У Рожищі викрали дитину

У Рожищі викрали дитину
У Рожищі хлопець викрав шестирічного хлопчика.

Це сталося 6 грудня, - пише ІА Волинські Новини.

Мама дитини розповіла, що син зі старшою 16-річною двоюрідною сестричкою, пішли погуляти на вулицю близько 21:00. Гралися діти за 100-200 метрів від дому. Раптом до них підійшов молодий чоловік, сказав, що йому 17 років і він навчається у 11 класі.

Чоловік почав бавитися з дітьми в сніжки, а згодом запропонував пограти в хованки «хлопчики окремо, дівчатка окремо». Діти не одразу погодилися.

Коли ж компанія розділилася, чоловік схопив хлопчика за руку і потягнув його в бік лісосмуги. Дитина кричала, плакала, а він затуляв хлопчику рота рукою.

Коли батьки виявили, що син досі не прийшов додому, то на ноги підняли всю місцеву міліцію, - розповідає мама хлопчика.

«Ми спочатку не знали, що його вкрали. Ми думали, що він заховався чи впав у каналізацію. Підняли на ноги всю міліцію, рятувальників, директорів шкіл. Викачували каналізацію, шукали скрізь. Приїхав перший заступник голови Рожищенської РДА Тарас Войтович, допомагав у пошуках. Всі, хто міг, шукали Сергійка. Хлопець, який знайшов мого сина, вдома залишив своїх двох дітей і пішов на пошуки», - каже жінка.

Дитину відшукали близько 02:00 в лісосмузі у закинутому приміщенні біля старої водонапірної башти.

Як з’ясувалося, хлопчика викрав мешканець сусіднього села Дмитрівка, який уже свого часу відсидів за спробу зґвалтування чоловіка. На щастя, з хлопчиком нічого непоправного не сталося.

Викрадач, зі слів мами, навіть дав йому теплу куртку, коли той змерз, проніс на руках, коли хлопчик втомився, і поклав спати.

«Хочу подякувати усім, хто допомагав шукати нашого хлопчика – керівникові районного МВС Олександрові Басалику, першому заступнику голови РДА Тарасу Войтовичу за те, що вони вчасно відреагували. Величезна подяка усім небайдужим жителям міста Рожище, які вночі прийшли з ліхтариками на пошуки дитини. Щиро дякую рідним, близьким друзям, кумам, моїм добрим сусідам, які долучились до пошуків. А особлива подяка працівникам міліції - Юрію Присяжнюку, Артуру Мартинову, Андрію Масалову та Миколі Кропиві, які, залишивши сім'ї, теплі домівки, знайшли нашого сина!», - каже мама.

Жінка дякує і тим, хто в тяжкі хвилини очікувань та пошуків молився за порятунок Сергія. Нині хлопчик уже пішов до школи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пішли погуляти на вулицю близько 21:00...
в такій годині він має казочку дивитись і спати лягати.
сама винна.
безпечна жінка.
Відповісти
Не будьте злими. Ми коли були дітьми теж в дворі іноді до 22 год ганяли, особливо як перший сніг випав.
Відповісти
Останні новини
У Рожищі викрали дитину
10 грудень, 2013, 13:32
У Луцьку обікрали депутата
10 грудень, 2013, 12:56