Пронь порадив Грицюку хреститися на ніч

Пронь порадив Грицюку хреститися на ніч
Депутат Волиньради Петро Пронь (Партія регіонів) порадив голові обласної організації ВО «Батьківщина» депутату облради Анатолієві Грицюку, аби той відповідав лише за себе, а не за всіх депутатів.

Про це йшлося 6 березня під час сесії Волиньради.

Озвучуючи свій депутатський запит, Пронь нагадав Грицюку про інтерв’ю виданню ВолиньPost, зокрема про його відповідь на запитання про Петра Проня.

Нагадаємо, на запитання «Ви якось казали, що готові взяти депутата облради від Партії регіонів Петра Проня своїм заступником, якщо залишитися на посаді голови облради. Звідки така довіра до цього регіонала?» Грицюк відповів:

«Петро Якович переосмислив ідеологію в нинішній партії і далеко не мислить такими категоріями, як її перші особи в Києві і перші особи тут. Мені отак здається. Якщо ви помітили, то Петро Якович майже не виходить на трибуну. Він мудрий життєвим досвідом, дивиться і думає: куди я попав? Це мені так здається».

«Анатолій Петрович, якщо вам здається, ви на ніч перехрестіться і лягайте спать», – сказав під час сесії Пронь.

«Ви відповідайте за себе, за свої поступки, а за нас не розписуйтесь», – додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От вже той Грицюк... Своїм інтерв'ю заставив виступити Проня?!
Відповісти
Грицюк хоч вміє перехреститись, а совіцький атеїст Пронь ніколи не знав дороги до церкви. Його хобі - горілка, жінки (вже в минулому) і три віршики по дві строфи, які він читає вже 45 років. А ще цей полтавський хамелеон на волинському салі наїв дупу, трохи ширшу, як багажник в таксі. Збудував же цей заслужений будівельник три собачі буди і два сільських нужники.
Відповісти
Останні новини
Пронь порадив Грицюку хреститися на ніч
06 березень, 2012, 12:07