Третій день Нового Майдану у Луцьку. ФОТО

Третій день Нового Майдану у Луцьку. ФОТО
Третій день Нового Майдану та другий день національного страйку для Луцька розпочався біля стін будівлі обласної ради, що на Київському майдані.

Приблизно о 6:45 сюди прийшли кілька десятків людей.

Біля центрального входу в будівлю вишикувалися більш як 30 міліціонерів.

О 7:00 люди підійшли до будинку, а член Координаційного комітету луцького Євромайдану Ігор Гузь почав закликати людей не провокувати міліцію. Також він пояснює правоохоронцям, що люди прийшли на прийом.



7:08

Людей прибуває все більше.

На місце події приїхав заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Володимир Поліщук.



7:15

До будівлі ради прийшли й інші члени Координаційного комітету.

Гузь повідомив, що приміщення має 4 входи. Також він додав, що є ще п'ятий - через підвал, але політик висловив думку, що голова ОДА Борис Клімчук не буде "як щур лізти через підвал".



7:17

Члени Координаційного комітету, взявши з собою по 25-30 людей, пішли на входи.

7:29

Біля центрального входу - близько 100 людей. Приблизно о 7:25 один з учасників акції біля входу заявив, що побачив на парковці ради міліцію в масках, тому закликав "не вестися на провокації".

На Київський майдан продовжують прибувати люди. Вони тримають в руках прапори України, ЄС та УПА.

7:32

Вхід в будівлі з боку парковки перекриває 20-30 правоохоронців.

7:47

До входу з боку парковки прийшов головний міліціонер Волині Олександр Терещук.

Ігор Гузь інструктував людей, аби вони казали, що прийшли на прийом в облдержадміністрацію.

"Але ситуація так склалася, що вас не пускає в ОДА міліція. Крім того, ще й не пускає працівників ОДА", - пояснює Гузь.

Також політик о 7:40 зайшов в будівлю і побачив, що там сидить заступник голови ОДА Станіслав Ющик.

"Бідний, ночував в адміністрації", - жартома мовив Гузь.

Мітингувальники співають Гімн України.

7:53

На плакатах у людей написано "Доля України в наших руках!", "Тільки разом - тільки до кінця".




7:56

З приміщення вийшов чоловік і сказав, що біля кабінету Клімчука б'ють Гузя і закликав всіх йти в будівлю. Люди спробували потрапити в будинок, але міліція їх стримує.

7:59

З будівлі ради вийшов член Координаційного комітету луцького Євромайдану Володимир Бондар, який заявив, що кабінет Клімчука охороняють "тітушки", а біля кабінету стоїть головний міліціонер Волині Олександр Терещук.



Бондар також каже, що Терещук привів "тітушок" і що міліціонер наймає людей для захисту різних заходів. Люди почали скандувати "Ганьба!".

8:10

Терещук відповів на звинувачення Бондаря. Спочатку він спробував поговорити з народом, але його зустріли криками "Ганьба!".



У коментарі репортеру ВолиньPost Терещук розповів, що біля кабінету Клімчука були працівники облради та ОДА.

Водночас з будівлі вийшов Гузь, який сказав, що його ледь не побили, і що в кабінеті Клімчука з десяток "людей спортивної зовнішності".



До слова, працівників ради в приміщення пускають, але лише за посвідченнями.

8:17

Гузь заявив, що Клімчук нібито в себе кабінеті ночував.

8:20

Міліція не пропустила репортера ВолиньPost в будівлю ради. Правоохоронці ігнорують всі запитання.

8:23

Володимир Поліщук репортеру ВолиньPost повідомив, що в приміщенні ради нікого нема і що нічого суттєвого не відбувається.

8:31
Під облрадою люди придумали нову речівку - "Хто не скаче, той Клімчук".



9:03
В малому залі облдержадміністрації відбувається прес-конференція Терещука і Гузя.

9:28
Під час спілкування з пресою Гузь заявив, що міліціонери перешкоджають людям потрапити у будівлю ради.

Натомість Терещук заперечив йому. Мовляв, правоохоронці охороняють спокій, а блокують будівлю "європолітики".

Також Гузь показав відео, на якому видно, що в приймальні Клімчука сидять люди спортивної зовнішності. Мовляв, Гузю саме вони заважали потрапити на прийом до голови ОДА.



Терещук зазначив, що це не працівники міліції, але визнав, що на заході є правоохоронці, які вдягнулися в цивільне.



9:31

Клімчук розповів, що люди, які сиділи в приймальні, "його друзі".

9:37
Депутат облради Олександр Пирожик закликав молодь прийти під приміщення облради, коли тут відбуватиметься сесія обради, яка розпочнеться у середу, 4 грудня, о 10:00. На цій позачерговій сесії депутати хочуть висловити недовіру губернатору Клімчуку і голові ради Войтовичу. Людей кличуть на дев'яту ранку.

9:41
Студенти під облрадою згадали стару "помаранчеву кричалку": "Яника на нари - тоді підем на пари!"

9:51
На фото: лівий вхід в приміщення облради, його теж заблокували мітингувальники.


9:56
Так зараз виглядає центральний вхід в адміністрацію. Більшість людей - біля правого входу в приміщення.


9:58
Юрба рушила до центрального входу в приміщення облради, біля якого щойно було не так людно (див фото вгорі).

10:00
За словами Олександра Терещука, в ОДА охороняють порядок 160 правоохоронців, а в акції беруть участь приблизно 1000 мітингувальників.

10:08
Принаймні половина працівників апаратів облради та ОДА не потрапили на робочі місця через те, що не мали з собою посвідки. Їм сказали повернутися на роботу після 14:00.

10:10
Пікетувалльники слухають Ігоря Гузя. Той дякує людям за активність і зізнається, що навіть не очікував, що стільки людей прийде до облради так рано.

