У Луцьку активістку Євромайдану хочуть посадити під домашній арешт

У Луцьку активістку Євромайдану хочуть посадити під домашній арешт
Активістка Євромайдану, голова молодіжної організації «Національний Альянс» Майя Москвич (на фото) заявила, що її звинувачують у хуліганстві і хочуть застосувати щодо неї запобіжний захід – домашній арешт.

Про це Майя Москвич заявила журналістам у приміщенні Палацу культури міста Луцька, де їй правоохоронці вручали повідомлення про підозру у скоєнні кримінального злочину.

Нагадаємо, міліція завітала у приміщення палацу, де розмістився Штаб національного спротиву, увечері середи 11 грудня.

Після розмови з правоохоронцями за зачиненими дверима Майї Москвич стало зле: довелося викликати медиків.

Після цього вона вийшла і повідомила: її звинувачують у хуліганстві за винесені з приміщення облради портрети президента Віктора Януковича.

Вона повідомила: слідчий досудового слідства хоче, аби запобіжним заходом щодо неї був вибраний домашній арешт. Втім, рішення щодо цього прийматиме суд.

У четвер 12 грудня Майю Москвич викликають на допит в УМВС.

Майя Москвич заявила, що вважає дії правоохоронців тиском на активістів Євромайдану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 54
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як Ви себе обрали активістами Євромайдану?
Відповісти
о, ні. Май, тримайся! Майдан з тобою і за тебе! Все буде добре.
Відповісти
Домайданилась...
Відповісти
Хмирі гнилі! Будьте б хоча б мужиками! Перед вами ЖІНКА.
Відповісти
В політиці нема статі. Хочеш бути жінкою шуруй на кухню до горшків...
Відповісти
«Націоанальний Альянс» це націоналістичне, бойове угрупування, яке відкрито, вже декілька років, готувало молодь до дій проти влади! СБУ - вас всіх теж треба у відставку! З такою "службою" ніколи цілісної країни не буде! Вчиться у ЦРУ як треба Майдани робити!!!
Відповісти
Нещодавно дізналася співвідношення кількості співробітників ФБР (ЦРУ тут ні до чого) до СБУ - поцікавтеся, цифри є. Я здивувалася.
Відповісти
мене завжди щиро лякають люди, які в аргуменетах серйозно посилаються на знання про ФБР і КГБ
Відповісти
бойові в них тільки язики )))
Відповісти
В Україні ні один Закон не виконується! Все пройде,як яблунь білий дим...
Відповісти
пи%дити ригіоналів. А якщо вони нас? Тю! А нас то за шо? Перед тим як войовничо роздувати ніздрі і нести псевдореволюційну лобуду треба почитати кримінальний кодекс. Згадали? Закон один для всіх. Це ж по європейськи
Відповісти
невже і наша міліція не розуміє що цій владі приходять останні дні і потім виконавцям на місцях прийдеться відповідати???
Відповісти
Май. тримайся! вони як загнанні шакали кидаються, але то від страху перед тобою і майданом! Багато людей з тобою!
Відповісти
ты не забудь ей, главное, помочь материально, если закроют
Відповісти
не забуду,
...і про тебе також не забуду
Відповісти
... и про себя не забудь )))
Відповісти
головне не забувати що все таємне стає явним, що земля кругла, що Україна це наша батьківщина, і всі ми здохнем, і буде суд...
Відповісти
меньше патетики и скрытых угроз - более естественно и доверительно получается для окружающих )))
Відповісти
От козли. Їм треба занести подарунки від Майкла Щура :)
Відповісти
Ты к следователю к который повестку ей выдал приди и скажи в глаза, что он "козёл", а не блей тут болезно....
Відповісти
Це правильно! Злочинці мають бути покарані. В будь-якій європейській країні зробили б так само. Своє геройство треба в інших місцях показувати.
Відповісти
бойове угрупування))) зараз впісяюся)))))
