У луцькому «Кораблику» гратимуть позитивний рок

У луцькому «Кораблику» гратимуть позитивний рок
Львівський гурт «Оратанія» відіграє у луцькому пивному клубі «Оболонь».

Концерт відбудеться 11 січня, ‒ повідомляють у закладі.

«Шалено-божевільні чуваки з гурту «Оратанія» здатні порвати вас на шмаття! В цьому ми вже неодноразово переконувались як під час їхніх попередніх візитів до «Кораблика», так і під час виступів на різноманітних фестивалях і концертах. Запальний музон, тексти «з родзинкою» і львівський дух ‒ що ще потрібно для гарного відриву в суботу?!» ‒ йдеться в релізі.

Окрім того, у закладі запрошують на дискотеку в стилі 80-х. «Добра та наївна, позитивна та по-своєму примітивна, з кумедними прикидами та зачісками музика 80-х років добряче відбилась на людях, які росли в ті часи», ‒ кажуть у клубі. Потанцювати під хіти 80-х можна буде 10 січня.

А 12 січня на відвідувачів «Кароблика» чекає «Urban Party». «Нарешті! Після тривалої паузи ми знову вирішили влаштувати нашу «Urban Party». Тим паче у чуваків, які і будуть її творити цього вечора, вже назбиралась добряча порція нового матеріалу! Своєрідна прем’єра від «Аромотерапії Запис», яка цього разу буде в повному складі: Альф, Кобзар, Спартак, Дев’ятий, Маста Маліван. Любителям якісного українського репу радимо не пропустити!» ‒ запрошують організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що, грали негативний??
Відповісти
Останні новини
У луцькому «Кораблику» гратимуть позитивний рок
08 січень, 2014, 10:16