На Волині засудили чотирьох сутенерів

На Волині засудили чотирьох сутенерів
У Луцьку засудили організовану злочинну групу, яка займалась сутенерством та втягненням у проституцію молодих жінок.

Зловмисників затримали ще наприкінці січня 2010 працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області.

Групу почав організовувати 37-річний житель Луцького району Юрій Приймак навесні 2009 року. Тоді він познайомився з луцькою повією Яною.

Юрій почав допомагати дівчині та підвозив її на своєму автомобілі до потенційних «клієнтів». Через деякий час чоловік запропонував дівчині проживати з ним разом на винайнятій квартирі, на що Яна, яка приїхала з Локачинського району, охоче погодилась.

Юрій продовжував возити дівчину на «виклики», за що вона йому платила по сто гривень за кожного клієнта.

У вересні цього ж року чоловік запропонував Яні покинути займатися проституцією, а натомість допомагати йому – здійснювати контроль за повіями, які будуть працювати на нього.

Приймак вирішив долучити до бізнесу ще кількох людей. «Команду» поповнили 34-річний житель обласного центру Юрій та 23-річний Андрій.

Юрій вмовив працювати на нього трьох дівчат, які уже добре були знайомі із проституцією, адже «надавали послуги» у цій сфері, і надав їм дах над головою у тій же квартирі, де проживав із Яною.

З кінця 2009 року розпочала свою діяльність організована злочинна група.

Усім учасникам були визначені конкретні завдання: Приймак організовував злочинну діяльність, Яна здійснювала контроль над повіями та підшукувала потенційних «клієнтів», Юрій виконував роль перевізника, а Андрій охороняв дівчат під час роботи та підшукував охочих відпочити в компанії проституток.

Платив Юрій Приймак «своїм» повіям копійки – вистачало лише на мінімальні потреби. Коли відмовлялися працювати чи підіймали «бунт», міг і стусана дати.

Ще одним нюансом в роботі була втома. Жінки втомлювались і відмовлялись виїжджати на «виклики», але у цьому випадку організатор теж знайшов вирішення проблеми: він давав своїм працівницям приймати амфетамін.

Суд визначив обом Юріям та Яні покарання у вигляді позбавлення волі на строк шість років з конфіскацією всього належного на праві приватної власності майна.

Адрію суд призначив п’ять років позбавлення волі з конфіскацією належного майна.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: СЗГ УМВС України у Волинській області
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині засудили чотирьох сутенерів
06 грудень, 2011, 11:36
Іномарка убила пішохода
06 грудень, 2011, 11:04