"Клімчук в шоці" - запевнив Гузь.

Зі слів Гузя, Клімчук його питався: "Для чого ти зазомбував студентів?".

Таку інформарцію студенти сприйняли з реготом і оплесками.

Окрім того, Гузь заявив: у сьогоднішніх планах Майдану у Луцьку - пікетування училища № 2, де вчора звільнили одного з активістів Миколу Собуцького.

Окрім того, майданцівці планують пікетувати приміщення управління СБУ в області. Як сказав Гузь, "треба навідатися до друзів з СБУ".

10:15
Пікетувальники колоною рушили до центру міста. Рух транспорту на проспекті Волі зупинили, колону супроводжує ДАІ.


10:24
"Яника - на нари, Азірова - на пари!" - скандують у колоні.


10:25
А тим часом на Театральному майдані - зовсім малолюдно:









10:28
Учасники Євромайдану зупинилися на кілька хвилин біля Педагогічного коледжу, де вже традиційно закликали студентів приєднатися до протесту.

10:36
Біля пам'ятника Шевченка співають Гімн.

10:39
Учасники славлять Степана Бандеру та Романа Шухевича, вигукуючи тричі "Слава!".

10:40
Молодь влаштувала флешмоб: спершу всі присіли, а потім підстрибували і скакали на місці, вигукуючи: "Хто не скаче - той москаль".

10:53
Почався мітинг на Театральному майдані. Координатори Євромайдану закликають людей прийти о 15:00 до міської ради, де відбудеться позачергова сесія міської ради.

10:57
Клімчук заявив, що не збирається йти у відставку.

11:01
На Євромайдані читають новини з Києва. Розповідають про події під Кабміном і Верховною Радою. Коментарі від закордонних ЗМІ.

11:11
До мітингувальників на майдані приєдналися ошукані вкладники "Західінкомбанку", приблизно півсотні людей. Представники від вкладників виступили на сцені Майдану.

Вони пішли до обласного відділення Національного Банку, де мітингуватимуть через неповернення вкладів.

11:57
Під стінами управління НБУ пікетувальники вимагали визнання "Західінкомбанку" банкрутом і повернення їх вкладів із відсотками. Проте до них ніхто не вийшов.



12:20

Організатор Євромайдану повідомили, що триває збір людей для поїздки на Київ. Люди можуть записуватися в інформаційному пункті.

12:53
Ігор Гузь зі сцени заявив: "Ми пішли до директора училила № 2, звідки вчора звільнили активіста Майдану Миколу Собуцького. Ми передали йому привіт від усіх вас. І Миколу Собуцького поновили на робочому місці"

Окрім того, Гузь повідомив, що завтра, перед позачерговою сесією облради мітингувальники на Київсьому майдані у Луцьку створять живий коридор, яким буде змушений пройти кожен депутат облради. "І ми зможемо спитати кожного: "Ти з народом чи з паханом?"


13:04
На Майдан чоловік, який не захотів представлятися, приніс 15 кілограм макаронів. Щоправда, сирих - щоб годувати мітингувальників, їх треба ще зварити


13:15
Чоловік представився киянином та виконав акапельно пісню "Майдан". Каже, що склав пісню за ніч.



13:30
Молодь гріється під українську музику, їсть канапки з ковбасою і п'є чай. Охочі роблять патріотичний бодіарт: малюють на обличчі прапор України та армії УПА


14:25

На Євромайдані триває акція, ініційована двома луцькими художницями. Вони малюють свої художні асоціації на папері. Тематика - патріотична.


14:40

Євромайданівці рушили до Луцької міської ради, де відбудеться позачергова сесія.

15:15

Біля міської ради на вулиці Богдана Хмельницького відбувається мітинг. Проїзна частина не перекрита, рух транспорту можливий.


15:20
Міська рада ухвалила рішення про підтримку загальноміського страйку

15:21
Депутат Андрій Козюра повідомив: депутат Луцької міської ради Андрій Разумовський вийшов з фракції Партії регіонів, і навіть здав партійний квиток.

15:47
У рішенні міськрали йдеться: «...міська рада вирішила звернутися до керівників підприємств, установ, організацій різних форм власності, що діють на території міста, із закликом не перешкоджати законній участі їх працівників у загальнонаціональному мирному страйку, оголошеному в Києві 1 грудня 2013 року «Штабом національного спротиву» та підтриманому Луцьким народним віче 2 грудня 2013».

Рішення не стосується закладів охорони здоров’я, освіти, підприємств ЖТГ, Луцького підприємства електротранспорту, виконавчих органів Луцької міської ради.

Після ухвалення рішення про страйк міський голова Микола Романюк вийшов до учасників мітингу, що проходив під мерією. "Сьогоднішнє засідання сесії міської ради підтвердило, що депутати міської ради, міський голова разом з вами! Слава Україні!", - заявив Романюк.






16:27

Молодь розважається танцями і співами. Люди водять хороводи.



Лучанам нагадали, що о 22:00 та 00:00 відправляються на Київ автобуси.

18:13

На Театральному майдані продовжується концерт. Зі сцени лунає музика. В наметовому почали вечеряти: суп з вареним рисом, картоплі і смажену ковбасу.

18:49

Координатор Євромайдану Володимир Пащенко оголосив зі сцени, що Рада не розпустила уряд України. Тому він закликав людей їхати до Києва на Майдан Незалежності.

