Мерія обіцяє лучанам реалізувати ідеї кожного

Мерія обіцяє лучанам реалізувати ідеї кожного
Кожен ініціативний лучанин зможе реалізувати свою бізнес-ідею на одному із комунальних підприємств міста і, таким чином, покращити добробут Луцька.

Про це йшлося 5 березня під час презентації програми Волинського інституту підтримки та розвитку громадських ініціатив «Молодь міста – підприємствам міста».

За словами президента ВІПГІ Петра Лавренюка, мета цієї програми – створити всі можливості для реалізації підприємницьких ініціатив молодих лучан, залучити їх потенціал у розвиток економіки окремих підприємств.

«Ми хочемо, щоб молодь розуміла: місто зацікавлене в їхніх ідеях», - зазначив Лавренюк.

Учасники програми – міські комунальні підприємства та активна молодь. Як зазначив Лавренюк, підприємствам «на руку» брати участь в цій програмі, оскільки за її допомогою вони матимуть змогу залучити нові бізнес ідеї, над реалізацією яких працюватимуть відповідні менеджери. Потому вже йдуть фінансові та іміджеві вигоди.

«Молоді люди, взявши участь в програмі, зможуть реалізувати себе, отримати нові знання, пробувати свої сили в реалізації бізнес-планів та працевлаштуватись», - вважає Петро Лавренюк.

У рамках програми відбудуться зустрічі з успішними підприємцями, бізнес-екскурсії на підприємства, тренінги та навчання.

Заступник міського голови Василь Байцим вважає, що «дуже добре, коли громадські організації підтримують ініціативи луцької молоді». Він розповів, що часто до нього на прийом приходять молоді люди з проханням допомогти їм працевлаштуватись.

«Коли починаю знайомитись з людиною, то дізнаюсь, що це високоосвічені люди, які знають дві-три мови, мають величезне бажання працювати, вирішувати ті завдання, які потрібно вирішувати у Луцьку», - сказав Байцим.

«Я думаю, що нам потрібно створити здоровий тиск на ту частину чиновників, які не досить ефективно планують свій робочий час. Ми спільно використаємо цю ініціативу. Давайте пропозиції, а ми будемо сприяти їх впроваджувати», - запевнив заступник мера.

На зустрічі Луцька міська рада та Волинський інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив підписали Меморандум про співпрацю та організацію взаємовідносин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завтра усі хто має Меморандум збираємося біля входу в парк поїдемо на буряки в село
Відповісти
Останні новини
Мерія обіцяє лучанам реалізувати ідеї кожного
05 березень, 2012, 14:47