Гузь зняв на відео, як регіонал «давить кнопки»

Гузь зняв на відео, як регіонал «давить кнопки»
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь («Фронт Змін») зняв на відео, як інший депутат – член Партії регіонів, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк голосує за чотирьох депутатів.

Під час сесії облради 6 березня депутати не могли дійти згоди, чи відновлювати роботу сесії після перерви.

Зокрема Валерій Діброва (Єдиний центр) заявив: депутати провели продуктивний день, розглянули три важливих питання, які взагалі можна розтягнути на три сесії. Тим більше, скоро 8 березня, треба готуватися, - зазначив Діброва і запропонував закрити засідання.

Натомість депутат Олександр Свирида (ВО «Батьківщина») сказав, що після кожної перерви до зали повертається все менше депутатів, тому, на його думку, не варто оголошувати перерву, «а видавати пайки, щоб в залі перекушували».

Проти завершення сесії був і депутат Віталій Карпюк (Партія регіонів). Мовляв, сільгоспвиробники чекають державних грошей з відповідних програм обласної ради». «Люди відшкодування не отримають за лютий і січень згідно програм. Нашим людям треба прагматика. Березень місяць і ми не прийняли рішення не по одному питанню. Ганьба», - нарікає Карпюк.

Депутат Ігор Гузь («Фронт змін») зауважив, що не бачить в чому проблема, оскільки в депутатській групі «Нова Волинь» 50 членів. «Задавайте питання самі собі. Де ваші депутати? І другий момент, говорить мій друг пан Карпюк. Я нічого не маю проти, все правильно, але голосує він за чотирьох. Я розумію – це продуктивний депутат», - каже Гузь.

Ігор Гузь надав журналістам відео, яке, з його слів, ілюструє сказане.



Голова облдержадміністрації, депутат-регіонал Борис Клімчук на це кинув Гузю, аби той «апелював» до депутатів-опозиціонерів. «Апелюйте до мого друга Грицюка (Анатолій Грицюк – голова фракції ВО «Батьківщина» в облраді – ред.) де він подівся?», - сказав Клімчук Гузю.

Врешті, депутати продовжили пленарне засідання.

Сам Ігор Гузь сам одного разу голосував не за себе. У грудні 2006 року під час однієї з сесій він натиснув кнопку за свого колегу по фракції "Наша Україна" Володимира Бондара. Тоді про це писав ЗІК. Журналісти тоді навіть зафіксували порушення на фото.



"Усі можуть помилятися. Головне - робити висновки. Я для себе висновки зробив і тепер голосую тільки за себе", - коментує сьогодні ту ситуацію Ігор Гузь

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь, Карпюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йомайо! Теж мені новина... В нашій "доблесній" Верховній Раді 1 за 5-6 голосує і це транслюють на всю країну!!!!
Відповісти
Ну ГуСь же туди мітить от і робить перші кроки по виявленню "кнопкодавів"! :))) Ну хай потім не ображається, коли якесь пікантне відео з ним, попаде в паутину! :))) Готуйся Ігареня! :)))
Відповісти
Останні новини
Гузь зняв на відео, як регіонал «давить кнопки»
06 березень, 2012, 19:49