У луцьких школярів хочуть поглибити знання з історії Росії

У луцьких школярів хочуть поглибити знання з історії Росії
В управлінні Луцької міської ради директорам луцьких шкіл рекомендують підвищувати у школярів знання про єдиний культурний, історичний та науковий українсько-російський простір.

Про це йдеться у листі начальника управління Олега Гребенюка до директорів загальноосвітніх закладів міста. Лист, датований 5 березня 2012 року, оприлюднив у Facebook депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь.

Своїм листом Гребенюк інформує директорів про історичну олімпіаду на тему «1812 рік та Україна». Олімпіада присвячена 200-літтю російсько-французької війни, яка у листі луцького чиновника названа «Вітчизняною війною 1812 року». Олімпіаду проводять Посольство Російської Федерації в Україні, Представник Росспівробітництва в Україні за підтримки українського Міністерва освіти, науки і спорту.

Олег Гребенюк пише директорам шкіл, що «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти рекомендує підтримати проведення історичної Олімпіади та розповсюдити інформацію про зазначений захід».

Як ідеться у листі начальника міського управління освіти, це зробити ремендують «з метою підвищення пізнавального інтересу до героїчного минулого, поширення та поглиблення знань про єдиний, культурний, історичний та науковий українсько-російський простір, формування патріотичної та громадянської свідомості школярів та студентів, виявлення талановитої молоді».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в додатках на 2 арк.?
Відповісти
Добрався Табачник і на Волинь.Ганьба Гребенюку.Будемо ніякими.
Відповісти
Найталановитіших не планується відправляти на постіне проживання в Росію "вместе с родителями и другими членами семей". Оце було б кльово!
Відповісти
Олег Гребенюк нічогісінько сам не придумав і не написав у цьому листі. Ось оригінал листа Інституту інноваційних технології і змісту освіти Міністерству освіти і науки, молоді та спорту, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, ректорам (директорам) вищих навчальних закладів І-IV акредитації про цю дурну олімпіаду. Олег Володимирович лише РОЗПОВСЮДИВ інфоромацію, як це завжди робиться. Якщо ж в Ігоря Гузя є претензії, я не розумію, чому він не звернеться в цей Інститут. Невже не розумієте, що проблема - в політиці українській загалом антиукраїнській, на цю олімпіаду дає добро відповідне Міністерство. Чому в нього не виникло претензій до обласного управління, адже цей лист надійшов спочатку туди. Я такої боротьби не розумію, це все поверхово, невдумливо і нечесно по відношенню до начальника управління освіти міської ради. Я розумію, що він міг цього не зробити, але тоді б його звинуватили в тому, що він цього не зробив як посадова особа. Ви ж це прекрасно знаєте! І ви знаєте, скільки дурних, нікому не потрібних інформацій МУСЯТЬ щодня публікувати на своїх сайтах обласні адміністрації і міські ради, в тому числі, й наші, аж самим бридко. Тому залишіть у спокої Олега Гребенюка! http://iitzo.gov.ua/listi_iitzo.html
Відповісти
"Я розумію, що він міг цього не зробити, але тоді б його звинуватили в тому, що він цього не зробив як посадова особа."

Він міг цього не робити, бо це був лист в якому РЕКОМЕНДУВАЛОСЯ прийняти участь, а не вимагалося. Тому якби Гребенюк проігнорував цей лист нічогог йому б не було. А так один російський підлабузник Табачник направив лист, а інший підлабузник Гребенюк з радістю інформацію поширив.
Відповісти
Що не проживем
Відповісти
Модератори,де ви
Відповісти
Гребенюк просто підписав не читаючи (звична практика для луцький чиновників). Лист готував(ла) Савчук. Думаю, цій людині недовго залишилось працювати на посаді, буде великий скандал.
Відповісти
Шо значить "підписав не читаючи"? Це не знімає з нього відповідальності. Він посадова особа і має нести відповідальність за свій підпис
Відповісти
Останні новини
Apple показала новий iPad
07 березень, 2012, 22:08
У луцьких школярів хочуть поглибити знання з історії Росії
07 березень, 2012, 18:22