Також він повідомив, що 4 грудня на Євромайдан привезуть євросимволіку, яку будуть роздавати учасникам акцій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 140
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь - безсовысна людина, яка тыльки любить попыаритись, нероба
Відповісти
тільки б покричати, а нічого б не робити
Відповісти
А ти "Ледар",а що ти зробив для неньки- України
Відповісти
У тебе правильний псевдонім"Свиня",ти тушка,бо боїшся назватися нормальним іменем
Відповісти
пора і гузя і борю на нари,в одну камеру,і віктора фьодоровича до них в кумпанію, загрались в політику,козли
Відповісти
А й правда,що ти "байдужий",живеш по принципу"Моя хата скраю- я нічого не знаю".За таких ,як ти народ України живе в бідності.
Відповісти
Гузь де вони?
Відповісти
де гроші зі скриньки 2004 року?
Відповісти
А гроші на майдані,я свідок
Відповісти
реально тупе бидло до корита рветься,що Гузь, що Бондар, нічим не кращі за Бориса
Відповісти
Я щось тебе не бачу в рядах активістів майдану,значить тобі подобається влада БАНДИ.
Відповісти
Бондар, Банада, Грицюк - політичні трупи, нічого не зробили за 5 років
Відповісти
Щоб щось зробити,треба щоб і ти допоміг,а не чекав,сидячи в дома
Відповісти
адміни, варто замислитись над реєстрацією, щоб з одного ір, не писали під різними ніками, канановічі і їм подібні.
Відповісти
Щоб тільки за паспортом і кодом писали, бо ми ж за свободу. За дуже регламентовану і чітко виписану свободу.
Відповісти
гузя на нари!
Відповісти
На нари тебе з Януковичем,Олійником з ПР,з Чечетовим
Відповісти
Бондар, Банада, Грицюк - політичні трупи, нічого не зробили за 5 років

Так точно але зараз і вони потрібні, щоб зняти владу! Ми повинні йх використовувати. Потім розберемось-їм все одно вже нічого не всітить. І Шиді також.
Відповісти
они люди тертые:разведут лоха еще раз
Відповісти
Звичайно,тільки такі "революціонери" ховаються,як страуси в пісок
Відповісти
Якщо чесно - побачивши разом із мітингувальниками Шибу, Бондаря, Грицюка ... я ДУЖЕ розчарувався взагалі в доцільності тих змін...
працює Клімчук - нехай працює... роботу робить досить не погано...
Вони так точно працювати не вміють і не зможуть, не той рівень...

