Невідомі чоловіки ріжуть у Ковелі дерева і нападають на журналістів. ФОТО

Невідомі чоловіки ріжуть у Ковелі дерева і нападають на журналістів. ФОТО
Чоловіки, які на прибереговій території водосховища в місті Ковелі спилювали дерева, забороняли їх фотографувати і намагалися відібрати у журналіста телефон.

Інцидент стався близько обіду у четвер, 2 січня – повідомив керівник програм нових медіа в МГО «Інтерньюз-Україна» Віталій Мороз, який і намагався з’ясувати, за чиєю вказівкою робітники спилюють дерева.

Віталій Мороз припускає: nроє невідомих спилюють бензопилами 20-річні дерева, аби розчистити територію під потенційне будівництво котеджу.

Віталій Мороз пише у Фейсбуці: за словами місцевого жителя Леоніда, дерева багато років тому садили діти й вчителі школи №13. Спилювання відбувається на відстані 150 метрів від водосховища. Ця територія є комунальною власністю громади Ковеля й місцем відпочинку жителів навколишніх житлових масивів вулиць Володирської та 40-річчя Перемоги.

За словами місцевих жителів, спилювання триває кілька днів. Станом на 2 січня спиляли більш як 20 дерев.

На питання, за чиєю вказівкою спилюють дерева, троє неідентифікованих чоловіків не захотіли давати відповіді. Коли почав фотографувати, один з них у куртці кольору хакі почав ухилятися.



Місцеві жителі, що були поряд, називають його прорабом недавно побудованого будинку, розташованого за 100 метрів від місця спиляних дерев, ближче до школи №13. Відповідно, цього чоловіка винайняли бути прорабом нового будинку, який планують звести в найближчі місяці.



Двоє інших вели себе агресивно - один з них, в світлій куртці забороняв фотографувати. Віталій Мороз розповідає, що чоловік в світлій куртці підкрався ззаду і вихопив його телефон.

«Коли почав відвойовувати телефон, інший в темній куртці підбіг і накинувся з-за спини. Кілька хвилин боротьби з ковельськими тітушками і телефон вдалося забрати, на ньому кілька подряпин», - розповідає Віталій Мороз.



Один з чоловіків пригрозив дзвінком до потрібних людей: «приїдуть люди на джипах і будуть розбиратися».

На питання про відповідальність кажуть: «нас тільки виняйняли, ми не відповідальні», «нам треба гроші заробляти, не платять зарплати».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
комусь під будівництво!!!!1 гарно там!!!! було
Відповісти
Той хто статтю писав, ти її перечитував, помилка на помилці. В школу, до вчительки, на перевірку з червоною ручкою. ПОЗОРИЩЕ!!!!
Відповісти
А де той прогресивно-опозиційний "батьківсткій" мєр?
Відповісти
А куди дивиться прокуратура, міліція? А де подііся беркут?

Віддубасити дубинками тих тітушек і за грати кинути!
Відповісти
Схоже що хтось або піариться або собі цю ділянку намітив. Судячи з фото це просто дикі зарослі які не мають цінності. Прибережна смуга для річки 50 м. жодного порушення. Одне дивує що люди в болото лізуть будуватись
Відповісти
Дали бомжам пару грн на пузиря, от і маслають, заодно гріються
Відповісти
Лигарня якась! за пляшку ріжуть
Відповісти
я поражаюсь з нашого народу.. мені то мягко говоря посрать ну всерівно.. там влітку під тими деревами постоянно сміття, срач, і зарослі, всі ходять в літку в той вужатнік щоб отлити як про мене так нехай краще виріжуть ніж там вужі повзають, це не є якісь парк чи ще щось от тут пишуть що то садили учні) хм смішно, які там вбіса учні то садили, люди шо ви видумуєте!!!
по друге шо ви напали на тих нещасних робітників, їм сказали - вони роблять, вони роблять свою роботиу, тут бачу що вже обсирають мол то бомжі??!! мда дурік ти, подивись нормальні робітники, в яких є сімї і діти, і їм нада годувати них. а би ви були б на роботі і вам сказали шось робити а якомусь дятлу громадянину це б не сподобалось і він б до вас докулупувавсь шо мол те, мол се, ви б на це молча дивились??!! юний журналіст школьнік, в таких випадках, якими ти вважаєш неправомірними просто напросто потрібно викликати поліцію!!!!! чи в вас в школі не вчать як це робити?? вас вчать як обсирати нещасних робітників, які там за гроши вкалують???!! кстаті я не маю відношення до того тих дерев, до тієї хз чиєї території, до тих робітників, я просто громадянин ковеля, який не сильно взахваті від оцього малолітнього журналіста!!!
Відповісти
оце мій сусід на фото, доречі дуже непогана людина, робить помоєму в місцевому жеку, неякий ві не алкаш))) віталік ти перед тим як таку дурню писати думай двічі, атой тричі! він на роботі і виконує свою роботу! підтримую ГРОМАДЯНИНА, краще нехай виріжуть ніж отой свинарник буде! волинь пост мені за тебе соромно що ви такі статті в себе на сайті розміщуєте!
Відповісти
ахах оце читаю і як анікдот!!
в якийсь момент в чорній курткі підкрався і накинувся з-за спини)))) який прищавий журналіст і більш всього що школьник дадавам всім трьом))))цирк))
Відповісти
питання до віталія, а звідки така інформація що там мають бути котеджі??? на твою думку що там потрібно щоб було , щоб задовільнити таких громадян як ти?? чи нехай і надялі там буде туалет і смітник??
Відповісти
Я на мйданє, але дерева ріжуть з мого разрєшенія.
Відповісти
Ксіву покаж кіндер-сюрприз!
Відповісти
Я на мйданє, але дерева ріжуть з мого разрєшенія.
Відповісти
Віталік оце з твого останього коментаря складається враження що ти психічно хвора людина, що ти мелиш?? невобду, нічого особистого..!
Відповісти
ковельчанин - ти сєлюх якіто
Відповісти
А може ти був на майдані? Тоді виходить, що це влада з тобою розправляється... Дебіли, мля!
Відповісти
Останні новини
Невідомі чоловіки ріжуть у Ковелі дерева і нападають на журналістів. ФОТО
03 січень, 2014, 09:45