Нардеп побоюється ув’язнення луцьких євромайданівців

Нардеп побоюється ув’язнення луцьких євромайданівців
Загроза ув’язнення активістів луцького Євромайдану – величезна, – вважає нардеп-свободівець Анатолій Вітів.

Про це він розповів під час презентації Волинського обласного осередку Всеукраїнського об’єднання «Майдан» 13 січня.

За словами Вітіва, волинські начальник міліції і прокуратури займають дуже жорстку позицію щодо «луцьких політв’язнів». Так, нардеп нагадав, що наразі відкрите кримінальне провадження щодо шістьох луцьких євромайданівців.

«Вони не ув’язненні, але загроза є величезна. Бо ті статті, які їм інкримінують, це не є дитячі забавки», – зауважив Анатолій Вітів.

Нагадаємо, проти Майї Москвич, Миколи Собуцького, Сергія Григоренка, Богдана Шиби, Володимира Бондаря та Ігоря Гузя відкриті кримінальні провадження за трьома статтями ККУ – статтею 295 (Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку), статтею 296 (хуліганство), і статтею 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд).

Активісти стверджують, що прокуратура Волині не прийняла остаточного рішення у справі луцьких євромайданівців, а повернула справу в міліцію, аби там підготували обвинувальний висновок луцьким активістам Євромайдану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 31
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, в тюрму бунтарів, з них толку як з козла молока...
Відповісти
НІ політичним репресія у Луцьку!
це позор на всю Україну!
Відповісти
толковий в нас один..він далеко кенгуру гладить в межигірї..куда там лізти..от як би тігіпка замість Азарова..
Відповісти
волинській прокуратурі!
займіться справжніми злочинцями, а не страдайте фігнею!
Відповісти
Правильно прокуратура і міліція робить. Хочеш бути псевдогероєм і дорватися до кормушки - умій нести відповідальність. Іншими словами - "любишь медок - люби и холодок".
Відповісти
"Усіх міліцонерів, котрі вчинили побиття під судом, було перефотографовано. Усіх їх було змушено відкрити свої обличчя. Усіх їх, під охороною активістів, було спроваджено цілими і неушкодженими через «коридор» ганьби, від автобусів – до РУВС. Через місяць, через рік або навіть через двадцять – ті з них, чию вину буде встановлено справедливим судом, ОБОВ"ЯЗКОВО будуть відповідати за те, що сталося під Святошинським судом.
Відповісти
У Луцьку за добу можна знайти 10-15 торгівців наркотиками,затримати 10-15*джедаїв* за хабарі, закрити 2-3 казино але це почекає...
Відповісти
цих шестеро людей спочатку гралися, як діти з вогнем, з владою, а коли стало гаряче - сховалися у пісок, як страуси? Чи відповідати за скоєне - не для них? У нас уже касти недоторканих опозиціонерів починають формуватися? А де ж теза про те, що ВСІ рівні перед Законом? І ще - не нівелюйте поняття "політично репресованих" переліком таких осіб як Гузь чи Шиба. Бо меркне память і зменшується велич подвигу безіменних і знаних жертв ГУЛагу.
Відповісти
Ідіоти! У Януковича, справді, зірвало дах від безкарності. Щодо ситуації з заявою якогось мудака з Мінкульту стосовно участі священників Української Греко-Католиціької Церкви у богослужіннях на Майдані. Це ж яким потрібно бути моральним уродом і покидьком, щоб погрожувати закриттям однієї з найбільших християнських церковних конфесій України!!! СПонад сім мільйонів вірян!!! У них параноя! Це все-одно, що погрожувати Ватікану. Людина, що таке чинить - повний неадекват. Я вже не кажу, що це відвертоа єресь. Безбожники!
Відповісти
І українські козаки ганяли уніатів.
Відповісти
церква згідно Конституції як земної, так і небесної - Біблії, відділена від політики.
Відповісти
Так і треба НАхалюгам. Україну так не будують!
Відповісти
дєди наші не за те ваєвалі щоб тут таке осквєрнєніє...потрохі побудуємо свою європу..спішити нема чо
Відповісти
саме так будували, і будують, кровю героїв!
Відповісти
де ж вона ваша кров, наші політрепресовані? до вас лікар з голкою кров з пальця взяти підійде - і ви вже свідомість втрачаєте.
Відповісти
а ти герой, да , за монітором!
Вчи історію баранчик.
Відповісти
я не герой, але і не циркач, на відміну від декого. справжні герої - скромні і непублічні люди зазвичай, а ви - політичні ексгібіціоністи.
Відповісти
Народне волевиявлення по усуненню бандократії Януковича входить у фінальну фазу. Зараз киянам та всім іншим українцям нема чого сидіти вдома. Треба виходити на майдани, їхати до Києва.

