Майдан у Луцьку чекає нічних провокацій

Майдан у Луцьку чекає нічних провокацій
Увечері понеділка, 2 грудня, на Майдані у Луцьку можливі провокації: поблизу майдану учасникам пропонуватимуть алкоголь, а провокатори мають намір навіть трощити вітрини, аби створити негативний імідж учасникам акції протесту.

Про це Координаційному комітету Євромайдану у Луцьку стало відомо з поінформованих джерел – повідомив член комітету Володимир Пащенко.

З його слів, провокації, скоріш усього, полягатимуть у дискредитації учасників акції протесту. До прикладу, провокатори, використовуючи той факт, що на дворі холодно, а учасниками Майдану є переважно молодь, пропонуватимуть їм алкоголь – «аби зігрітися».

«Окрім того, на Майдані можуть з’явитися «гопники», «тітушки» чи інші представники «класу осіб сумнівної зовнішності, поведінки і моралі». Вони можуть вчиняти хуліганські дії: зачіпати перехожих, бити вітрини тощо. Тобто всіляко намагати створити відштовхуюче враження про Майдан», - каже Пащенко.

Тому Координаційний комітет Євромайдану закликав учасників пильно стежити за будь-якими діями невідомих людей, не піддаватися на провокації й в міру можливого і в рамках закону протидіяти їм.

Він попросив, щоб учасники мітингу, як тільки побачать таких осіб, повідомляти волонтерів Євромайдану, вбраних в салатові жилети.

«А інших людей просимо з розумінням поставитися до можливих інцидентів. Запевняємо, на Майдані стоять виховані і свідомі люди, які вболівають за майбутнє країни», - додав Пащенко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Досить народ стращати! Кому ви потрібні? Гузь і Ко. - сходіть у церкву!!!
Відповісти
Напевно майдануті вже понапивались, тому пащенко відхрещується від їх подальших проступків...
Відповісти
"на Майдані стоять виховані і свідомі люди"
Дуже "вихована" і "свідома" людина завалила сьогодні в ОДА і погрожувала, наголошую, погрожувала всім присутнім!!!
Відповісти
Сьогодні бенефіс Гузя, він скрізь як Пилип з конопель.... Цими днями все вирішується в Києві, якого милого ти тут сидиш, їдь туди, де є загроза реально отримати кийком по голові... Хоча якби отримав, то може порозумнішав би, якщо б не втратив і рештки розуму.
Відповісти
Так! Звісно! Хватить лякати людей, ми ж всі - волиняни, маємо бути разом, а не вестися на розділяючі провокативні заклики. Запитайте себе: що може зробити для області ГУЗЬ? ШибА? Вітів? Бондар? Вони ж невдахи, які просто використовують дітей. А діти що? Скаже дядько гарне гасло, вони й вірять. Я була на майдані, я бачила, як діти кричать "ганьба" при цьому не відриваючись від ігр в мобільному телефоні, купленому за гроші батьків. Що куплять батьки завтра, коли всі нині кричащі дорвуться і розвалять?
Відповісти
Ні ще дівчатка фоткаються на фоні сцені - прикольно потім подружкам буде показати
Відповісти
дякую, будемо мати на увазі і накрутимо вуха тим провокаторам
Відповісти
Танки вже на марші. Авіація також на підході. Вертольти з російськими десантниками планують висадку і захоплення стратегічого об'єкту під кодовим названням "Буратіно"
Відповісти
В условиях, когда у ПОДАВЛЯЮЩЕГО большинства населения мозги отключены уже лет 25, немногим сохранившим способность мыслить и анализировать только и остаётся. что стебаться в интернете...
Відповісти
Ги-ги!
Як тільки сходили до шута Клімчука, так відразу куча дятлів на сайті долбется! Куди тепер Клімчуман в "відрядження" поїде?Діла за розкрадання земель в Шацькому парку ніхто не закривав.....
Відповісти
їхала у маршруці зі студентами з майдану дісно вони були з диким перегаром-це правда!
Відповісти
треба здавати таких зразу в міліцію, а перед тим надавати добряче, щоб відбити бажання сюди підходити.
Відповісти
на майдані, біля ЦУМу
ітеграція іде.
хто в ЄеС, а хто в Росію
ну а хто і на пивце)))
"Да любітє друг друга" - Україна ж на "посту"
Відповісти
безпосередньо знайома з охоронцями і активістами майдану
дійсно, на нашому майдані є провокатори, і їх все більше і більше
тому будьте дууже обережними!
Відповісти
*стежити за будь-якими діями невідомих людей*
Що тепер на майдані всі один одного в обличчя і пофамільно знають???
Відповісти
Скажіть мені чесний народе, хіба треба ше десь шукати більшого провоктора, як Гузь. Була б мужиком, не стерпілаб по пиці пархатій дати.
Відповісти
Коментарі проти страйку пишуть працівники держустанов? мєнтяри і "ригонівські" партійці??? чи ті хто в москальську церкву ходить? Сраколизи одні кругом!!!
Відповісти
Дуже по-європейському і т.д. змішувати з гівном людей, думка яких різниться з твоєю. Хто не з нами - той проти нас - хороша політика. Завжди свої невдачі можна буде спихнути на жидів і москалів. А у собі розбиратись ніхто не хоче.
Відповісти
Все нормально, спочатку жидів на землю обітованну, москалів - по власному бажанню чи на вокзал чи на гіляку. А тоді посідаємо в садочку, гарного літнього деньочка, і подумаємо думу - розберемося в собі!
Відповісти
Гузь і йому подібні - це ганьба для Волині.
Відповісти
Анонім в інтернеті перднув. Маєш що сказати - запиши на відео, якщо на сцену вийти не в змозі. Розкажи про власні досягнення. В протилежному випадку такі коментарі виглядають проплаченими риги-анальними партіями.
Відповісти
Придурків,які виходять на сцену вистачає.Яке відео ще потрібне. Вчора й так всі побачили "культурне личко" Гузівців.
Відповісти