але Клімчук з ПР має однозначно вийти на знак протесту проти побиття дітей...
Відповісти
Закликаю всіх кого душила ця влада пиєднуватись до протесту, Клімчука у відставку, Войтовича також!
Відповісти
а меня не душила ,где протестуют против вас?
Відповісти
Звичайно ,не душила ,спавши в ліжечку
Відповісти
користуючусь інструкцією гузя борис заявить, що в кабінеті сидять відвідувачі, які просто прийшли раніше гузівських, і чекають на розгляд своїх питань, а гузю ледь не вломили, бо він без черги пхався - провокатор!
Відповісти
Слава Україні!,Слава героям -Гузю,молодець!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Подивившись вчора телевізійний сюєет на ВТ про те як ця нова "політична еліта" до Кліма на нараду вірвалось і був в шоці. По-перше виховані люди і толерантні, цивілізовані політики себе так не ведуть не те що з губернатором, а навіть із старшими людьми. По-друге хто ця нова потіт -еліта? Це: гудернатор невдаха, хамло-політневдаха Гузь якого батьки не найкращим чином виховували і в якаго елементарна культура відсутня, нардем-автомеханік який навіть вищої освіти немає і ще купка бухарів. Вони влади захотіли? Та що вони з нею робитимуть?
Відповісти
Мавпа теж хотіла би гранату. А що з нею робити потім подумає
Відповісти
Смольний взагалі якісь п'яні матроси взяли. І нічого. Ти скільки прожив під тою владою.
Відповісти
Легко говорити,але що ви зробили,то підскажіть тому Гузю свої плани,як змести бандитську владу,як нашим дітям навчатися без корупції у ВУЗах,ЯК?
Відповісти
Яка несусвітня тупість! Привести людей, на вході шептати їм що вони прийшли на прийом, а їх не пускає міліція! Тупість - страшніше крокодила! Що далі? Не пустили держслужбовців на роботу, порушили закон. Далі що? Слухати крики Гузя?
Відповісти
Ще один грамотєй.Так ти і того не зробив.Ти тільки живеж за рахунок дій других.Ганьба!!!!!!!!
Відповісти
підтримую ідею вступу в ЄС, не підтримую президента і діючу владу, але поряд з такими "лідерами" , або пожливо краже "л" замінити на "п" на одному майдані стояти не буду НІКОЛИ!
Відповісти
і я не буду
Відповісти
НЕ будемо!
Відповісти
Тоді виходить -сидіти склавши руки,і хай б'ють наших дітей. ТАК?
Відповісти
Вставаймоь всі на блокаду ОДА і виносимо Губернатора і Войтовича, Ганьба Волинській владі і всій ОДА
Відповісти
не питання, далі що?
ну план дій, що робити потім?
це не окремо взятий будинок паралізувати, це зупинити область.
хто потім буде вести цю роботу? хто буде нести за цю роботу відповідальність?
дайте відповідь, а потів носіть і виносьте!
горлопан і тупак гузь, аби х.ню зробити, а чим це обернеться для простих людей не думає.
Відповісти
Ганьба Владів і всій Волинській ода за те що сидять як щурі і бояться піднятись, вставайте і приєднуйтесь до акції держиморди...
Відповісти
они делом заняты в отличии от вас
Відповісти
А ти чим зайнята,смотриш по телеку ,как банда бьет детей.Занятые они видите ли .перекладыванием бумаги с одной стопки в другую,от этого бомжей становиться не меньше и почему то тарифы на комун. послуги не уменьшаються.Задрали своими администрациями.если работает,то только местный совет.А администрации только резерв для защитиы ПРЕЗИДЕНТА,их надо давно уже смести с лица Украины
Відповісти
піднімаймось усі брати мої, як востаннє, за дітей своїх за онуків проти режиму Януковича-Клімчука, бо плакати і жалітись потім буде пізно
Відповісти
а чого гузь не кричить про те як в ковелі у полоні тримав людей майже сутки. То це демократично. гузь - ти маразматик, кричи-кричи, прийде час ці ж люди яких ти використовуєш у власних інтересах і за тебе візьмуться, ось побачиш
Відповісти
але Войтовичу - без його громадської позиції не місце в тій будівлі... людима в першу чегру має думати за своїх громадян, а не про те як вгодити Клімчуку... ні риба, ні м"ясо...
Відповісти
Тут потрібні конкретні радикальні дії. Якщо сьогодні не винести з кріслом діда Борю та діда Войтовича, то коли? І для чого цей Майдан. Забрехалися 62-річні діди тай усе. Настав час на заслужений відпочинок діду Боря!
Відповісти
Гузь-молодець!!!Так тримати!Вигнати прислужників Хама-Зека з ОДА!На шавок на цьому пості не звертайте уваги.Вони будуть і дияволу служити за кусок ковбаси.
Відповісти
Факти! Одні лозунги і крикі. Толку 0.
Відповісти
Гузь - хамло. З ним ніхто не буде спілкуватися, бо він навіть розмовляти нормально не буде. Клімчук правильно зробив, що не впустив його і його братію. хворе на голову. Лікуватися, пане Ігоре, потрібо.
Відповісти
Дорогенький ти мій, з чогось треба починати.Хамло,той ,хто і пальцем не вдарив,щоб щось зробити для неньки України.Гузь -молодець.
Відповісти
Слухайте, люди, а Ви запитайте в Гузя чи він хоча б приблизно знає які умови наразі диктує ЄС для України у разі підписання угоди про Євроїнтеграцію? І що буде з вітчизняною промисловістю? Вже задовбав той вічний революціонер Гузь! брехун і політична повія, він завжди з’являється там, де можна нахаляву попіаритися. Дуже прикро, що на Волині ще є Люди, які попри здоровий глузд, ще вірять таким як Гузь, Бондар, Грицюк. Завдяки їм мирний Євромайдан вчергове перетворився на політичний фарс. Звертаюся до цих політичних повій: шановні, ідіть працювати, і не заважайте це робити іншим, завдяки яким наповнюється та багатостраждальна казна України!!!!
Відповісти
Ларисонько, що ж ти, люба, так пізно ознайомилась з документом про євроінтеграцію. Два тижні тому ти ще вважала, що все окей. І твій президент у цьому всіх нас переконував. Бабла Європа не підкинула в общак. От і вся причина.
Відповісти
Я ще три неділі тому була ознайомлена з документом про євроінтеграцію, тому рожеві окуляри навіть не намагалася одягати і жодного дня не вийшла на Євромайдан. А президент який мій такий і твій, бувалий, хтось же за нього голосував. Стосовно бабла - згідна, тому закликаю тих "революціонерів" йти і маслати на благо нашох неньки_України. Народ мітингує, а в бюджеті мільярдні діри, місцеве казначейство не платить гроші. поцікавтеся в дитячих садках чи мають чим годувати дітей. Останніх десять днів листопада дітяв в садочки не постачали ні сиру, ні молока, ні сметани, бо держава постачальникам винна мільйоним.От тут проблема! А гузя ідіота і йому подібних аж ніяк не варто слухати, потрібно більше читати і вміти аналізувати, а не йти ніби тупе стадо і викрикувати політичні лозунги!
Відповісти
От саме банда і докерувалася , що: "...Останніх десять днів листопада дітяв в садочки не постачали ні сиру, ні молока, ні сметани, бо держава постачальникам винна мільйоним..."
Саме ці люди і вийшли щоб щось змінити!
І не потрібно тут комусь вправляти мізки йди працюй і тп... тут багато людей які все життя працювали і працюють але толку із цього немає! Бо все розкрадається!
От саме зараз і люди виходять щоб щось змінити!

