Один із «друзів» Клімчука сидів у тюрмі, – депутат

Один із «друзів» Клімчука сидів у тюрмі, – депутат
Один із тітушок, які завадили зайти в приймальню голови Волинської ОДА Бориса Клімчука у вівторок, 3 грудня, – рецидивіст.

Про це заявив депутат Волиньради від ВО «Батьківщина» Ігор Гузь під час сесії у середу, 4 грудня.

За словами депутата, йому вдалося отримати інформацію щодо одного з чоловіків, які блокували йому вхід у приймальню губернатора Волині. Так, він назвав ім’я Сергія Кулаксізова. Як розповів Ігор Гузь, наскільки йому відомо, Кулаксізов мав 10-річний тюремний термін.

Нагадаємо, обранець громади оприлюднив відеоролик, де видно, що йому не дали зайти в приймальню Бориса Клімчука люди, яких він назвав тітушками. Утім, губернатор Волині наполіг, що це все ж таки його друзі. «Усі вони – достойні люди», – додав очільник Волинської ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей гузь - це якась психічно неврівноважена людина
нагла і бидлувата
як то свиня, яка рветься до корита
Відповісти
може вона і рветься до корита...але, при усіх недоліках і зрадах "помаранчевих", вони дітей не били, не добивали лежачих в адміністрації президента, а потім проти жертв не порушували кримінальні справи...цинізм іудушек зашкалює....
Відповісти
голод давай..про Африку..порийся там в бумажці..
Відповісти
таким, як ви, "про голод давай", що не давай - не зрозумієте, зрозумієте тільки тоді, коли відчуєте усе це на власній шкурі...а от тоді, будете плакати і проклинати день і час, і не зрозумієте, чого ж з вами так обійшлися...а те що так буде, тільки в легкій формі, сумнівів не викликає...
Відповісти
який інтелектальний рівень це розраховано.йди по генделиках там вєдай.http://www.youtube.com/watch?v=zwSvoKtYfnY
Відповісти
там уже ти зайняв місце...
Відповісти
1. Били не дітей а громадян з своєю позицією....2. В свободи є теж друг який вже зараз сидить за маханації на кладовищі так що по друзях у них 1 на 1
Відповісти
1000000%
на минулому тижні обстежував, прогресуюча шизофренія з нападками істерики, казав йому полежи в нас відпочинь - не хоче.
Відповісти
а вас уже випустили?
Відповісти
дивого.дивно як би там таких невиявилось.то дісідєнт.він приватизувати хотів награблене для дітей.дєточкін нашого часу.як борис трудиться на ланах для волині.так і той.той тільки не в той час і не в те місце попав.а так би міг очолити волиньсантехмонтаж №...,або просто якесь майно комунальне чи автодор.друг ситуативний якщо ще не очолює.через місяць вже не пустять на прийом навіть.
Відповісти
гниле нутро, як і в інших коритників...
Відповісти
То людина, що сиділа у тюрмі не людина? Гузь теж сидів в Білорусії.
Відповісти
а шо дивного? в нас вся держава "друзі" які сиділи...
все почалось з президента..
Відповісти
не трогай.він дісідент
Відповісти
Це все видумують щоб отримати ще більше довіри народу та ненависті до влади.
Відповісти
Гузь здурів вже (((
Відповісти
факт залишається фактом - по державних будівлях вештаються ті хто по вечорах в арках вимагає гроші та здирає шапки. і гузь тут ні до чого, від депутат - його обрала частина громади. а хто обирав спортсменів ?
Відповісти
це у вас набір букаф
Відповісти
думаю, що скоро побачимо "героїв" - гузів і Ко в інших іпостасях. здається, плакатимуть вони крокодилячими сльозами, розказуючи в похмурих кабінетах про свої "геройські" вихідки в приміщенні ОДА, портрети, прапори та інші "панти" перед малолітніми сподвижниками - євроінтеграторами... все стане на свої місця і "за базар" прийдеться відповідати. і це правильно, бо набридло вже це пусте крикливе революційне бикоття!
Відповісти
на жаль до гузя не доходить, а школота не розуміє головного.якщо навіть зараз клімчук псіхане і пошле всіх нах разом з гузьом та дійсно піде з посади, то ще поки що ДІЮЧИЙ президент ПРИЗНАЧИТЬ сюда, нам, на нашу ВОЛИНЬ, нового голову адміністрації.і коли в тому кабінеті сяде людина з ДОНЕЦЬКА, то шановний гузь, повір, той мєгафон якщо і не запхають тобі в одне місце, але до губ приклеють, це точно! шанси отримати пілюлей від справжніх тітушок в тебе виростуть до 100%.тому їдь революціонер у київ і звільняй януковича спочатку. і не води за собою стада школоти, вони навіть не знають у чому різниця посад між головою клімчуком і головою войтовичем.
Відповісти
Останні новини
Один із «друзів» Клімчука сидів у тюрмі, – депутат
04 грудень, 2013, 14:10