Запрацював луцький спиртзавод

Запрацював луцький спиртзавод
Луцький спиртогорілчаний комбінат відновив виробництво.

Завод запрацював 24 грудня, ‒ повідомляють у прес-службі волинської ОДА.

На український ринок повертається продукція ТМ «Віват». Запрацювала одна лінія, потужністю 2 тис. декалітрів за зміну, на якій виготовляється горілчані вироби серії «континенти»: «Європа», «Азія», «Австралія», «Антарктида», «Африка» та «Америка».

Фахівець повідомила, що в майбутньому поряд із цими видами волинської горілки з’являться й нові. Вона запевнила, що продукція на комбінаті виробляється з якісного спирту та натуральної сировини. Таким чином, сільськогосподарські виробники області матимуть змогу реалізовувати зерно для переробки на спирт.

У період простою на заводі зробили поточний ремонт та підготували всі лінії для розливу.

«Буде живе підприємство, будуть податки. Для нас важливо, щоб волинська горілка була, вона завжди відзначалась якістю. Чудово, що повертається ТМ «Віват». Вона колись зникла, її місце зайняла ТМ «Віва», але тепер знову повертається колишній бренд», ‒ зазначив щодо цього волинський губернатор Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А то мендаун, мендаун...
Відповісти
І радощам немає меж!
Відповісти
Цыкаво,а хто власник спиртзаводу? Та його партыйну приналежнысть.:)))
Відповісти
Да пий віскарь, навіщо тобі та горілка, партійна принадлєжність..., відразу від дяді Сєма отримуй оригінал і все тут!:)
Відповісти
Взагалі власником спиртзаводу є держава, оскільки згідно законодавства саме держава зберігає за собою монополію на виготовлення спирту!
Відповісти
"Фахівець повідомила"
А що за фахівець такий таємничий?:)
Відповісти
ВП!
Ви хоча б навчились інформацію передруковувати, а то і цього не вмієте!:)
"повідомила начальник цеху з виробництва горілки Наталія Левчук."
Відповісти
Якщо берете інформацію з офіційного джерела, то публікуйте повністю, а не встраюйте "самосуд"!
"Все це стало можливим завдяки підтримці обласної влади та чіткій позиції керівництва ДП «Укрспирт», - повідомила начальник цеху з виробництва горілки Наталія Левчук."
Це вже вашу інформацію можна використовувати як завгодно, а якщо робите посилання на щось, то посилайтесь повністю, поки вас остаточно не послали!!! Докотились вже до ручки...зі своїми замовними матеріалами, а ще про якусь "свободу слова" пишуть, а самі?! В дзеркало дивитись частіше треба!!!
Відповісти
Це все брехня ! Місцева влада до пуску горілчаного цеху немае ,ні якого відношеня! І податкі і аксциз будуть іти в Київ! Роблять на привозному спирті а свій спиртовий цех стоїть!
Відповісти
Завод державний але керуе на нему компанія ПЕТРУС золотоноша ! Найгіршу горілку яку в країні роблять це вони! А Левчук говорить те що їй написали! Мусить говорити , щоб не вигнали.
Відповісти
А звідки ти знаєш?:) А хто по твоєму лобіював, щоб завод запрацював, щоб люди вийшли на роботу почали працювати і зарплату отримувати...? Якщо завод державний, то і податки повинні йти державі, а звідти, з державного бюджету і перерозподілятись, як скрізь це робиться! А ти хотів, щоб тобі в кишеню?:)Тільки запустився завод, а пізніше будуть зі свого спирту виготовляти, не все відразу! Ох вам, як кістка в горлі, коли влада щось робить і хороше!:) Ну випий горілочки - попустить!:)
Відповісти
Муму ! Читай уважно місцвий бюджет і партії рег! Це різні речі))
Відповісти
І нафіга мені ті африко-азії ?! Де наша "Волинська" на лепесі? З милим серцю Луцьким замком. Чи тепер усе спирто-горілчане виробництво виключно Єнакієвське і з териконами на пляшках. Така собі суцільна "Зілёная марка". Тьху !!! Помиї.
Відповісти
"НАДМІРНЕ ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я"
Відповісти
А для натирання?
Відповісти
"правда Сьогодні, 09:23", "правда Сьогодні, 09:38"
Троль з редакції ВП!:)
Відповісти
Читаю і бачу хто справжній троль!знаю ! Це ти))))))
Відповісти