П.С. На рахунок "лідерів" євромайдану в Луцьку - важко не погодитись...
Відповісти
Буде як в Європі.Податки прозорі,відсутністьна державній службі
злодіїв,які бютжетними коштами оплачують послуги брехливих секретуток
Відповісти
Буде як в Європі.Податки прозорі,відсутністьна державній службі
злодіїв,які бютжетними коштами оплачують послуги брехливих секретуток
Відповісти
Лариска-криска,а ти знаєш,що в Євросоюзі,країни живуть за одними правилами і що там влада не буде купляти маєтки по 200 млн.грн.,і що всі будуть сплачувати податки і крупні бізнесмени і шоу-бізнес,які взагалі не платять (за словами Т.Повалій),а там крутяться сумашедші гроші.Та розуй очі і подивись тільки на їхні дороги.
Відповісти
Я не знаю до чого все це йде, але зняти Клімчука для чого? Щоб посадити на його місце іншого г**дона? Брєд.
Відповісти
Бондар і Гузь два підари. Шкода, ДУЖЕ ШКОДА, що люди ведуться на таких мудаків. Думав прийти підтримати, але під таким "керівництвом" НІКОЛИ!
Відповісти
Згодна на всі 100%.
Відповісти
Погоджуюся з кожним словом. Гузю аби покричати, переглянула відео "штурму" ОДА - він не вміє навіть з людьми спілкуватися по-людськи. Не вдалося прорватися до парламенту у 2012-му, тепер з"явився шанс "викричати" якесь тепленьке місце. Шкода тих людей, які думають, що відстоюють інтереси власні і інтереси України, насправді будучи маріонетками у руках Гузя і йому подібних...
Відповісти
Ой, Гузь - то якраз той, хто не ховається, а лізе на всі реальні та уявні барикади..... А от Бондар, який грів яйця за кордоном, відколи продав посаду мера і зняв кандидатуру, знову АКТИВНИЙ, бачте... Ностальгія за кріслом губернатора? Так народ не дасть.
Відповісти
Войтович,ще той с...лиз. Він в 2004 тікав з Рожищ на дарованому тодішньою владою Ланосі. Відсидівся, а тепер він знову ВЛАДА, тупого синка пристроїв замом голови РДА
Відповісти
Як можна небачити того що Клімчук другий Янукович, він навіть побиття мітингуючих заперечував і після провалу у Вільнюсі сказав що нам потрібно підставити плече янику-зраднику, хай краще жопу свою підставить сам, Ганьба такому губернатору і всій його ОДА
Відповісти
Ви краще свою жопу підставте Гузю, а може і він тоді Вам підставить свою. Борис нормальний мужик! Підтримую Майдан, але з Вами незгідний.
Відповісти
Гузь - вискочка. Ти не політик! Постійно тикаєш тим посвідченням!!! Засунь собі його в одне місце!
Відповісти
Клімчук братків підтягнув))
Відповісти
а якщо це не братки, а підрозділ альфа?
так з гузя може вийти фу-а-гра..... :-)
Відповісти
Я хочу щоб Бондарю кийком по ногам і по ї...балу. Хай заплатить за борги НАШОЇ УКРАЇНИ на Волині. Підар помаранчевий. Сахаровоз кончений. Ще ВОНО лізе. Терещук зроби йому "подарунок". Зарвався.
Відповісти
Ти точно Вася ))))) таку владу як в нас то треба або сліпим або дурним бути щоб підтримувати
Відповісти
Область в 5 найгірших областей в Україні, по корупції, пів області хабарників працює на державних керівних посадах, підприємців душать, нічого не будуєть не розвивається, зарплати найнижчі політичний тиск, репресії, Ганьба такій владі. Владу у відставку.
Відповісти
Згідна з тобою на 100%.Гнати владу в три шиї.Слава Україні!
Відповісти
Шось я не побачив на тих фото масової підтримки людей. Та сотня малолеток не рахується. Опозіціонери - невдахи ! Їдьте в Київ краще, може там від вас хоч якась користь буде. Тут вам ніхто не вірить, у вас рейтинг нульовий, ніхто за вами не піде крім малолеток які просто не хочуть на пари ходити.
Відповісти
золоті слова.
Відповісти
Мені жаль,що тобі подобається,коли б'ють студентів-це не малолетки,це молодь,з якої деруть гроші,хабарі за навчання,а гроші йдуть у "верхи", а повинні йти на заміну вікон гуртожитків,на нормальні шафи,на нормальне їх опалення ,ці малолетки,як ви кажете,гріють свої кімнати вітро-дуйками і т.д.і т.п.Правильно роблять,що піднялися на МАЙДАН.
Відповісти
Чому мітингувальники не запитали в Клімчука про його відношення до відставки Януковича, чому не вимагають від облради підтримки в зміні влади. Невже серед такої кількості людей немає адекватних, які можуть юридично грамотно оформити вимоги?
Відповісти
Пока по улицам водят "слона", британская Guardian, которую уж никак нельзя заподозрить в любви к Москве, но у которой не отнять присущей британцам циничности и прагматизма в отстаивании британских людоедских интересов, вышла со статьей "Ukraine: the road not taken" - где популярно объяснила точку зрения Европы о т.н. "евроинтеграции" - "богатая Украина как ценный приз ускользнула из рук ЕС".

