час дорожники займуться їх монтажем», – запевнив чиновник.

За його словами, Волинь вчасно справиться із цим завданням, оскільки для того, щоб виготовити один знак, необхідно декілька хвилин.

«В кінцевому результаті Волинська область буде виглядати зразковою у підготовці до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу», – додав Башкаленко.

За словами працівників Державтоінспекції на дорозі Київ-Ковель-Ягодин необхідно встановити та замінити 217 дорожніх знаків, на трасі Устилуг-Луцьк-Рівне – 260.

Що стосується міст обласного значення, то у Луцьку модернізації та встановленню підлягають 82 дорожні знаки, у Нововолинську – 7, Ковелі – 16 та Володимирі-Волинському – 9.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ляшко каже, що Гузь неправий
02 березень, 2012, 17:12
До Євро-2012 на Волині ще не встановили сотні дорожніх знаків
02 березень, 2012, 16:44