Азаров назвав протести «нормальним явищем»

Азаров назвав протести «нормальним явищем»
Прем’єр-міністр Микола Азаров сказав, що протести ‒ нормальне явище, коли люди незадоволені діями влади, проте вони готові до мирного діалогу з мітингувальниками.

Він заявив, що зміна влади в Україні має відбуватися виключно шляхом виборів, ‒ пише ТСН.

«Ми за те, щоб питання влади вирішувалися виключно на виборах», ‒ заявив він під час засідання Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ в Києві.

За його словами, влада готова до мирного діалогу з протестувальниками. «Ми приймаємо ті протести, ми готові до діалогу, до мирного діалогу. Але ми чітко говоримо своїм опонентам: є процедури демократичних виборів. Будь ласка, давайте на виборах запитаємо думку людей. Як люди вирішать, так і буде», ‒ повідомив прем’єр.

Крім того, прем’єр зазначив, що демонстрації ‒ «нормальне явище». «Акція протесту ‒ нормальне явище для демократії, що розвивається, коли люди не задоволені рішенням уряду або не задоволені іншими проблемами, виходять на вулиці і виражають протест», ‒ зазначив він.

Він сказав, що «ми з розумінням ставимось, що, за великим рахунком», ці протести були пов’язані з рішенням уряду про паузу до підготовки підписання та укладання Угоди про асоціацію. «Ми будемо робити усе, що ці протести мали мирний характер», ‒ додав Азаров.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вiн для саммiту ОБСЕ пургу жене.
Роз`iдуться мiнiстри - почне тупо чавити.
Відповісти
А що ще Азорову казати. Влада вже себе добре показала, яка вона і в чому її сутність.
Відповісти
Останні новини
Азаров назвав протести «нормальним явищем»
05 грудень, 2013, 11:11