Пока баранов "водят" по майданам в предвыборных интересах 2015 года Этинзона-Кличко, Яценюка и Тягнибока, светочи демократии сетуют на то, что как-то не удалось ими (баранами) сходу полакомиться )))
Відповісти
Може, на завтрашній сесії обласної ради почуємо адекватні запитання до Клімчука з Войтовичем?
Відповісти
Гузь - це якась помилка природи! Ніколи своїм виглядом не викликав поваги та гордості за Україну, хоча сам зоветься патріотом! Крикливе й хамовите хлопчисько! Чого він добавається? відставки Кліма? Ну, тоді він ще дурніший, ніж я думала!!!! Кого поставлять замість БП??? Та він хоч і бере гроші, але він їх і приносить в область!!! Він завжди підтпримував євроінтеграційні процеси, а кількість приведених ним грантів з ЄС зашкалює!!!!! Може імбіцил Гезь збирається очолити владу чи йому подібні? - сміх! Мені б хотілось вийти до нас на майдан, але якщо там людьми керує такий ідіот, то нога моя ступить лише на київському майдані!!!!
Відповісти
Совет власти!!!!Зачем бойни и Беркут? Облейте национал-озабоченных из пожарных шлангов холодной водой и вопрос мирно и тихо закрыт!!!!
Відповісти
Тільки фашисти поливали людей в мороз водою. Так замордували генерала Карбишева.
А ти фашист а не комсомолець, якраз по твоїм порадам видно твоє гниле нутро. В тобі хлопче дуже багато гівна...
Відповісти
Дрянь ти.Видно папашкін сисунок,ти не живеш в цій державі,ти тільки нею користуєшся.Тобі подобається Росія,ну то вали туда,тільки не в Москву,а яке небуть село і тобі відкриються очі на нашу сусідку Росію.
Відповісти
Це треба бути дурним, сліпим і обмеженим, щоб знову підтримувати тих хто мав можливість вже себе проявити в роботі !!! ВОНИ працювати не вміють і не хочуть, ВОНИ вдягають вишиванки, беруть прапори і гуртом ідуть кричати, за що самі і не знають, бо це єдине, що вміють!!! Повилазила сво...та! Ледарі!!! Я не кажу, що існуюча влада ідеальна в неї є багато недоліків, але попередня це взягалі просто немає слів,,,Люди будьте розумними, шануйте себе і визначіть для себе, що Ви хочете ЄС чи зміни влади ще на гіршу!
Відповісти
Люсі,а чому в тебе європейське ім'я.Ти ж за Україну без Європи,то звись Люська.А не подобається ?.То марш на майдан і відстоюй своє ім'я Люсі
Відповісти
а де танк для гузя, той бідняга аж на кришу виліз, але шото занизько, чому з самого 9 поверху не горланив шо його б ють, сам себе і компроментує - 8:10 - Водночас з будівлі вийшов Гузь, який сказав, що його ледь не побили і що в кабінеті Клімчука з десяток "людей спортивної зовнішності". - та треба було б вламати, щоб знав як провокувати людей до драки. гузю ганьба
Відповісти
Не будь провокатором,тебе видно за кілометр,що ти ТУШКА,стаття ж не ваша,так ви всі ,як коршуни налетіли її коментувати.Щоб коментувати її вам треба пуд правди з'їсти
Відповісти
Бондар тут як тут де ти раньше був !!! брехун і люди головне вірять тому брихуну!!
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lcX9UsnhJjQ
Відповісти
наша демократія так що студентам приказали йти на майдан, вони і пішли...... це все фальш.... і опозиція нічого не може з цим вдіяти......
Відповісти
ніхто нікому нічого не приказує, що за дурниці, кожен студент має право висловлювати і відстоювати свою позицію
Відповісти
страшне відео...просто жах...що робиться в державі? усім треба заспокоїтись
Відповісти
це не фальш, а відкрите відпрацювання грошей, яких накидав Палиця ректору СНУ ...., той давненько мітить на пост губернатора, а такі події йому на руку...
Відповісти
Звісно ж, всі ці гузі,бондарі і климчуки - одного поля ягоди. Але ми самі винуваті в тому, що такі нами правлять.
Нам потрібно САМООРГАНІЗУВАТИСЬ, а не чекати доки прийде якийсь "лідер" і використає нас у своїх інтересах.
Невже ви думаєте, що серед нас не знайдеться щонайменше десятка здібніших, чесніших та відповідальніших лідерів, ніж ці всякі горе-опозиціонери.
Наші проблеми не від поганої влади, а від власної байдужості та нерішучості!
Відповісти
Вірно!
Відповісти
Люди виходять на вулиці щоб показати, що всі ми не впевненів стабільності нашого завтрашнього дня. Ми всі переживаємо за те в якій країні будемо жити завтра ми та наші діти, а такі як гузь користуються цим. Хіба він політик, він вже виїхав на одному майдані, примостив свою дупу в тепло. Хіба може він допомогти простим лучанам чи малому бізнесу? Що зробив за весь цей час крім скандалів, і невже хтось крім нього самого вірить в те, що він політик? Ганьба таким, якби в нас були розумні опозиційні політи, то може і влада собі такого не дозволялаб.
Відповісти
Слава Україні. Героям слава. Слава нації. Смерть ворогам !!!
Відповісти
Бондар, не на тому майдані стоїш - їдь в Київ до нічних мітингувальників на мороз там люди треба. Чого ти виліз на сцену. Не роби клоунади!!! Всі знають який ти клоун... Де ти був до цього. Народе не слухайте цього вовкулаку.
Відповісти
Виходить так що пропозиція в ЄС дає змогу місцевим "щурам" що чекали та готувались до 2015 року зараз з мінімальними витратами збунтувати народ "безкоштовне мясо" та засісти на місце губернатора... А народ ....хм ,що , народ , просто безрозсудно та сліпо хоче в єс та й тільки ...... P.S.безглуздо танцювати під дудки місцевих злодіїв з мікрофоном !!!!!!
Відповісти
Просто в ціль ;)
Відповісти
Вже ці свині були при владі
Відповісти
Народе ми стоїмо не за ім"я політиків. Ми стоїмо проти кровопролиття та свавілля влади !!!
Відповісти
І що хорошого вони зробили ? кожен новий "валадар" спочатку думає про свій "зад" ФАКТ , та потім про народ !!!
Відповісти
Потрібно змінюнати в першу чергу підхід до усіх цих мітингів ,а то вони переростають в перевибори а тут вибранців хватає .
Відповісти
Ці вже пики приїлись усім !
Відповісти
цілком згідна з вами про "щурів", але здається мені, що народ вийшов не через бажання потрапити в єс, а через бажання змін... єс - це просто привід, а причина - процвітання бандитизму в усіх сферах та байдужість до бід народу... Думаю, що більшість це розіміє і таких як гузь просто далі не пустать. воно ж дурне й ледаче, здібне до безглуздих балачок та криків і це видно неозброєним оком...
Відповісти
Якщо Гузя закрити в кімнаті, то він задовбе стіни і вікна своїм посвідченням, накшталт, я депутат обласного савєта!!! Покажіть свої посвідчення!!! Я дав 300 доларів на будівництво Церкви!!!
Відповісти
=)))) я собі це уявила!!!!! готова сценка в квн =) а головне, що це правдиво!
Відповісти
100% підтримую. Гузя напевно в дитинстві надто часто ставили на стілеть співати національних пісень та розказувати віршики,а тут трапився майдан, такий шанс виступити - мить слави. Він просто не зрозумів, що потрапив в обласну раду, а не в цирк чи на сцену. От і вийшло непорозуміння "Гузь-політик", який ніяк не може задавити в собі клоуна.
Відповісти
Народе. Підтримайте Київ. Сідайте та їдьте. Нас мільйони. Не дозвольте пролити кров. Масовість людей - це сила що викликає страх та паніку перед розгніваним людом у щурів владних !!!
Відповісти
Гузь думає під шумок "із грязі в князі" ТЕЛЕПЕНЬ !!!!!
Відповісти
100% І цього треба боятись бо й серед людей є багато тих хто не розуміє що це за люди і ведуться на солодкі слова. Підтримайте не політиків а людей на майданах їх мрії про краще майбутнє !!!
Відповісти
"Молодь влаштувала флешмоб: спершу всі присіли, а потім підстрибували і скакали на місці, вигукуючи: "Хто не скаче - той москаль".

