У Путіна кажуть, що переговорів про Митний союз не було

У Путіна кажуть, що переговорів про Митний союз не було
Під час зустрічі президентів Віктора Януковича та Володимира Путіна мови про вступ України в Митний союз не було, - каже прес-секретар російського глави держави Дмитро Пєсков.

"Президенти Росії та України Володимир Путін і Віктор Янукович на зустрічі в минулу п'ятницю в Сочі не обговорювали можливість вступу України до Митного союзу", - цитує посадовця Українська правда.

За його словами, сторони обговорили двосторонні відносини і підготовку до засідання російсько-української міждержавної комісії в Москві.

"У контексті майбутнього засідання міждержавної комісії Росія-Україна президенти двох країн обмінялися думками щодо можливого продовження і розвитку кооперації в промисловості та високотехнологічних галузях, зокрема, в авіа-і суднобудуванні, ракетобудуванні та космічній сфері", - зазначив Пєсков.

Також Путін і Янукович розглянули поточний стан та перспективи двостороннього співробітництва у фінансово-кредитній сфері.

Окрім того Пєсков повідомив, що на зустрічі Путіна і Януковича в Сочі вдалося зблизити позиції в енергетичній сфері, "але остаточної домовленості поки немає".

"По всіх цих темах переговори найближчим часом будуть продовжені на експертному рівні", - зазначив прес-секретар Путіна.

Пізніше у пресс-службі президента Віктора Януковича заявили: під час зустрічі президенти України та РФ приділили увагу широкому спектру питань двостороннього співробітництва.

"Глави держав обговорили, зокрема, розвиток співпраці у промисловості, високотехнологічних галузях та фінансово-кредитній сфері. Особливу увагу було приділено співробітництву України та Росії в енергетичному секторі", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Питання розглядалися, зокрема, й у контексті підготовки до засідання Українсько-Російської міждержавної комісії. Можливе приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося. Жодних документів до підписання під час зустрічі не планувалося і не підписувалося", - підкреслили в адміністрації президента.

Схожа інформація з'явилася на сайті президента України.

"Глави держав обговорили, зокрема, розвиток співпраці у промисловості, високотехнологічних галузях та фінансово-кредитній сфері. Особливу увагу було приділено співробітництву України та Росії в енергетичному секторі", - йдеться в повідомленні.

"Можливе приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося. Жодних документів до підписання під час зустрічі не планувалося і не підписувалося", - додають в прес-службі Януковича.

Як відомо, раніше редактор The Economist Едвард Лукас, посилаючись на власні джерела, заявив: президент України Віктор Янукович у п'ятницю підписав стратегічну угоду з Росією, яка включає в себе зобов'язання про приєднання до Митного союзу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...кажуть, що перегорів про Митний союз не було.

Що і де перегоріло?
Відповісти
Здається Бісмарк казав що договір з Росіїю не вартий того паперу на якому підписаний!!!!!!!!!!!
Відповісти
вот это лоханулся-дай весь текст
Відповісти
«Не надейтесь, что единожды воспользовавшись слабостью России, вы будете получать дивиденды вечно. Русские всегда приходят за своими деньгами. И когда они придут — не надейтесь на подписанные вами иезуитские соглашения, якобы вас опрадывающие. Они не стоят той бумаги, на которой написаны. Поэтому с русскими стоит или играть честно, или вообще не играть».

И еще Бисмарк сказал:

«Могущество России может быть подорвано только отделением от неё Украины… необходимо не только оторвать, но и противопоставить Украину России. Для этого нужно лишь найти и взрастить предателей среди элиты и с их помощью изменить самосознание одной части великого народа до такой степени, что он будет ненавидеть всё русское, ненавидеть свой род, не осознавая этого. Всё остальное — дело времени».


Відповісти
тандем православних монархічних комуністів та олігополії пр..єдакій дзержинський з червоним прапором в бентлі та портретом путіна та миколи другого в руках...ахінея симоненків
Відповісти
Останні новини
У Путіна кажуть, що переговорів про Митний союз не було
07 грудень, 2013, 14:24