У Луцьку збирають списки студентів, які замість пар пішли на мітинг, - соцмережі

У Луцьку збирають списки студентів, які замість пар пішли на мітинг, - соцмережі
Користувачі соціальних мереж пишуть, що в деканаті економічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки збирають списки студентів, які не були на парах 2,3 та 4 грудня.

"Увага! Прошу поширити! Сьогодні моя подруга прийшла з пар і сказала, що вимагають в деканаті списки усіх студентів, що не були на парах з понеділка по сьогодні! Вона навчається на третьому курсі економічного факультету СНУ!" - йдеться в повідомленні, опублікованому в групі "Я Люблю Луцьк" в соцмережі "Вконтакте".

"Їхній староста сказав, щоб студенти придумали будь-які причини, чому вони не були на парах, але ні в якому разі не вказували, що були на Театральному майдані у Луцьку, тому що це може бути використано проти них!" - пише користувач.

Також у повідомленні йдеться про те ніби будуть вистежувати тих студентів, які мітингували під облдержадміністрацією у Луцьку 3 грудня.

"ДЛЯ ЧОГО І ЧОМУ ЦЕ ВСЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ? Звертаюсь до координаторів Євромайдану у Луцьку - будь ласка зверніть на це увагу, адже студенти починають боятися, і перестануть виходити на мітинг! Враховуючи події у Києві(кримінальні справи на активістів) потрібно вже вжити заходів, поки це не перетворилось на масові репресії!" - пише користувач.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йдіть вчітися. Дітки за вами майбутнє не будьте такими ж "осівідічінеми" як наша влад.
Відповісти
А для чого? Хай майданують. Торгувати на базарі зможуть!
Відповісти
Правильно, репресії - це хороша штука. Нема чого на театральній площі байдикувати
Відповісти
І правильно! За свої дії треба відповідати, любі дітки...
Відповісти
І за які такі дії?
Відповісти
на жаль до гузя не доходить, а школота не розуміє головного.якщо навіть зараз клімчук псіхане і пошле всіх нах разом з гузьом та дійсно піде з посади, то ще поки що ДІЮЧИЙ президент ПРИЗНАЧИТЬ сюда, нам, на нашу ВОЛИНЬ, нового голову адміністрації.і коли в тому кабінеті сяде людина з ДОНЕЦЬКА, то шановний гузь, повір, той мєгафон якщо і не запхають тобі в одне місце, але до губ приклеють, це точно! шанси отримати пілюлей від справжніх тітушок в тебе виростуть до 100%.тому їдь революціонер у київ і звільняй януковича спочатку. і не води за собою стада школоти, вони навіть не знають у чому різниця посад між головою клімчуком і головою войтовичем.
Відповісти
починають залякувати щоб придушити повстання!!!
Відповісти
Пха,чи й не повстання.Збіговисько школоти ,що вчитися не хочуть і біжать при першій же нагоді на вулиці за гузем
Відповісти
біжать -- бо то молодь, пульс країни, хочуть своє майбутнє будувати в кращій державі!!!
Відповісти
біжать -- бо то молодь, пульс країни, хочуть своє майбутнє будувати в кращій державі!!!
Відповісти
Чого може навчити той "всраний куномічний" факультет, коли совок ще не подівся з голови його керівництва. Не дивно, що свідомі українці все більше намагаються відправити своїх дітей вчитися закордон. В той час коли найкращі ВНЗ України вітають ініціативи свого студенства та всіляко підтримують їх Волинський колгоспний університет позориться на всю країну. Готовий в морду плюнути такому декану, якщо він дійсно збирає ці списки з метою репресій.
Відповісти
Студенты молодцы! Они заслуживают на лучшую жизнь, основанной на европейских ценностях. Пусть митингуют. А вы продолжайте ждать "покращення" от Януковича..
Відповісти