сміх крізь сльози)))
уявіть, як організатор цієї х-ні гузь стає губернатором! всі працівники апарату заходячі до нього в кабінет будуть підстрибувати і скакати на знак вірності і що довести, що вони не москалі!!!
є такий гарний фільм, Кін-дза-дза називається, гузь, подивись, що там між вами спільного? ))))))))))))))))))))))))
Відповісти
А тепер уявіть, що грубернатором став якийсь неграмотний Топа. Навіть не "заходячі" до нього в кабінет, ви побачите, що весь білий дім розмальований кривульками, як у кінці його прикольного "мудрування". Топа! Ти проти влади чи проти тих, хто хоче її скинути? Ні, ти просто, щоб усе було, як досі. Нещасний Топа.
Відповісти
відповім тобі вже раз мною сказаним:
сьогодні владу треба міняти, але не на ВЧОРАШНЮ!

п.с. я щасливий на відміну від тебе, бо не скачу як дурний баран, щоб довести, що я не москаль)
бо інших цивілізованих методів, чи як модно казати, європейських, щоб довести, що ти українець, у вас очевидно не знайшлось)))
гарного вечора і зворушливих досягнень у нелегкій боротьбі баранців-стрибунців їз москалями.
Відповісти
Топа, якщо ти не дурний, то чого такий неграмотний. "Мною сказаним" - це хто так говорить? Перед "як дурний баран" не барани ставлять кому. Перед "як модно казати" теж кома. "Очевидно" з обох боків виділяється комами. І де ж ти проскакав, дурний баране, що я тут лікнеп для тебе маю організовувати? Учись, поки не пізно, Топа, а то дурним і помреш. Успіхів у ліквідації неписьменності.
Відповісти
1. організовуй лікнеп пригунцям мені не треба я не просив.
2. я не диктант пишу не переказ щоб за грамотою ганятись.
3. повідомлення в інтернеті взагалі допускають відсутність знаків пунктуації і присутність отаких символів :) ну давай постав мені двійку!
насвари мене за смайл розкажи що такого знаку не існує в українській мові і т.д.
4. з тих стрибунців максимум 2% напише диктант з укр мови без помилок чи з одною. в кращому випадку звісно))))
так що маєшь собі контингент для роботи то іди і працюй ліквідатор неписьменності. замість стрибків - повчи їх грамоті користі точно більше буде)))
щоб не тупив - коми я не ставив навмисно!)))
Успіхів у ліквідації неписьменності.
Відповісти
Висновок один:Гузь син Черновецького. Питання: де він таку гребучу траву бере????????
"Країна геніїв чекає - п-да рождає дураків".
Відповісти
Люди, схаменіться! Обзиваєте один-одного. А що кожен із Вас зробив для нормального життя? Чи Ви всі так гарно живете? Чи Ваші діти поступили в учбові заклади по своїм можливостям? А коли закінчили вуз - то чи влаштувались на роботу по диплому? Чи маєте достойну заробітну плату? Якщо так - то сидіть мовчки і далі, а якщо ні - то виходьте на майдани і виборюйте своє право на гідне життя!
Відповісти
у новині " Як голосували волинські нардепи за відставку уряду" закрито коментування, бо пан курчак та пиза, яких ви облизуєте, продав волиняк разом із іншими -донами. соромно вам))
не позортесь, поверніть коменти!
Відповісти
БЛОКАДА КАБМИНА НАВРЕДИТ ВСЕЙ СТРАНЕ - ЕВРОПАРЛАМЕНТАРИЙ

Блокада участниками Евромайдана правительства и других государственных учреждений никому не принесет пользы. Такое мнение высказал депутат Европарламента от Польши Марек Сивец, передает телеканал БТБ.
"Все демонстрации, все протесты нужны людям, но им также следует знать законы и смотреть на то, как все это влияет на страну, на администрацию и на так называемый "повседневный бизнес" страны», - сказал он.
В связи с этим Сивец подчеркнул, что блокада правительства и других госучреждений не пойдет на пользу никому.

"Поэтому я думаю, что блокада правительства и других институтов - это и есть влияние на эффективность страны. Но лично, я не поддерживаю таких действий", - резюмировал депутат.
Отметим, что послы ЕС также осудили блокирование оппозицией государственных учреждений.
Відповісти
а йому не все одно?
тут стране 22 года вредят, переживем.
Відповісти
тут намає ніхто нікого обвинувачувати , з однієї сторони влада з іншої народ (та ще є от та б..ть опозиція яка сама по собі )вона скажимо мягко "грає в посланців божих" . А на Волині є "отєц Гузь" і "отєц Бондар" . Їм би ДПЮ (попризову підготовку юнаків )у школі викладати ....стільки б учнів зібрали .....
Відповісти
Колись друзі комусь казали не вилазити бо перестанемо бути друзями і доведеться відповісти за зроблене. Тепер ніхто нікого страхувати вже не буде!
Відповісти
І після цього ми хочемо міняти владу ???????? Ми прислухаємося до кого ? за ким ми йдемо ? НАРОД , це війна щурів у якій страждає народ . УВАЖНО ДИВІТЬСЯ ВІДЕО !!!
https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA

