Волинські нардепи вийшли на Євромайдан і обіймалися з Русланою. ФОТО. ДОПОВНЕНО

Волинські нардепи вийшли на Євромайдан і обіймалися з Русланою. ФОТО. ДОПОВНЕНО
Народні депутати Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк разом з групою позафракційних нардепів і одним депутатом-регіоналом цілий день «несли чергування» у Києві між двома мітингами – Євромайданом і прихильниками Партії регіонів (так званим Антимайданом).

Про це написали у Фейсбуці нардепи Ігор Єремеєв та Степан Івахів – і на підтвердження своїх слів прикріпили фото.

«Декілька днів тому, напередодні сьогоднішнього Маршу гідності, з’явилось багато заяв політиків з різних політичних таборів, а також повідомлень в пресі, що готуються масштабні провокації та зіткнення двох майданів. Тому ми, позафракційні, звернулись ще 13 грудня до всіх народних депутатів з проханням прийти на вулицю Хрещатик, стати між двома майданами, щоб у випадку провокацій створити живий ланцюг і не допустити кровопролиття», - нагадав Єремеєв.

«На жаль відгукнулось не так багато парламентарів, були лише група позафракційних та один регіонал. Але дев’ять чоловік це також сила!», - вважає нардеп.

«Вже сьогодні з ранку стало зрозуміло, що напруження між двома майданами майже повністю зникло. Безстроковий мітинг на Європейській площі достроково закінчився вчора ввечері та перемістився в Маріїнський парк. Але не зважаючи на те, що небезпека вже минула, ми все одно дотримали свого слова та прийшли на Майдан», - написав Степан Івахів.

«Кордони «Беркуту» та Внутрішніх військ так і не змогли зупинити бажання людей, які стояли на різних майданах, зустрітися та порозумітися. На Євромайдані годують людей з Маріїнського парку, а в Маріїнському парку євромайданівці водять хороводи з тамтешніми мітингувальниками та домовляються про спільний футбольний матч. Люди з двох протилежних мітингів змогли домовитися та порозумітися значно швидше, аніж наші політики», - додав Івахів.

«До речі, викликало здивування, що міліція і Беркут, стоять лише біля будівлі Кабміну та Верховної Ради. Тому складається враження, що охороняють мітингарів з антимайдану, але від кого?», - коментує побачене Ігор Єремеєв.

Він пише: «Сьогодні цілий день несемо чергування. Люди налаштовані дружелюбно, а саме головне - мирно. Багато спілкуємось з майданцями та земляками, які часто запитують, чи буде розглядатись постанова позафракційних народних депутатів про відставку Уряду».

Ігор Єремеєв додає, що має велику надію, що на цьому сесійному тижні політичні сили дослухаються до пропозицій позафракційних депутатів. «Вважаємо, що план дій в нашій Постанові може бути дорожньою картою для виходу з політичної кризи», - пише Эремеєв.

«Хочу подякувати всім тим людям, які вже кілька тижнів в мирний спосіб на Майдані виборюють краще майбутнє для нашої держави. Але особливі слова вдячності хочу висловити Руслані Лижичко та моїм любим ковельчанам, стійкістю та щирістю яких я пишаюсь», – написав Івахів.

Про роботу в "нардепівському патрулі" відзвітувався і Сергій Мартиняк - на своєму персональному сайті:

«Ми обійшли весь Майдан Незалежності, поспілкувались з людьми, зустріли волинян, які приїхали до Києва відстоювати свої права. Порадував оптимізм та згуртованість українців, позитивна атмосфера на Майдані. Такі відчуття дають надію на позитивні зміни, адже тисячі людей роблять все, аби їх вимоги були почуті та виконані», - написав, зокрема Мартиняк.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Власть міняєцця - треба мінять шапку. Де палиця?
Відповісти
поки не палиться
Відповісти
У вiкнi готелю "Украiна".
Відповісти
Палиця пуховика не встиг купити
Відповісти
Блазні......
Відповісти
молодці
Відповісти
А вокруг них вся служба безопастности с фирмы.
Відповісти
щось я їх не бачив
і да. блазні. ну неможна так товариші !
Відповісти
Майдан Майданом,а скоро корпоративы...
Відповісти
клоуни
Відповісти
Ах вы наши гутаперчивые, думаете что прогиб засчитан?
Відповісти
Владні лизуни! Кнопки тиснути треба було в потрібний момент, а не на 20 день майдану приходити. ГАНЬБА!!!
Відповісти
так і будуть сидіти все життя. А від того шпагату і розщепіритись можна.
Відповісти
запланована акція обіймання з русланою на камеру))))))))
Відповісти
Вiрно буде: не "несли чергування цiлий день", а фотографувались на фонi майдану.:((
Відповісти
Поцілунок Іуди!
Відповісти
Краще пізно ніж ніколи
Головне не прийти і піти
Головне залишитись і залишити все це в серці

Відповісти
В ноги не змерзли?
Відповісти

Показуха не цікавить, голосування видає справжні обличчя.
Відповісти
Втерли носа горе-героям, якы звикли тільки зі сцени кричати
Відповісти
Єремеєв такий смішний, як хлопчинка.
Відповісти
От герої. Обнялися з Русланою. Знала б патріотка євромайдану з ким обіймається.
Відповісти
Все вона чудово знає і розуміє. Не забувайте, що Єремеєв проспонсорував левову частку витрат на поїздку Руслани на "Євробачення". Вона про це сама неодноразово говорила у своїх інтерв'ю.
Відповісти
Вам ніяк не вгодиш,вже й на майдані недобре, ви просто завидуєте. просто ви недобрі люди от і все, амі незнаєте що хочете, а вони молодці.
Відповісти
Поясніть чим вони молодці?Тим що прийшли на 20-й день майдану? Тим, що не проголосували за відставку Азірова? Тим що прийшли пофоткатися на майдан? Чим???
Відповісти
Хлопці,ви вже оприділіться нарешті,чию сторону займаєте.Повірте,що в даній ситуації,так звана золота середина,це не найкраще місце для політика.Це щось нагадує кінокомедію "Весілля в Малинівці" і її кіногероя з шапкою.
Відповісти
Оце досягнення, як "Волинь Посту" так і депутатів! Обіймалися з Русланою! Саме для того ми їх і обирали! А в Верховній Раді своє слово сказати слабо?
Відповісти
Так Єрємєєв сказав, при голосуванні, що не може порахувати позафракційних, бо їх немає.. Здається так.. Якщо не помиляюсь доволі агресивно тоді виступив..
Відповісти
Ось вона ,влада з народом,а ми не вірили...)))
Відповісти
самозванці. Руслана не знає з ким обіймається. вони видно тулились біля нашого майдану
Відповісти
Хто це їх піарить чи не ти Сергій ??? Зрадник ганьба.
Відповісти
Останні новини
Волинські нардепи вийшли на Євромайдан і обіймалися з Русланою. ФОТО. ДОПОВНЕНО
15 грудень, 2013, 22:05