У Луцьку кличуть на пікет

У Луцьку кличуть на пікет
На Волині закликають 11 грудня пікетувати приміщення Волинської обласної ради, коли там проходитиме сесія облради. На цій сесії планують прийняти заяву облради на підтримку вимог Євромайдану.

Відповідний заклик оприлюднив у мережі Фейсбук депутат облради Ігор Гузь.

Нагадаємо, минулого разу сесію облради зірвали, так і не прийнявши такої заяви.

За його інформацією у середу о 9:00 розпочнеться пікет приміщення Волинської обласної ради у Луцьку на Київському майдані, 9.

Початок сесії запланований на 10:00

А вже о 10:30, за інформацією Гузя, має розпочатися пікетування офісу групи «Континіум». Гузь пише: її власники «народні депутати України Єремєєв/Івахів нещодавно не голосували за відставку уряду Миколи Азарова».

«Приміщення знаходиться за декілька сот метрів від приміщення ОДА, на вулиці Кременецькій, 38», - уточняє Гузь.

Гузь пише, що рішення про ці пікети прийняло Волинське відділення Штабу національного спротиву та Євромайдану.

Нагадаємо, троє позафракційних депутатів з Волині після парламентського голосування за відставку уряду заявляли, що підтримують відставку уряду, але настоюють на тому, що ця відставка мусить бути легітимною, для чого треба дотриматися певного плану дій. А у день голосування за відставку уряду - 3 грудня - парламент все-одно не мав необхідної кількості голосів, аби рішення було прийняте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та дайте спокій, задовбали!
Відповісти
И Гитлер говорил, что в Европе хорошо. И Гитлер говорил, мы привезли вам европейские ценности, европейскую интеграцию на оккупированной территории Украины. От них требуют соглашения уничтожить Украину. Там, в соглашении написано экономически, для начала.
Немецко-американский аншлюс Украины, такой же, как в своё время был аншлюс Чехословакии, Австрии.
Происходит захват государства с целью колониальной эксплуатации.Посмотрите, что требуют от Украины подписать.От Украины требуют подписать триста листов текста.
В тексте написано:
Создаётся специальный орган, даже два органа, называются они комиссией. Фактически речь идёт о создании совместного правительства, европейско-немецко-украинского, который будет управлять территорией Украины, в сфере налогов, транспортной связи, социальных вопросов, частично государственного строительства. То есть все основные вопросы будут управляться совместным правительством, на самом деле, колониальным правительством из-за рубежа.
То есть, на Украине вводится ПРЯМОЕ европейское управление, причем, просто так, на ровном месте, без взаимных каких-то, что Украине за это что-то предоставят. Просто ПРИКАЗ. Вводится совместное правительство.
Это правительство будет осуществлять функцию прямого управления на Украине вот по этим вопросам. И – для чего? В тексте проходит, для чего.
В пять, шесть раз поднять цены на целый ряд услуг, электричество, газ и так далее.
В два раза уменьшить жизненный уровень. То есть деньги из Украины изъять, которые у людей в виде социальных расходов государства, и перекачать их в Европу. То есть вводится правительство, задача которого резко СНИЗИТЬ жизненный уровень украинцев, для целей перекачки этих денег в Европу. Чисто колониальное управление для целей колониального управления, эксплуатации...

Свое отношение к евроинтеграции Украины, к "Евромайдану" и к тому, как это освещается в украинских «непредубежденных СМИ высказал в «Фейсбуке» урожденный харьковец Александр ЧЕРНЕЦКИЙ, лидер санкт-петербургской рок-группы «Разные люди», в которой собраны лучшие музыканты из ДДТ, «Алиса», «Дубы-колдуны», «Группа продленного дня»:

«Уважаемые продажные украинские телеканалы!!!!!

Ну, скажите хоть раз в жизни правду своему собственному народу! Скажите правду о Евроинтеграции, скажите бабушке в селе, что она не сможет продать молоко от своей коровы, скажите обычному украинцу, что он не сможет забить и продать свою свинью, скажите, что совсем ничего не останется от нашей промышленности, что у нас не будет еврозарплат и пенсий, потому что нас никогда не присоединят в евробюджету!

У нас будет исключительно польское мясо, у нас европейцы скупят и отберут землю, у нас будут евроцены на коммуналку и образование!

На Майдане еврозапроданцы от оппозиции просто отбивают вложенные в них "бабки", как, впрочем, и вы. А простым работягам-украинцам их придется с лихвой отрабатывать, вынося горшки из-под "культурных" европейцев, кланяясь в пояс геям, чтобы те по ювенальному законодательству не отобрали их детей, посмевших сказать:"Мама и Папа", а не "партнёр 1 и партнёр 2"!»

