На Волині закривають Центр патріотичного виховання

На Волині закривають Центр патріотичного виховання
Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання молоді ліквідовують.

Відповідне розпорядження підписав голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Спеціально для припинення роботи Центру створена ліквідаційна комісія.

«Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання молоді як спеціалізована госпрозрахункова установа не здійснює господарської діяльності для отримання фінансування на своє утримання», - йдеться у документі.

До слова, директором Центру була активістка луцького Євромайдану Майя Москвич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А відкриють школу " ТІТУШОК " ...
Відповісти
Розумію і відчуваю нашу втому за майже два місяці протистояння. Розумію і розчарування багатьох однодумців. До них перш за все питання.
А чи не відчуваєте ви втоми від Режиму? А чи не відчуваєте ви майбутнє розчарування, якщо Янукович залишиться при владі? А чи не боїтеся ви, що ваші діти і онуки житимуть під владою дітей і онуків Януковичів, Клюєвих, Арбузових і Азарових? Чи не боїтеся ви, що вами будуть розчаровані ваші потомки, і всілякий раз, коли ви розповідатимете їм про своє колись розчарування, вони відчуватимуть від вас огиду, втому роздратування.
Ми не для себе стоїмо, брати, - так як не для себе воювали наші славні пращури в лісах Волині і Карпат, - ми для них боремось, для тих, хто буде після нас. Егоїзм збережіть для кращих часів.
Тому, друзяки, зберіться духом, подолайте власні емоціїї, опануйте своє невдоволення і йдіть на Майдан. Стійте біля сцени, стійте у варті, танцюйте, спіть, робіть що завгодно - але будьте на ньому. На нашому Майдані. Це єдиний даний нам Богом шанс щось змінити у нашому краї.
А ще краще пригадайте Податковий Майдан і чаювання Яника в наметі. Після того, як знесли останнього намета, одразу відкрили перші крмінальні справи і розпочали переслідування активістів. На цей раз іспугом ніхто не віддєлається - буде дуже весело
Відповісти
Нема чого фінансувати національний альянс з державних грошей. імітують діяльність, а насправді просто тягнуть гроші через соломинку
Відповісти
Многие критикуют Ахметова. А я считаю, что Ахметов - настоящий герой. Не побоялся, вывез сыновей в Лондон, закрыв глаза на "инфекцию гомосексуализма", передающуюся там капельным путем.
Відповісти
Оце правильне рішення. НацАльянс перетворився у секту, де завербовують малолітніх і несформованих особистостей з числа школярів і студентів і промивають їм мізки про фашиста Бандеру і спрямовують на неонацистські рухи і ідеї...
Відповісти
Ще одним репресивним органом диктатора Януковича став Мінкульт. ДАІ, Мінздоров'я, Мінздох, а тепер і Мінкульт. Зруйнована система система охорони здоров'я, відсутність доріг, падіння податкових надходжень, про культуру взагалі промовчу. А у них першочергове завдання - Євромайдан! Цю систему неможливо реформувати. Її можна лише знищити. Раз і назавжди
Відповісти
бендерюгендів проводити не потрібно..
Відповісти
Вдогонку новости об УГКЦ. Как сказал один мой друг: это не власть, а клуб интеллектуального Холокоста. Святой престол - это даже не ЕС. Папы римские кушали на завтра людей накшталт Джулиано Медичи, а все правители мира во все времена были вынуждены считаться с позицией Ватикана. Вспомним хотя бы сколько конфликтов и войн были спровоцированы Святым престолом. Так вот. Когда Сталин говорил о дивизиях Папы Римского, ну, это хотя бы был Сталин. Кровавый тиран в стоптанных сапогах без имущества в Монако. Но когда афеллированной с Ватиканом церкви начинает угрожать какое-то Новохатько по указке Януковича... Как сказать. Это даже не льва в бок палкой тыкать. Лев - это например Штаты. Лев и без того уже зол, но от него можно попробовать убежать. Это равносильно тому, чтобы обмазаться сахарным сиропом и залезть в гнездо японских шершней-убийц. Разведка Ватикана - одна из самых информированных в мире. Святой престол способен через своих архиепископов лоббировать принятие решений по всему земному шару. Тихо, изящно и неофициально. Если Папа Франциск включит режим "мирного протеста", я даже не уверен сможет ли Янукович потом куда-то убежать.
Відповісти
а шо ти куриш? порадь~!
Відповісти
вже нафінансували, що тільки мітинги роблять проти тих хто їм платить))
Відповісти
В России уже предлагают переселить 7 млн украинцев в Сибирь - после вступления Украины в ТС

После возможного вступления Украины в Таможенный союз необходимо пересилить 7 млн украинцев в Сибирь для создания "демографического кордона против китайского наплыва".