Відповісти
те, що ти одна з них - це ми знаєм
Відповісти
А ти Іринко памперса підклади і не так соромно буде!:) Сама по лісах з ними з Котлюком бігала і фото та інтерв'ю публікувала де було чітко сказано, що вони готуються протистояти силовикам! Так що і твоєю персоною, за такі публікації, треба деяким відомствам зайнятись, бо ваша "правда" і яскраве підштовхування людей на конфлікти вже починають набридати! Так рветесь грошенят зрубити?:) Кому Майдан, революція, а для таких - вчасно свою "персону" засвітити у правдолюбстві, а самі брехнею живете і брехнею поганяєте!!!
Відповісти
бойове угрупування) сміх та гріх таке, навіть,писати!
де РОМАНЮК???ПАЛИЦЯ КОМАНДИ ФАС НЕ ДАВАВ???
Відповісти
Таких активисток отставить
Відповісти
Як вже ті мєнти набридли. Як ланцюгові пси, виконують волю господаря. Злочинець, який вбив хлопця під "Дядьою-піцою" ходить на волі без жодного запобіжного заходу. Дівчину, яку звинувачують у хуліганстві, хочуть під домашній арешт. Ще б сізо закрили таку "злочиницю", бо вона ще якийсь портрет може винести.
Відповісти
так ты бы вместе с ней по этому поводу и провёл Майдан в Луцке - уверен, что пришло бы народу в 10 раз больше, а не замолаживали студентов "подработать" на подтанцовках в предвыборной компании Моисени и Этинзона-Кличко.
Відповісти
є доля правди в цих словах.
продажність - від мєнтів, прокурорів до суддів.
є серед них і порядні люди, але їх або "йдуть", або не підпускають до справ, де вони можуть вскрити правду та вчинити по совісті і за присягою.
ну і на кримінал слабо тягне, якщо по чесному - чиста адмінка.
юристи, що скажете?
Відповісти
получит штраф
Відповісти
Майя Москвич - хуліганка і нацистка. Вона зневажає і не приховує зневагу до українських євреїв, росіян і інших меншин, які вже давно живуть в Україні і люблять цю країну. А Євромайдан - це лише ще один із способів заявити про НацАльянс. Як можна бути за євроінтеграцію і проти всіх, крім українців?
Відповісти
Тримайся, Майю. За такими як ти майбутнє України.
Відповісти
СУКИ,ПРИЙДЕ НАШ ЧАС.ВІН ВЖЕ НА ПІДХОДІ! ТРИМАЙСЯ ВОЛОДИМИР- ВОЛИНСЬКИЙ З ТОБОЮ!
Відповісти
укрнаци с типично украинской фамилией - москвич! тьфу гадость какая
Відповісти
В студію фамілії та адреси прислужників режиму!
Відповісти
а я думала тільки поганим дядям і тьотям погано стає коли до них правоохоронці приходять... зразу швидкі... лікарні... операції на серці з шрамом на апендициті... а виявляється і хорошим теж, чи може не такі вони вже й хороші...
Відповісти
А пана Климчука з Начальніком міліціі та Прокурора з лікарями - БУДУТЬ СУДИТЬ за те що ХЛОПЕЦЬ що вранці їхав з ТУРІЙСКА в Луцьк . - І якицй зненацька вмер В миліцейський машині ??? - У ВЛАДИ - РУКИ по лікоть в КРОВІ - А ЗАСУДИТЬ ХОЧУТЬ ДІВЧИНУ СТУДЕНТКУ !!! - Ганьба !!! - Дивчину ЗЛЯКАЛИСЯ !!! - То МАЯ - ЛЮДИ ПОРУЧЬ . - хай тільки ПОПРОБУЮТЬ - у Луцьку буде 2-й МАЙДАН !!!!
Відповісти
"...стало зле: довелося викликати медиків." хилі якісь нині революціонери пішли.)
А раніш з посмішкою на ешафот ішли...
Відповісти
А пана Климчука , Начальника Міліції ,Прокурора , лікарів - будуть СУДИТЬ ??? - За те що хлопець з Турійска вранці їхав в Луцьк та був затриманій міліцеею . Та в машині міліції - зненацька ВМЕР !!! - У Влади у самої руки по локоть в крові - а ЗАСУДИТИ хочуть Дівчину СТУДЕНТКУ.!!! Ганьба !!! - Мая - Люди ПОРУЧЬ . Як тільки шось ТОБІ ПОРОБИТЬ та ГИДОТА - то в Луцьку буде ДРУГИЙ МАЙДАН .!!!
Відповісти
Ну вот и делай с такими революцию - только пришли милиционеры - зразу сделалось "зле"......