Потрібно негайно виводити на вулиці сотні, які мають почати брати під контроль відповідні державні споруди. Треба розпорошити сили “Беркуту” та інших силових підрозділів. Необхідно, щоб сотні, які вже сформовані, або формуються, під керівництвом відповідних опозиційних лідерів ішли на блокування Міністерства освіти, Міністерства культури, як головних осередків укрїножерства, Міністерства енергетики, де сидить Ставицький, що, як виглядає, є агентом впливу Москви, Міністерства внутрішніх справ, охорони здоров'я, Міністерства зборів і доходів, як головного кровопивцю, який знищує середній клас.
Треба блокувати Національний банк і Соркіна, який разом з Арбузовим розбазарив золотовалютні запаси України, так, що ось-ось може обвалитися гривня. Молодь повинна негайно виходити на вулиці. Студенти, чому ви сидите вдома? Якщо Янукович і його банда переможе, то ви всі будете працювати в концтаборах, всіх пронумерують і поставлять на чоло печатку “власність Януковича”.
Потрібно, щоб колони автомайдану почали якомога більше їздити по центральним магістралям Києва. Необхідно, щоб кияни, як і планувалось, вийшли на страйк. Потрібен політичний загальнонаціональний страйк, щоб зламати хребет правлячому режиму стаціонарного бандита. Потрібна повна паралізація руху транспорту на головних артеріях. Кияни мають вийти на пікетування Верховної Ради, Адміністрації Президента і міністерств.
Революція входить у фінальну фазу розвитку. Чекати вже нема чого. Всі повинні вийти проти режиму, виконуючи 5 статтю Конституції України. Народ має стояти на сторожі своєї Конституції і захищати її від узурпаторів.
Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства
Відповісти
Був майдан, були люди, от тільки не знали що з ними робити, бо звикли пафосно кричати в рупор, або в п*янющому вигляді матюкати беркут. Тітушки в вишиванках - от хто така сучасна опозиція. Хамство, матюганство, тільки замість фізичних бійок - словесні.
Відповісти

Ніколи не думав, що обійматимусь із антимайданівцем. Щойно до мене на Інституцькій підійшла група людей з Вінниччини, які розказали мені, що їх привезли на АнтиМайдан і заплатили за це по 350 грн. Але вони відпросилися за хлібом і самі пішли на Майдан. Кажуть, якщо вже регіонали платять, то за їхні гроші будемо стояти на нашому ЄвроМайдані. І таких як ми, кажуть вони, безліч. Людей звозять і звозять. Але вони як пісок крізь пальці зникають з того, цитую «бидлячого загону, де нас як тварин тримають». Слава Україні! Я знаю, що з нами вся Україна незалежно від того чи женуть їх, як череду на АнтиМайдан чи вони вільні і самі обирають свій шлях і приходять на Майдан.
Відповісти
http://www.inosmi.ru/russia/20130131/205268137.html
Відповісти
так іх синок.мачі
Відповісти
ЯНУКОВИЧ НАШ ПРЕЗИДЕНТ!!!
Відповісти
батя дітей нє бросіт
Відповісти
папа нас любіт, он нас паимєт!
Відповісти
то забери його до себе, бо він не наш
Відповісти
страчі пулємьотчік за пуховий платочєк
Відповісти
За Вітіва! За Боруцького! За горілку! За Карамельку! За Форд Мондео! Слава Вітіву-Форду Мондео слава!
Відповісти
ТРОЛЛИНГ , как явление. Или свинья под дубом.

