Опозиція на вихідних хоче вивести на вулиці рекордну кількість людей

Опозиція на вихідних хоче вивести на вулиці рекордну кількість людей
Українські силовики мають до 13 грудня обрати, кого підтримують - Євромайдан чи чинну владу, - каже лідер руху "Третя Українська республіка" Юрій Луценко.

Опозиція планує провести велику маніфестацію у наступні вихідні, - пише Дзеркало тижня.

"Цими вихідними опозиція готує нову грандіозну маніфестацію. Фактично це буде Рубікон... Я закликаю: кожен, хто носить форму, має до п'ятниці визначитися, кому він вірний - українському народу чи жменьці клептократів", - сказав він журналістам у середу в Києві.

Луценко додав, що в ніч на середу президент України Віктор Янукович продемонстрував усьому світові, що не має наміру йти на переговори, не має намір зближуватися з Європою, але "готується здати Україну Росії".

"Сьогодні з 1 до 7 ранку ми отримували запрошення від чотирьох президентів на "круглий стіл". Це відбувалося прямо на вулиці Інститутській за допомогою 1,5 тис. міліції. Послання Януковича світу - "Європа, гуд бай", - сказав Луценко.

На думку політика, Янукович готується до того, щоб 17 грудня в Москві підписати угоду про здачу стратегічних активів, зокрема ГТС, Росії. Луценко підкреслив, що всі свідомі громадяни, зокрема співробітники міліції, повинні цьому перешкодити.

Крім того, політик нагадав, що переговори з "командою Януковича" не можуть розпочати до виконання першочергових вимог протестувальників.

"Це політична відставка міністра внутрішніх справ. Спецназ повинен піти у казарми, заарештовані політичні в'язні мають вийти на свободу. Це - мінімальні вимоги для початку переговорів... Без цього вже ніхто не зможе вивести людей з Майдану", - сказав Луценко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що вуличний бузотьор. Віталійович! Твій поїзд поїхав разом з любими друзями. Пи..дуй вдогонку...
Відповісти
вже рушив, поїзд також. Юро, забирай манатки, та йди собі...
Відповісти
Як пенсіонер МВС прошу працівників силових структур підтримати майдан.Сьогодні Янукович кинув пенсіонерів МВС забравши в них пільги.Завтра він використає вас і також кине.Не захищайте бандитів.
Відповісти
Чим завинив вам пан Луценко. Такого безпредела не було.
Відповісти
брешуть не виведуть люди сами вийдуть та хай дякують региони опозиции за те що народ стримують бо инакше порвали б ихни било-сини попи на ризни непристойности
Відповісти
на Майдане(сцена) собрались одни жыды.
Відповісти
Міліція має захищати народ,який її утримує, від бандитів, а не навпаки.
Відповісти
Їдим на майдан відстояти свої права.
Відповісти
Останні новини
Опозиція на вихідних хоче вивести на вулиці рекордну кількість людей
11 грудень, 2013, 14:59