«Афганці» кабінет губернатора не охороняли, - громадський діяч

«Афганці» кабінет губернатора не охороняли, - громадський діяч
Члени волинського осередку Спілки ветеранів Афганістану не були в кабінеті голови облдержадміністрації Бориса Клімчука 3 грудня, - каже голова осередку Григорій Павлович (на фото).

Він впевнений, що воїни-інтернаціоналісти на такий крок не змогли б піти без узгодження дій з обласною спілкою, - пишуть Волинські Новини.

Громадський діяч наголошує, що афганці відстоюють позицію євроінтеграції.

А усі заяви про те, що голову облдержадміністрації Бориса Клімчука охороняли учасники бойових дій – називає провокацією.

Нагадаємо, 3 грудня євромайданівці блокували обласну раду та облдержадміністрацію.

Також вони спробували потрапити в кабінет голови ОДА, в якому перебували чоловіки в цивільному. Губернатор заявив, що це були його друзі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на жаль до гузя не доходить, а школота не розуміє головного.якщо навіть зараз клімчук псіхане і пошле всіх нах разом з гузьом та дійсно піде з посади, то ще поки що ДІЮЧИЙ президент ПРИЗНАЧИТЬ сюда, нам, на нашу ВОЛИНЬ, нового голову адміністрації.і коли в тому кабінеті сяде людина з ДОНЕЦЬКА, то шановний гузь, повір, той мєгафон якщо і не запхають тобі в одне місце, але до губ приклеють, це точно! шанси отримати пілюлей від справжніх тітушок в тебе виростуть до 100%.тому їдь революціонер у київ і звільняй януковича спочатку. і не води за собою стада школоти, вони навіть не знають у чому різниця посад між головою клімчуком і головою войтовичем.
Відповісти
Якщо після псіху Клімчука призначать на Волинь з Донецька, то життя буде зіпсовано місцевим чиновникам, місцевим регіоналам, через їхню млявість в боротьбі з опозицією, а опозиція отрмає додатковий стимул валити президента та його ставлеників
Відповісти
Останні новини
«Афганці» кабінет губернатора не охороняли, - громадський діяч
05 грудень, 2013, 08:59