Понимаю я тех, кто занят такой прибыльной работой, как троллинг в просторах украинского интернета, сидя где-то в Воронеже, Москве или Рязяни. Им все равно кого тролить. Есть инструкции, есть рекомендации. Есть денюшка. В конце-концов чем хуже проститутки?
В большинстве стран Мира вполне легальная и что главное - востребованная работа. Всегда пользовалась спросом. И будет пользоваться.
К тому же России до своего Майдана, как ползком до Арктики.

Но я не понимаю как этим могут заниматься граждане Украины.
Давайте по вопросикам?
У нас есть милиция, как структура, которая вас, нас защищает? И если вы попали в милицию есть у вас шанс выйти без материальных, моральных или физиологических осложнений?
Есть у нас прокуратура. которая видит своей задачей сохраненние законности. И стоит на ее страже. Привидите пример кто и когда получил от прокуратуры реальную помощь в наказании виновного. Без бвбла, без знакомств. Кто не стал вдруг из жертвы виновным только по тому, что вторая сторона имеет бабла больше. чем вы.
Есть у нас суд? Чем он занят? Почему 97% приговоров в наших судах - обвинительные. Даже в самые 37-е годы эта цифра не поднималась выше 60%? Даже по 58-й.
Есть у нас правительство, которое реально думает о нас ? Если я плачу за лечение по рыночным ценам. За ЖКУ и жилье - по рыночным. За образование - практически - по рыночным. Пенсию можно нормальную получить только если " порешаешь вопросы"?
Может поговорим про медицину?
Науку, которой в этом году выделии денег в разы меньше, чем на милицию?
Кому оно нужно ТАКОЕ государство?
Почему в Украине милиции по количеству на 10000 человек больше всех в МИРЕ!!! Россию я не беру. Это вообще патология.
Почему на проведение одного дня Антимайдана выделяется денег больше, чем на содержание ВСЕХ садиков в год.
Кого устраивает? Может ребят - тролей? Они сейчас получат 200 грн. Или 1000. Или даже 10000!!! И купят себе новое авто. НО нормально - то ездить не смогут. Гайцы - ребята из той же системы. Им надо кушать. И хорошо. Вкусно. Будете им отстегивать.. Долго... Всегда!!! А если, не дай Бог попадете в аварию, то тут вы ПОПАДЕТЕ!!!!
В милицию... Прокуратуру.... Суд....
Что будет? См. выше.
И полетят ваши " чесно заработанные на троллинге деньги".... Куда ? См. выше.

Если вы своим творчеством поможите сохраниться этой власти , то именно эта власть, дав вам 200 грн. Згребет с вас и вашей родни в 100 и более раз. А как же!!! Им хочется кушать.
И жить не где нибуть, а в той самой Европе. куда вам и вашим детям НЕЗЯ!!!
Им мало золотых приисков, нефти, газа, земли, всех ресурсов. принадлежащих вам и вашим детям и отцам. Они хотят ВСЕ, что есть у вас.

А я не хочу ТАКОГО государства!!!
Вы искренне не довольны опозицией? И я не всем доволен.

Предлагайте!!! Настаивайте!!! Боритесь!!!
Здесь это можно и нужно. Здесь. К сожалению больше нигде. Пока.

А не хайте все и всех подрят Но не губите тех, кто месяцами отдает все Майдану! Майдан это не территория Это событие. Это явление. Не можете, не хотите поддержать. Не способны сами на ПОСТУПОК. Не мешайте Майдану сбросить все то , что мне, да и вам не нравится. Нет среди потенциальных лидеров личностей более гадких и страшных для вашего будущего , чем ваш , наш президент и его команда. Хуже точно не будет.

Тролите? Значить сидите у компа. В перерыве зайдите по поисковику и почитайте дедушку Крылова. Не волнуйтесь. Там тоже много читать не прийдется. Как инструкции по тролингу. Называется - "Свинья под дубом".

Ребята!!! Не грызите свои же корни!!!
Відповісти
ЗА БЮТ, за СВОБОДУ. За усіх бажаючих влади волинських політичних АФЕРИСТІВ.
Відповісти
за Ригів, за Зека!!!
Відповісти
Останні новини
Нардеп побоюється ув’язнення луцьких євромайданівців
13 січень, 2014, 16:33