У селі на Маневиччині розширюють школу, - Башкаленко

У селі на Маневиччині розширюють школу, - Башкаленко
У Прилісному розширюють приміщення школи: діти матимуть ошатні класи та теплі санвузли, - каже перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

Для того, щоб дітвора Прилісненської ЗОШ І-ІП ступеня (Маневицький район) навчалася в одну зміну, місцеві майстри розширюють приміщення навчального закладу, - повідомили у прес-службі ОДА.

Олександр Башкаленко 10 грудня побував у Прилісному та ознайомився з будівництвом. Проектна потужність школи - 216 місць. Вартість добудови перевищує 4,7 мільйона гривень, освоєно 70% асигнувань.

Нині роботи - на стадії завершення. Там добудовують приміщення для дев'яти класів та восьми санвузлів, ще буде учительська. Залишилося покласти підлогу в класах і вестибюлі на першому поверсі.

«Ми інспектуємо хід будівництва об'єктів, які мають високий ступінь готовності, та фінансуються за державні гроші. Маємо володіти ситуацією, можливо десь потрібно прискорити темп робіт, чи посприяти коштами», - зазначив він.

Перший заступник голови облдержадміністрації відзначив якість будівельних робіт.

«Майстрам потрібно віддати належне. Лише у вересні заклали капсулу під добудову і сьогодні вже маємо високий рівень готовності. За короткий термін часу громаді села зробимо гарний подарунок. Такий собі затишний куточок для нашого майбутнього - дітей!», - підкреслив він.

Олександр Башкаленко наголосив на необхідності пришвидшити роботи, оскільки реконструкцію планується завершити цього року, а ввести в експлуатацію - у січні 2014-го.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Рожищі викрали дитину
10 грудень, 2013, 13:32
У селі на Маневиччині розширюють школу, - Башкаленко
10 грудень, 2013, 13:15
У Луцьку обікрали депутата
10 грудень, 2013, 12:56