Студенти, не бійтеся. Щоб мати успіх у бізнесі треба мати свою думку, а не думати шаблонно і виконувати все те, що вам говорять. Є розпорядження міського голови про страйк. Є стаття Конституції про право на мирні зібрання. Якщо хтось рипнеться проти вас - заяву в прокуратуру. Хай побігає падло совкове, попише пояснення.
Відповісти
Ти спочатку свої успіхи в бізнесі покажи бомжара безмозглий
Відповісти
О, файний "підприємець" попався. З такою манерою спілкування і повним ротом піни (а може, то і зовсім не піна), якщо у тебе і є якийсь там бізнес, то довго він у тебе не затримається.
Відповісти
Студентів Торчинського професійного ліцею
НЕ ВІДПУСКАЮТЬ НА МІТИНГ!!!
Відповісти
А яке на це право мають? Студенти -- дорослі люди, їм підпис батьків не треба.
Відповісти
Та освіта зараз нікому не потрібна! Кожен другий має ступінь "магістра" і в кінці кінців не може знайти роботу, яка хоч би трохи могла забезпечити собі життя. В нас нема стільки робочих місць, тоді для чого робити спеціалістів з даної сфери? Краще ті кошти, що вкладаються в освіту вкласти у власний бізнес - з гарантом, що буде за що жити!!!
Відповісти
Правильно! Всі в свинарник.
Відповісти
студенти ТРИМАЙТЕСЯ... ви завжди були і будете авангардом РЕВОЛЮЦІЇ
Відповісти
Студенти! Для захисту своїх прав створіть страйковий комітет і офіційно поставте до відома коцана і його посіпак про своє право на страйк. Не слухайте мухоморів. Вони все життя провели під столом і тому люто ненавидять всіх нормальних людей. Час створти Волинське Братство Студентів!!! Воно вам і потім придастся.
Відповісти
Грамотій почитай в законі поняття страйк і на кого воно поширюється!!!!( тормоза)
Відповісти
А чому це ви так збудились?
Відповісти
Чому? Чому? Бо посіпака! Тому і збудився. Він такій юрист, як коцан доктор.
Відповісти
''Олександр Сергійович! Звертаюся від імені депутатів О.Д.А. , і згідно з наказом, ми просимо, щоб ви відпускали студентів на мітинги!''-звернувся я.
Після 30 хвилиної дискусії з директором Торчинського професійного ліцею Вознюком О.С. , він сказав, що буде відпускати студентів на мітинги зі згодою батьків(письмової форми) "Я за ЄС!!!"- оголосив він.
Відповісти
Гузя побють я вам це обіцяю особисто під контроль беру його...
Відповісти
Не лише економічного, а майже всіх!
Відповісти
якщо не студенти, то хто вийде на майдан??
саме вони це майбутнє України, тому вони мають повне право відстоювати своє майбутнє, майбутнє своїх дітей та сімей!!!!!!!!!!
Відповісти
Ем... Люди, не плутайте школоту зі студентами, окей?
На майдані дорослі, повнолітні, свідомі люди!
Я не думаю, що мітингувальники не розуміють мету протесту, бо якби не розуміли - не стояли б там з ранку до ночі, не морозили себе!!!
Якщо ви не вмієте поважати права інших громадян України, або ж вам не подобається Майдан, мітингуючі чи статті про мітинги, то дуже вас прошу не заходьте на подібні сайти,не читайте, не ходіть, не мітингуйте, не ображайте людей!
Якщо хочете висловити свою позицію - робіть це без образ, бо ваші коментарі формують не дуже приємну думку про вас.
Відповісти
Будуть призначати пенсію як учасникам рівальюції.
Відповісти
При чому тут пенсія?
Ми ж усі розуміємо, що пари прогулювати не можна.
Ми будемо відповідати за свої дії тим, що будемо відробляти пропущені пари.
Викладачі і адміністрація університету нас розуміють і дозволяють нам підігнати пропущене.
А участь в революції - це як обов'язок для всіх свідомих людей!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збирають списки студентів, які замість пар пішли на мітинг, - соцмережі
05 грудень, 2013, 08:18