Донецькі журналісти підтримали Тетяну Чорновол. ФОТО

Донецькі журналісти підтримали Тетяну Чорновол. ФОТО
У Донецьку відбулася акція, учасники якої - місцеві журналісти - вийшли на підтримку Тетяни Чорновол.

Вісім чоловік - співробітники місцевих і центральних видань та блогери публічно зажадали ефективного розслідування звірячого побиття журналіста і активіста Євромайдану Тетяни Чорновол, - пише Gazeta.ua.

Колеги скандували: "Безкарність вбиває" та "Ми не боємося".

Тримали плакати: "45 моїх колег побив ваш спецназ на Банковій. Ганьба!", "Влада – звірина!", та інші.

- Хочемо продемонструвати солідарність з усіма журналістами, які постраждали останнім часом, а винуватці не покарані. Ми не можемо мовчати. Ми зобов'язані, тому що солідарність - єдина сила, яка є у журналістів. Ми повинні зробити так, щоб журналіст був захищений, - заявив Олексій Мацука.

Цього разу донецький євромайдан зібрав близько 300 чоловік. Майданівці з гнівом виступали проти випадків залякування та розправи над журналістами і громадянськими активістами. Звинувачували владу в терорі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПОБИТТЯ ТЕТЯНИ ЧОРНОВОЛ


Закликали продовжувати розслідування Тетяни Чорновол. Вимагали відставки міністра МВС Захарченко та Генпрокурора Пшонки.

Після пікету кореспонденти комунальних ЗМІ, які навіть не були в числі учасників акції, а тільки знаходилися поруч, почали отримувати погрози від свого керівництва.

Виявилось, що місцеві чиновники відстежують публікації своїх підлеглих в соціальних мережах і попереджають про звільнення за розміщення інформації, яка суперечить редакційній політиці.

Кореспондент місцевого телебачення повідомив, що отримав попередження після того, як на його сторінці хтось з друзів опублікував запрошення взяти участь в акції на підтримку Тетяни Чорновол.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І в Донецьку теж є нормальні люди, справжні українці і патріоти!
Але більшість, як не прикро зомбовані, сліпі та глухі...
http://www.youtube.com/watch?v=cwxfIfyIWs8
Відповісти
Якщо людина думає не так як ти,то це вже зомбі???А може це ти не зовсім в розумі?Подумай,як що є чим.
Відповісти
так зомбі, бо вона вже зовсім не думає, поглянь які телята ті донецькі!
Відповісти
О, Таня Чорновол просто підрізала "Порш" і за це дістала по заслузі. Така нова і популярна в певних колах фішка. При цьому "по заслузі" не лише випливає з текстів, а й часто прямо в них сказано. Це пишуть люди, котрі вже місяць на кожному розі верещать, як активістів Майдану треба пересаджати за захоплення адмінбудівель; скиглять, що Майдан псує образ столиці; камлають, што нада нє мітінговать, а ідті работать і строіть Європу в Украйнє. Євромайдан їм, б..дям, не естетичний - а от ідею скалічити обличчя жінці за "підріз" на трасі вони сприймають цілком радісно. Ето же вам не Гєйропа. Ето ісконниє ценності.
Відповісти
Останні новини
Донецькі журналісти підтримали Тетяну Чорновол. ФОТО
26 грудень, 2013, 09:09