Луцьк відзначає День святого Миколая. ФОТО

Луцьк відзначає День святого Миколая. ФОТО
У Луцьку розпочалися заходи відзначення Дня святого Миколая.

Так, зранку в залі засідань міської ради відбулася зустріч міського голови з творчо обдарованими дітьми з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Юні актори Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» підготували для учасників зустрічі цікаве театралізоване дійство із янголами, чортиком-антипком, головним персонажам якого був Святий Миколай. Саме йому діти читали вірші, співали пісні, розповідали про добрі вчинки, просили здоров’я для дідусів і бабусь та щоб батьки жили в любові.

Міський голова Микола Романюк усім вручив гостинці, у яких були іграшки, канцтовари, солодощі.



Також біля пам’ятника Святому Миколаю зібралися вихованці Луцької музичної школи № 1, працівники виконавчих органів міської ради, громадськість.

Дітки виконали кілька художніх номерів та отримали подарунки від міської влади.



Згодом міський голова відвідав Волинський обласний спеціалізований Будинок дитини і вручив його вихованцям подарунки.

Микола Романюк, вітаючи вихованці і колектив дитячого будинку, зазначив, що 20-й раз на Свято Миколая відвідав цей заклад.

«Були часи, коли ця зала була переповнена, я щиро радий, що тут зменшується діточок», – сказав він. Микола Романюк щиро привітав колектив, який замінив дітям батьків і акцентував на тому, що це не просто праця, а покликання. Побажав усім, щоб у домівки прийшли щастя добро і радість.

Для гостей вихованці дитячого будинку разом зі своїми вихователями підготували новорічну виставу з веселими хороводами, тацями і піснями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцька актуальна: Ой, хто-хто Миколая любить, Ой хто-хто Миколаю служить, Тому Миколай на всяк час помагай...... )) А чому на фотах нема Зої?
Відповісти
Останні новини
Луцьк відзначає День святого Миколая. ФОТО
19 грудень, 2013, 12:43