Сказали, коли в Україну прийде справжня зима

Сказали, коли в Україну прийде справжня зима
До 14 січня майже на всій території України пануватиме рання весна, а стовпчик термометра вдень показуватиме до 3-6 градусів тепла.

Щоправда, через невластиву для січня плюсову температуру, у багатьох регіонах України буде йти мокрий сніг та дощ, ‒ повідомляє ТСН.

Водночас жителів південних регіонів ‒ Одеської, Миколаївської, Херсонської областей і Криму ‒ погода побалує сонячними днями і 10 градусами вище нуля. В середньому до кінця січня по всій Україні, за прогнозами Укргідрометцентру, стовпчик термометра не опуститься нижче 8 градусів морозу. Лише в Луганській, Київській та Рівненській областях може бути до -10 градусів.

Але вже після старого Нового року в Україну таки може прийти справжня зима зі снігом і морозами. «Ближче до 13-го січня стовпчик термометра по всій країні різко опуститься до 10 градусів. У південних областях буде близько 0 градусів, а от в інших ‒ до 5 морозу зі снігом‒, ‒ сказала синоптик Наталка Діденко.

Ще більше підморозить українців на Водохреще: ближче до 16 січня до нас прийде холодний арктичний циклон, який принесе з собою 15-градусні морози. Але таку температуру варто очікувати тільки вночі і тільки в північно-східних регіонах. У всіх інших областях буде максимум 6-11 градусів морозу. Проте похолодання тривалим не буде, і, за прогнозами синоптиків, «справжня» зима триватиме максимум місяць: вже з середини лютого в Україну знову повернеться тепло.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сказали, коли в Україну прийде справжня зима
08 січень, 2014, 09:28