Радник Путіна прирівняв Євромайдан до шизофренії

 Радник Путіна прирівняв Євромайдан до шизофренії
Радник президента Росії Сергій Глазьєв у своїй статті порівняв Євромайдан в Україні з шизофренією.

Стаття опублікована у виданні National Interest, ‒ пише Радіо свобода.

«Якщо говорити мовою психологів, Євромайдан можна охарактеризувати як шизофренію, коли викривлене сприйняття дійсності спричинило численні проблеми. У центрі цього – патологічна взаємодія всіх сторін конфлікту: опозиції, влади, великого бізнесу, європейських посадовців і політиків та їхніх російських і американських колег», – написав Глазьєв.

За словами радника Путіна, «реальність угоди про асоціацію не має нічого спільного з тією версією, мрією, яку пропонують її прихильникам в Україні». Сергій Глазьєв стверджує, що ця реальність, про яку він пише, не означає для українців покращення рівня життя або «нові права у Європі».

«Проект угоди про асоціацію, про який говорять лідери Євромайдану, є потенційним тягарем нових зобов’язань для України, а саме: зобов’язання виконувати європейські директиви щодо торговельної політики, технологічного й антимонопольного регулювання, ветеринарного і фітосанітарного контролю, субсидій і державних закупівель, прав інтелектуальної власності, а також зобов’язання слідувати у фарватері європейської закордонної політики», – написав Сергій Глазьєв і додав, що «у разі підписання угоди про асоціацію з ЄС Україна ставить себе під європейську юрисдикцію і фактично перетворюється на колонію».

«Українські політики, які борються за таку «привілею», позиціонують себе як націоналісти, присягаються щодо недоторканості суверенітету України і декларують неможливість зробити Україну підконтрольною наднаціональному органу. Водночас вони також демонструють настирливу готовність на блюдці подати цей суверенітет Єврокомісії, про директиви якої вони нічого не говорять», – йдеться у статті Глазьєва у National Interest.

Радник Путіна також посилається на дані соціологічних опитувань населення України, які, за його словами, свідчать, що «відсоток людей, які бажають вступити у Митний союз із Росією, досі перевищує кількість охочих інтегруватися з ЄС». Хто провів ці соціологічні опитування, Глазьєв не уточнює.

Раніше в МЗС України повідомили, що мають намір після новорічних свят відновити з ЄС переговори щодо угоди про асоціацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно сказав!
Відповісти
не в тому що він не русскій в прямому значенні цього слова,як і решту гаспод при власті..проблєма в тому що хазарови мєсного розливу це все транслюють як спасєніє від голода за державні ж кошти з елементами холодної війни..
Відповісти
Та пішов він на уй) Мало в росії свої проблем?
Відповісти
Не правий, панове "переусвідомлені"?
Відповісти
защітан.каса вільна.вастановим страну сруін
Відповісти
Тупе москальське долото - типова кацапська заздрість що ми будемо в Європі, та типова кремлівська боязнь, що Європа буде за якихось 400 км від москви
Відповісти
То ли дело на россие - тишь да благодать, ага.
Відповісти
тажке враження ,що представники секс-меншин Європи оселились у уряді Рашки
Відповісти
Зробити персоною нонграта в Україні!
Засудити всім!
Відповісти
Займіться своіми проблемами ,а не пхаєте носа в чужу краіну.
Відповісти
москалям пора, адже матушка-РАССЄЯ може заразитись революційним духом і протверезіють далекі губернії вимагаючи царя-батюшку.
Відповісти
Ми цікавимося Європою як мирним сусідом,де давно утверджено примат закону і порядку,де можна вірити і співпрацювати.Нам уже досить того сусідства,яке простягає руку допомоги і прицьому нечутно промовляє:"А ноги ви уже самі простягнете"
Відповісти
Шкода що таке мурло транспортом загального користування не пересувається. Ужеб мабуть до......ся.
Відповісти
Чмо москальське.
Відповісти
123 - є типовим європейським чмо...м.
Відповісти
Такі так, чмо! Але це чмо з України.З батьківцем Соболєвим за однією партою сидів, в українській школі вчився, а потім поїхав до Москви і на чмо перетворився. А скільки їх ще в Україні залишилось!!! Наприклад - Ігор.
Відповісти
Останні новини
Підсумки 2013: скандали року
30 грудень, 2013, 19:22
Радник Путіна прирівняв Євромайдан до шизофренії
30 грудень, 2013, 19:02