Потрібно зметати в першу очерідь тих 450 кнурів що при владі , вони ж самі не знають до чого прийдуть ....
Відповісти
«...міська рада вирішила ЗВЕРНУТИСЯ до керівників підприємств...із ЗАКЛИКОМ не перешкоджати ....»
До дупи: місцеві керівники державних установ наполегливо рекомендують не йти на мітинг.
Відповісти
Ми хочемо ...ми хочемо в "ЄС" .... анекдот на тему-"попав чоловяга в рай,тиждень лежить піт деревом,другий , райські яблука їсть історії життя згадує....Тут летить карета з чортами , зупиняється біля чоловяги ,той, що хочете чорти? Чорти -та чого вянеш піт деревом, поїхали з нами там розваги ,танці випивка ,тачки (поганяємо). Чоловяга -та заждіть я у Бога запитаю чи пустить .Боже мов так і так хочу в пекло з чортами на екскурсію туди і назад .Бог- як знаєш воля твоя. Той поїхав відтянувся на всю , та повернувся . проходить тиждень мужик заскучав думає де то ті чорти ......А тут знову летять, чоловяга пине каже- знову хочу до вас в "ЄС".Чорти- раз таке діло то переїжай до нас назавжди .Той пішов до Бога з проханням , Бог його відпускає.... Прилітають в пекло а там чорти кажуть -он там вугілля принесеш он там дров наколиш та асвальт підрівняй ... Чоловяга в недорозумінні каже ,а як же танці,красиве життя,відпочинок .... Чорти -МУЖИК ТИ НЕ ПУТАЙ ЕКСКУРСІЮ З ПМЖ .

Висновки робіть самі ..
Відповісти
“Як умру, то поховайте мене в Межигір`ї.
Закопайте на могилі чучало у пір'ї.
Щоб не с...ли, не літали наді мною пташки,
Щоб не падали на мене сцяки і какашки,
В Гондурасі заховайте партійну окрасу
І спасібо передайте жителям Донбасу”.
Відповісти
у 2004 один співав, щоб похоронили його на Говерлі... І що з того?
Відповісти
ми за вас всіх вболіваємось і молимось. а всі тупі коментатори - горіть у пеклі. гріха мені не буде
Відповісти
Олю, ніхто не проти протестів, я особисто вболіваю, але Гузь веде себе не правильно!!! Він виглядає як дикун, рухається хаотично, без плану дій! Чого він вчепився в ту ОДА??? Все вирішується на значно вищому рівні! Нам потрібен план дій, стратегія, організованість!!! і це придасть сили!!!! А те, що бін бігає як за сраку (перепрошую) вжалений, нічого не дасть!!!!
Відповісти
"Банду геть"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Молодець,Ігор Гузь,якби всі були такими,то ми б жили б уже щасливо і давно б перемогли банду Януковича
Відповісти
Спитай у Гузя - за які гроші придбав авто дружині?
Відповісти
а знаєте, чого клім не пустив гузя до себе в кабінет?
думаєте, злякався?
нє)))
просто клім і так знав, що гусь буде казати, але не хотів ці воплі і соплі слухати.
навіть якщо уявити, що гузь потрапив в кабінет - що б то дало?
ну покричав в би там, клім послав би його, мєнти викинули б за двері і все )))
це він людям каже, що ніби особисто майже захватив кліма у полон, діти вірять.
Відповісти
Мабуть,ти не був студентом,а може й школяром не був.Повчися трішки у ВУЗові,взнаєш,що то за фрукт "Навчання"тоді й ти вийдеш на майдан
Відповісти
Борімося!!! і поборемо владу Януковича.За грати його з Азіровим разом.Тут коментарі і "За" і "Проти".Ну треба щось міняти,не можна так жити і терпіти.Ми вільні українці,ми багата держава,так давайте її захистимо від людожерів-хабарників,від корупціонерів,від брехунів,від фашистів-беркутівців,які жорстоко побили наших дітей.Давайте перестанемо боятися.Боягуз Янукович-коли таке робиться в державі,потрібно скасувати всі зустрічі і сісти за стіл переговорів і подумати своєю тупою головою,що щось в державі не так,а він втік в Китай,бо китайське барахло цінніше за пролиту кров студентів,стариків,батьків,які захищали дітей.до чого ми дожилися?Тут такі грамотєї ще дають коментарі в захист влади ,вас не мати народила,а чорт з рогами.
Відповісти
А що нас, влада, на чолі з Януковичем нас тримає у "полоні" то як? Пенсії, зарплати на виживання!! Навіщо їм ЄС, вони давно там, рахунки, діти навчаються, вони літають за наш рахунок на відпочинок. А ми не живемо, а ВИЖИВАЄМО!!! БАНДУ ГЕТЬ!
Відповісти
Щоб хто не писав,а цю владу уже пора міняти.Раніше нас били по кишені,а тепер по голові.На їх руках кров наших дітей.
Відповісти
Щоб хто не пісяв...По голові не б*ютьбезголових, а по кишені - злиднів.І не ВАШИХ ДІТЕЙ кров пролилася - вони за кордонами живуть і вчаться, тільки тупих і ще тупіших, які повірили вовкам та стали баранами.. Їх знову підставили...
Відповісти
на жаль до гузя не доходить, а школота не розуміє головного.якщо навіть зараз клімчук псіхане і пошле всіх нах разом з гузьом та дійсно піде з посади, то ще поки що ДІЮЧИЙ президент ПРИЗНАЧИТЬ сюда, нам, на нашу ВОЛИНЬ, нового голову адміністрації.і коли в тому кабінеті сяде людина з ДОНЕЦЬКА, то шановний гузь, повір, той мєгафон якщо і не запхають тобі в одне місце, але до губ приклеють, це точно! шанси отримати пілюлей від справжніх тітушок в тебе виростуть до 100%.тому їдь революціонер у київ і звільняй януковича спочатку. і не води за собою стада школоти, вони навіть не знають у чому різниця посад між головою клімчуком і головою войтовичем.
Відповісти
Останні новини
Третій день Нового Майдану у Луцьку. ФОТО
03 грудень, 2013, 07:00