Если ты не Тимошенко - "косить" бесполезно.
Відповісти
От бачите влаштовують репресії, проти мирних громадян.
Нехай ловлять злодіїв в погонах!!!!
Прихвостні злочинної влади!!!
Геть руки від патріотів!!!
Відповісти
І звідки в тебе Forever стільки цинізму?Відчувається москальська школа. Майя!Тримайся!Недовго тому режиму залишилось.І будуть ті клімчуки,башкаленки драпати аж задимиться!
Відповісти
А ви зі схрону вилізите і буде вам "счастечко", будете людям зарплати, пенсії, стипендії... ВІДРАЗУ європейські платити?!:) Ох наплачетесь ще...
Ваша Юля як "керувала", то весь час тільки минулу владу згадувала і нічого не робила, а нинішні пройдисвіти(Тягнибок, Кличко...) взагалі нонсенс!:)
Відповісти
100%!!!! Вони ж не знають навіть умов прийняття в ЄС! Заморожуються зарплати, пенсії, соцвиплати (21-на категорія громадян) і піднімаються комунальні платежі!!!! Про відміну віз і спрощення в'їзду в Європу там взагалі НІЧОГО не сказано!!! Якщо майдан переможе, хто візьме на себе відповідальність за ці умови??? Але не важливо Хто, буде вже пізно.
Відповісти
Хоч якась приємна новина. Але ситуація нагадує Тимошенко. Викликали міліцію, стало зле, викликали швидку. Прям мучениця=)
Відповісти
Вiдсидить 15 суток та й до чоловiка,
а мо` й дома вiдсидить,

але ж чоловiк заб`е, то мо` й лучче в мiлiцii под охраною.
Відповісти
Народ, Ви такі наївні. Мая Москвич "рідна сестра" Гузя, така сама революціонерка на публіку, як і сам Гузь. Чого ж та революціонерка бігає по Луцьку, а не їде в Київ, адже там вирішується доля України! Чи наразі вистачає сміливості лише винести з облдержадміністрації портрет президента? В жодній іншій країні такі дії не пройшли б безкарно!
Відповісти
Майданівці, а давайте зробим акцію, принесемо до міліції купу портретів Яника, хай тішаться!
Відповісти
дурачек, коси под себя )))
Відповісти
Чого заскиглили? Під домашній арешт, а не на лісоповал!! Підвісьте її так само, як вона портрет! Під загальний кіпіш всі "герої"! Якщо така ідейна, чого до того мовчала?
Відповісти
я, порядна людина у віці.. в голові не вкладається..таке зробити - познущатися з портрета Президента України! а після перегляду цього відео взагалі у паніці перебуваю...так народ дурити...за це потрібно відповідати!! http://www.youtube.com/watch?v=gmCajZuiOK0
Відповісти
А тобі в голові вміщається, як Вітя Йолкін познущався з людей
30 листопада?
Відповісти
а звання яке в тебе.ну там не тереза а може який кептанджек?
Відповісти
Друзі,давайте всі на знак підтримки Маї Москвич і її правильної громадянської позиції виставимо на своїх сторінках у соціальних мережах перевернуті портрети одного "політичного діяча". Прохання максимально поширити - усіх не пересаджають!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку активістку Євромайдану хочуть посадити під домашній арешт
11 грудень, 2013, 20:05