Віце-мер Луцька каже, що директора музшколи не цькує

Віце-мер Луцька каже, що директора музшколи не цькує
Заступник луцького мера Святослав Кравчук назвав звинувачення у тому, що він хоче звільнити директора Луцької музичної школи № 1, неправдивими та надуманими.

Нагадаємо, у Колонці автора на ВолиньPost 3 березня директор Луцької музичної школи № 1 ім. Фридерика Шопена Валентина Грисюк опублікувала Відкритий лист міському голові Миколі Романюку.

У тексті відкитого листа, зокрема, йдеться про те, що перший заступник міського голови Святослав Кравчук (на фото) спільно з начальницею управління культури Луцької міської ради Тетяною Гнатів усіляко цькують директорку музшколи з метою звільнення із займаної посади.

За словами Валентини Грисюк, вказаними посадовими особами було організовано безліч перевірок. Крім того, вона заявила, що Кравчук навіть застосовував до неї фізичну силу.

«В ході бесіди з Кравчуком С.Є, яка проходила орієнтовно з 16 год. 30 хв. до 17.00 год. в його службовому кабінеті, він здійснював на мене моральний та психологічний тиск, неодноразово заявляв мені про необхідність написати заяву про звільнення, на що я не погоджувалась в зв’язку з неаргументованістю вимог. На завершення нашої розмови Кравчук із застосуванням грубої фізичної сили виштовхав мене зі свого кабінету і заявив, щоб я писала заяву на звільнення. Факт застосування фізичної сили підтверджують мої заступники Каун Н.С. та Козирська О.В., які в цей час знаходились в приймальній Кравчука», – написаа вона у відкритому листі луцькому меру.

«Я як музикант і спеціаліст, доклала багато зусиль до розвитку матеріальної бази і творчих надбань комунального закладу «Луцька музична школа № 1 ім.Фридерика Шопена», сприяла її визнанню на міжнародному рівні. Ці здобутки відомі багатьом», – йдеться у листі.

«Хай краще порядок в колективі наведе», - Кравчук

Натомість сам Кравчук у коментарі ВолиньPost заявив, що Валентина Грисюк дуже суб’єктивна, а її заяви про тиск неправдиві. Також він зазначив. Що знайомий з цим листом.
«Це її право. Але як я можу її пресувати і виганяти, якщо я фактично призначав її на роботу? Ще будучи заступником мера Кривицького, я сам рекомендував її на посаду директора музичної школи», – сказав він.

«А якщо вона не може навести порядок у себе в школі, створює конфліктні ситуації, викликає скандали, то це проблема її, а не проблема когось. Це проблема керівника, який не хоче подивитися на себе, на ті проблеми, які є в школі», – зауважив посадовець.

Кравчук запевнив також, що сили до Грисюк не застосовував і має свідків, які можуть це підтвердити. Це сама Тетяна Гнатів і його секретарка.

«У мене єдине побажання – нехай вона розбереться зі своїм колективом, не створює ажіотаж і займається тим, чим потрібно займатися керівнику такої установи. На сьогоднішній день музична школа завдяки цим сваркам, передрягам, внутрішнім конфліктам втрачає свої лідируючі позиції», – висловився він.

«Я вважаю, що для керівника неприпустимо вважати себе великою людиною, а когось – нікчемою», – сказав заступник мера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кравчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в суд подати - за несправедливі звинувачення. А, пане Кравчук? Чи рильце в пушку?
Відповісти
Кравчук ніколи й нічого своїми руками ек робить. Позов не виключений (є прицеденти), але аж ніяк не за участі Святослава Євгеновича. Чужими руками жар загортає!
Відповісти
Останні новини
Віце-мер Луцька каже, що директора музшколи не цькує
05 березень, 2012, 09:45