Українським воякам збільшать зарплату

Українським воякам збільшать зарплату
Зарплата кожного військовослужбовця України виросте приблизно на 55%.

Про це заявив міністр оборони країни Михайло Єжель, коментуючи заяву Віктора Януковича про необхідність підвищення окладів військовослужбовців до рівня держслужбовців.

«Це передбачає збільшення грошового утримання кожного військовослужбовця приблизно на 55%. Відповідно з підвищенням окладів буде збільшено і пенсію для військових пенсіонерів», – заявив Єжель.

Міністр також додав, що за останні півтора-два роки грошове утримання військовослужбовцям було збільшене в середньому на суму від 600 до 1000 гривень.

«Якщо раніше контрактник отримував 1200 гривень, то зараз його грошове утримання сягнуло за 2000 гривень», – додав Єжель.

Раніше Віктор Янукович заявляв, що у наступному році витрати на розвиток озброєння та військової техніки буде збільшено в три рази, а на підготовку військ – удвічі.

За оцінками військових фахівців, наразі лише п'ята частина бойових літаків і четверта частина бойових вертольотів Збройних сил України, взагалі здатні піднятися в повітря.

У свою чергу, голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко заявив, що Українська армія не готова до зовнішніх викликів.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ТСН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українським воякам збільшать зарплату
07 грудень, 2011, 12:12