Під Луцьком затримали водія, якого підозрюють у викраденні людини

Під Луцьком затримали водія, якого підозрюють  у викраденні людини
Водія, який намагався втекти від ДАІшників, таки вдалося затримати правоохоронцям.

Переслідування відбулося 29 грудня, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Так, оперативний черговий управління ДАІ у Волинській області близько 3:20 всім нарядам ДАІ, задіяним до забезпечення безпеки дорожнього руху, передав орієнтування про затримання автомобіля Volkswagen Passat чорного кольору. Водій авто розшукується рівненськими правоохоронцями за підозрою у викраденні людини.

Вже через 25 хвилин після отримання повідомлення автомобіль, який за описом повністю збігався, помітили працівники взводу ДПС з обслуговування стаціонарного посту №1 в селищі Цумань. ДАІшники вирішили зупини автомобіль, однак водій вимогу не виконав, а навпаки: натиснувши на педаль газу, продовжив рух.

Розпочавши переслідування вказаного автомобіля, правоохоронці через декілька хвилин затримали його в дачному масиві села Струмівка Луцького району.

Під час перевірки документів встановили, що автомобілем керував 35-річний житель Луцька. Чоловік був п’яний. Під час огляду виявили пошкоджене лобове та розбиті два правих бокових скла, а в салоні ‒ дві бити.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, на водія склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та передали його працівникам УБОЗ Рівненської області. Автомобіль затриманий на арештмайданчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під Луцьком затримали водія, якого підозрюють у викраденні людини
30 грудень, 2013, 16:59