Штурм Євромайдану. ФОТО

Штурм Євромайдану. ФОТО
У ніч з 10 на 11 грудня підрозділи внутрішніх військ та спецпідрозділи "Беркуту" спробували розігнати Євромайдан у Києві.

Тисячі мітингувальників стримували натиск силовиків. Окрім того, відбувся штурм Київської міської державної адміністрації та Будинку Профспілок.

Очевидці повідомляють, що у розгоні Євромайдану також брали участь найняті тітушки, котрі втискувалися у натовп і били людей.

Зі слів присутніх людей на Євромайдані, було багато потерпілих. Нардепу-свободівцю Андрієві Іллєнку розбили голову.

Під ранок натиск силовиків припинився: вони не пішли з Майдану, але й не нападали на мітингувальників. Повідомляється, що у центр Києва постійно прибувають люди, аби підтримати учасників акції протесту.




































Фото REUTERS та користувачів Фейсбуку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні показували по каналу 112 отого Андрія Іллєнко.Оказується він сам чи то по дурості чі щоб спровокувати силовиків або євромайданівців почав кідатися на омонівців.Ті спочатку не відповідали,бо той верещав що він нардеп,а потім терпець видно в хлопців урвався і отой депутат відгріб по повній.Думаю,що оте відео вже є в ютюбі.Так що шановні журналісти треба не брехати людям, а подавати новини так як вони відбуваються.І ще,вже той безлад набрид навіть киянам,бардак у місті,пробки,пообгажені підїзди грають вже не на користь євромайданівців.Побачите,пройде неділя і від того майдану не залишиться і сліду.
Відповісти
на всі 100 погоджуюсь, що загадили столицю України, то загадили, жах. Дійсно, самі києвляни вже обурюються, по коліна в грязюці і в європу, оце ж круто.
Відповісти
Пане Nemo. Схоже вас київські підворіття хвилюють більше ніж власне. Ніж писати усяку дурню краще з віником прогуляйтесь навколо власного помешкання. І користь буде, і здоровячка додасться і сусіди дякуватимуть.
Відповісти
Семен,в мене власний будинок:)І повір мені бардака такого як ви поробили після ваших майданів я б ніколи не допустив:)А от тобі б не помішало підняти свій зад від компа і поїхати в Київ захищати Євромайдан.А то вроде ви всі за майдан,а як до діла дойде усі в кущі ховаєтесь як труси:)Але думаю,що ти на Євромайдан не підешь,бо там треба мерзнути,прапором махати,битися з Беркутом.Може я не правий?Чи тобі слабо підтримати своїх побратимів?:)
Відповісти
"Києвляни"...... Що тут скажеш... Зноу юдінські прапорщики до компа дорвались (доки внуки у школі).
Відповісти
Янику п... перепрошую, ГАПЛИК!
Відповісти
Останні новини
Штурм Євромайдану. ФОТО
11 грудень, 2013, 09:13