Відповісти
Вибач, я з тобою не згідна. Я вважаю, що це підписання дасть Україні хоча б якийсь шанс на розвиток, шанс стати кращими! Нарахунок цін - куди ж нам ще піднімати ціни, вони вже і так вищі ніж у Європі, де цінова політика контролюється! Нарахунок комісії - може вона навчить наших політиків хоч чомусь, а наші бовдури вміють тільки що відстоювати свій бізнес і свої мільйони, а не турбуватися про нижчі класи населення. І ще, як можна зменшити життєвий рівень українців? По-моєму меншого рівня просто неіснує! І не треба говорити що ось та європейська країна живе так, а ту - ще гірше... Потрібно впевнено йти вперед і тоді точно буде краще, а не сидіти і дивитися в сторону РОсії, і чекати коли ж нам знову зменшать ціну на газ +20%.

І останнє: про польське м'ясо (це в кращому випадку) - воно у нас вже давно. Якщо бабулі дати нормальну і головне стабільну пенсію, вона не буде продавати мясо, молоко чи яйця. Вона повинна бути впевнена у завтрашньому дні!

"У нас будет исключительно польское мясо, у нас европейцы скупят и отберут землю, у нас будут евроцены на коммуналку и образование!" У нас вже давно польське мясо, у нас вже давно іноземці скуповують землю і вже давно багато молоді навчаються саме за кордоном, де дипломи не купляються!

Все написане вище не просто захист Євромайдану чи критика 2капитана2. Це те, що є в мені. І в чому я переконалася на власному досвіді!!!
Відповісти
Чесно кажучи мені аж страшно стає, як подумаєш, що люди з таким настроєм живуть з тобою поряд!
Відповісти
Ви дуже запізднились.. мандаун то здувся!
Відповісти
Знаю виродка під ніком 2капитана2. Прямий ворог України, хоч вже багато років їсть українське сало. Сволота, який живе в державі і ненавидить її. Жовч.
Відповісти
2капітана2 напевно далі московії не бував.Типова московська пропаганда.Порівняй життя чеського,польського,словацького,ли овського селянина і дєрєвні десь в Рязані
Відповісти
Мне скучно отвечать...Поверте на слово-побывал в 8-ми городах Италии(имею там двух друзей итальянцев)Турции,Франции(сельськая местность),Австрии,Люксембурге,Чехо-Словакии(ческое пиво потрясающее)Германии(правда в двух маленьких городах-а это мало)в 5-ти городах Бельгии(только северная часть) и 6-ти городах Нидерландов,включая содомский Амстердам.В Дании и Польше.Сорвалась поездка в Англию и Шотландию...Рад за друга,который побывал в Лондоне на матче "Арсенал"-"Норвич" и "Тоттенхэм" - "Халл Сити"
Відповісти
І це все тільки за одну ніч (увісні)!
Відповісти
Ви побувайте у поліщуків та верховинців. Лишіться Росії!
Відповісти
Шкода хлопців та дівчат, яки бездумно підуть за цим "лідером самозванцем". Блокувати офіс підприємства - це в першу чергу блокувати таких самих людей, як і ми. Вони працюють щоб прокормити свою сім"ю. Прикро буде якщо за цим політиканом бездумно підуть люди. Але я вірю, що молодь у всьому розбереться.
Відповісти
"розбереться"? Не смішіть мої мьнєшти...
Відповісти
Розбереться,розбереться!
Відповісти
так як 2капітана думають мільони нищих украінців які кожного вечора рахують копійкі на завтрашній хліб.а здоровань з чайником і сховавший морду хустинкою жере евро- ковбасу і горлае ныбито за Украsye а насправді за достаток своіх панів якім тількі кордон з польшою заважае до кінця знищити нащу краіну.ковбаса мабуть галюцигенна "Революцию делают романтики, а пользуются ее плодами мерзавцы"
Відповісти
Гузь бери своє гузно і йди на роботу(хоча б імітацію створи)нероба! Не позорься більше! А ліпше сховайся до 2015 року (мінімум) і другана свого Бондаря туди ж візьми!
Відповісти
Ривольюціонери шось пересварились...
Відповісти
Все тільки починається......прийдемо!
Відповісти
та приходили..Йдіть вже.
Відповісти
Гузёнок - да ты холоп я гляжу не угомонишся.Ты же клоун,трусливое создание.Есть вещи которые как нам кажеться никто не помнит и не знает.Ты ошибаешся.
Еремеев и Ивахив более достойные граждане города Луцка,чем ты,орущий что коренной лучанин.
Відповісти