Лучанка у маршрутці розбила губу

Лучанка у маршрутці розбила губу
Травму в громадському транспорті отримала одна з мешканок Луцька.

За її словами, вона саме передавала гроші, коли авто рушило, ‒ пише ТРК Аверс.

«Я зайшла в маршрутку, давала гроші, вона різко поїхала, і я впала… Біля мене сиділа дівчина, вона мені протягнула серветку і дзеркало, я зрозуміла, що в мене йде кров з губи», ‒ розповіла вона.

Претензій до водія дівчина не має ніяких, проте переконана: в маршрутках такі випадки непоодинокі. Роботою громадського транспорту незадоволених чимало. Навіть депутати міської ради чи не на кожній сесії озвучують інформацію про те, що водії маршруток влаштовують справжнісінькі гонки вулицями обласного центру. Не в захваті від маршруток і самі пасажири.

Тим часом люди, які мають досвід водія громадського транспорту, висловлюють зовсім іншу думку. За їхніми словами, багато що в поводженні шофера залежить від пасажирів: «Треба бути водієм, щоб зрозуміти. В нас пішоходи не думають, що їде автомобіль, наповнений людьми. А як водій ‒ йому треба спасти і ту тварину, і ту людину, і не наїхати на неї».

У відділі звернень громадян міста розповіли, що скарг на роботу громадського транспорту та водіїв минулоріч було більш як півтисячі. Травмованих пасажирів звернулося лише двоє.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
досить говорити про перегони. Маршутки обладнані слідкуванням GPS та рухаються по часу.
Відповісти
ахахахха, насмішили. зайдіть на МАК там все видно!
Відповісти
справді насмішив, для прикладу з сіми 47 маршруток показує тільки ТРИ!!!!!!!!!!!!!!!!! відмивання бабла цей GPS!!!
Відповісти
Є, дійсно, такі водії, що їм би тільки дрова возити, та й то небезпечно - можуть погубити по дорозі."...водій ‒ йому треба спасти і ту тварину, і ту людину, і не наїхати на неї" - добавив би: зібрати гроші і не дати квитків.
Відповісти
я купис собі чыпсів - замутіть статтю!
Відповісти
а я вчора зтикнулась з неповагою водія до людей з обмееними можливостями.на прохання підїхати ближче до бардюру він просто закрив двері і поїхав як ніби так і треба. а на зауваження зреагував по хамски! це сталася на маршруті 27а
Відповісти
я сходив у туалет,де моя стаття?
Відповісти
В туалеті твоя стаття.
Відповісти
треба гроші зарання готувати,а не думати як зайцем проїхати...
Відповісти
Я в супермаркеті не знайшов ціника біля лаваша, я ходив довго і питав скільки він коштує, це ганьба!
Відповісти
Гроші слід приготувати заздалегіть,а не ритися,з наклеяними пазурами,у гаманці,коли автобус рушає,чи маневрує.У маршрутках достатньо поручнів,щоб втриматися.Може пані ще й по телефону базікала.
Відповісти
оплата має бути при виході. Тоді не буде цього дибільного "передайтебудьласка". Тоді люди можуть заходити через задні двері а виходити через передні.
Відповісти