Луцького спиртогорілчаного комбінату вже немає

Луцького спиртогорілчаного комбінату вже немає
Державне підприємство Луцький спиртогорілчаний комбінат припинило свою діяльність та перебуває у стадії реорганізації шляхом приєднання до Державного підприємства «Укрспирт».

Про це йдеться у відповіді луцького міського голови Миколи Романюка на звернення депутата Луцькради Сергія Сівака.

У документі вказано, що замість Луцького СГК створено окремий підрозділ – Луцьке місце провадження діяльності (Луцьке МПД ДП «Укрспирт»), який не є юридичною особою та знаходиться за адресою: місто Луцьк, вулиця Ковельська, 67.

За результатами діяльності цей підрозділ сплачує усі загальнодержавні податки та збори за місцем реєстрації державного підприємства – в місті Бровари Київської області.

Наводимо текст документа повністю.

«07.12.11 № 472/9-16
Депутату
Луцької міської ради
Сіваку С.В.

На Ваш запит від 30 листопада 2011 року щодо стану справ на Державному підприємстві Луцький спиртогорілчаний комбінат повідомляємо, що згідно Постанови Кабінету міністрів України від 28 липня 2010 року № 672 «Про утворення Державного підприємства спиртової спиртової та лікеро-горілчаної промисловості» Державне підприємство Луцький спиртогорілчаний комбінат припинило свою діяльність та перебуває у стадії реорганізації шляхом приєднання до Державного підприємства «Укрспирт».

За наказом Державного підприємства «Укрспирт» створено окремий підрозділ – Луцьке місце провадження діяльності (Луцьке МПД ДП «Укрспирт»), який не є юридичною особою та знаходиться за адресою: м.Луцьк, вул. Ковельська, 67.

За результатами діяльності Луцьке МПД ДП «Укрспирт» сплачує усі загальнодержавні податки та збори за місцем реєстрації державного підприємства (м.Бровари, Київська область).

Луцький міський голова Микола Романюк»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцького спиртогорілчаного комбінату вже немає
07 грудень, 2011, 11:45
БЮТ змінив лідера
07 грудень, 2011, 11:27