Правоохоронці навідалися до журналістів, що їздили під Межигір'я

Правоохоронці навідалися до журналістів, що їздили під Межигір'я
Працівники ДАІ почали розшукувати журналістів, що їздили на акцію протесту до резиденції Віктора Януковича у неділю, 29 грудня. Про це повідомляє "Українська правда".

Так, "невідомі люди, які представилися співробітниками ДАІ" приходили додому до кореспондента "Української правди" Оксани Коваленко.

Оскільки самої журналістки в цей момент вдома не було, а її батько відмовився відчиняти двері, даішники залишили своєрідну "записку" з запрошенням з'явитись в кабінет до інспектора, - пише видання.

У телефонній розмові інспектор Олександр Панченко відмовився повідомляти кореспондентам "Української правди" якісь подробиці крім того, що журналістка нібито не зупинилася на вимогу ДАІ 29 грудня. Під час розмови Панченко запитував, чи їхала журналістка у автоколоні.

Раніше працівники ДАІ запрошувало іншу журналістку Тетяну Штан. Про це вона розповіла в ефірі "Громадського ТБ". Журналістка відреагувала на запрошення й 2 січня прийшла до Оболонського ДАІ.

Там пояснили, що Тетяна Штан "не зупинилася на вимогу ДАІ на КПП на Вишгород 29.12.2013". На неї склали протокол та забрали права, - розповіла журналістка.

Раніше повідомлялося, що відділків ДАІ викликали також учасників протесту під Межигір'ям. Про це ряд активістів повідомляли у соцмережах:


Нагадаємо, у неділю, 29 грудня, біля резиденції Віктора Януковича Межигір'я відбулися акції протесту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
порядок.хто вони такі не давати відпочивати державним мужам?на всіх браслєти.даі то вже як бєркут буде?а доплачувати будуть чи тоже хто башляне той свабодєн?пока свабодєн?розкажіть ,клімчук-ви ж крепкий господарник..як нащот хозрасчьота?
Відповісти
не зупинилася на вимогу ДАІ на КПП

а чого не доганяли?
а докази є?
а хто за кермом був?
може в неї хулігани машину відібрали і втікали?
Відповісти
ДАІ отримали від зека команду :ФАС.
Відповісти