Об этом в ходе круглого стола "Евразийский Союз: утопия или реальность?" в Южном федеральном университете (г. Ростов-на-Дону) заявил секретарь Ростовского регионального отделения "Российский Социально-Консервативный Союз" партии "Единая Россия" Антон Бредихин. Он, в частности, презентовал проект комплексного анализа регулирования миграционных потоков в Сибирь и на Дальний восток "Ермак 2.0", сообщает корреспондент УКРИНФОРМа в РФ.
Відповісти
по ходу Кліманчук законтачений ще більше чим Яник
Відповісти
Ти прав, Борис!
Відповісти
Усіх міліцонерів, котрі вчинили побиття під судом, було перефотографовано. Усіх їх було змушено відкрити свої обличчя. Усіх їх, під охороною активістів, було спроваджено цілими і неушкодженими через «коридор» ганьби, від автобусів – до РУВС. Через місяць, через рік або навіть через двадцять – ті з них, чию вину буде встановлено справедливим судом, ОБОВ"ЯЗКОВО будуть відповідати за те, що сталося під Святошинським судом.
Відповісти
они потому лица и открыли, что не бояться шушеры, которая что-там делает в виде "коридора" - как только получат команду - выпишут в рамках действующего законодательства таких таблеток "дубинала", против которых ни один суд не возразит)))

кстати - Юрик Луценко бахнувший для храбрости водяры (что официально подтвердили сегодня взятые у него пробы крови), забыв, что тут не аэропорт Франкфурта и полезший в революционном припадке показать, что бывшая милиция с народом, получив по башке - тебе это как бывший министр МВД подтвердит )))
Відповісти
Ваш дом — уже не ваш. «Органам» предоставлено право тайно проникать в жилище любого украинца без решения суда.

Если, придя домой, вы вдруг заметили, что в вашем жилье вещи не на своем месте, не спешите грешить на квартирных воров — вполне возможно, что вы стали «объектом», в отношении которого проводятся «негласные следственные действия».

Так, на днях стало известно о секретной инструкции, которую уже подписали Служба безопасности, Генпрокуратура, Министерство внутренних дел, Государственная пограничная служба (и Государственная налоговая служба — «А»).

Этот документ, в частности, «благословляет» оперативников на тайное проникновение в жилье граждан, снятие данных с личного компьютера, скрытый аудио- и видеоконтроль, просмотр, изъятие корреспонденции или наложение ареста на нее. Кроме того, допускается контроль звонков, SMS, MMS, переписки в Интернете и даже такое специфическое действие, как «получение образцов материалов или сырья в публично недоступных местах для проведения сравнительного анализа.»

Все это новая инструкция позволяет делать правоохранительным органам в отношении любого гражданина Украины. Так что если в старом Уголовно-процессуальном кодексе было четко сказано, что личная жизнь и тайна переписки граждан охраняются законом, а прослушивание, обыски и видеонаблюдение разрешены исключительно с санкции суда, то сегодня каждый из нас может стать жертвой так называемых негласных следственных действий, а наши дома превратиться в проходных двор для спецслужб всех мастей.
Відповісти
это - в духе "Империи добра" и родины "демократии" - Сноуден ведь всё популярно объяснил )))
Відповісти
Открые лица...
Чи має право Беркут носити шапки-маски
http://glavcom.ua/articles/16722.html
Відповісти
имеет, и "дубинал" прописывать имеет право )
Відповісти
І що??? Чим сильніше затягують пружину, тим сильніше вона вистрільне... Всьому свій час...
Відповісти
У влади здають нерви. “Янукович і К” не хочуть більше чекати, коли Майдан розсмокчеться. Ще місяць тому, багато хто з провладних політиків говорив: “Ми не будемо звертати увагу на Майдан, він за місяць маргіналізується, і розійдеться”. Але команда президента зробила все від себе залежне, щоб цього не сталося. Побиття Чорновол і Луценка, посадки активістів і нарешті заяви про закриття Української греко-католицької церкви — це все аж надто не вписується в концепцію банального ідіотизму. Влада щодня, щогодини провокує Майдан. Вона робить все від себе залежне, щоб мирна акція перетворилася на терорестичну. Для чого? Якщо відкинути версію про дурість, залишається одна єдина версія - щоб можна було легально розігнати Майдан. При чому слово “легально” є ключовим. Справа в тому, що можна було б організувати маленький вибух руками когось із засланих козачків, але влада розуміє, що за таких умов ніхто в світі не повірить в те, що це зробили опозиціонери. Зрештою, це змусить сумніватися і тих, хто поки всередині країни не визначився на чиїй він стороні. Владі потрібно, щоб терорист був не картонний, а справжній. І тут поки владі нічого не вдається. Саме тому, кожен день нагнітається ситуація, саме тому, на нас всіх влада проводить експеримент на витривалість. Є ще одна проблема, про яку влада наразі не думає. Відповіді на те, що буде після того, як пролунає перший вибух (не має значення, це все ж таки буде засланий козачок чи реальний майданівець) просто не існує. Точніше, влада знає: після того можна буде розганяти Майдан. А от, що буде на другий день після розгону Майдану влада вже не знає. Хоча можна не сумніватися, що у нас утвориться класична модель співіснування політичного миролюбного і терористичного крила противників влади. Завжди поруч із Махатмою Ганді існували терористичні загони. Поруч із Мартіном Лютером Кінгом були групи “Чорних пантер”. Зрештою, ми знаємо про співіснування УВО-ОУН та легального українського політичного сектору. Так буде і в нас. Частина політиків закличе до ненасильницької боротьби. Маленька частина утворить свої терористичні організації. Питання, чи виграє від цього Янукович — риторичне. І останнє. Друг Табачника міністр культури Леонід Новохатько боягуз. Він змусив свого заступника підписати лист до настоятеля УГКЦ про можливість закриття церкви через суд, хоча насправді підписувати його мав він сам. Більше того, він не лише боягуз, а ще й дурень. Бо тільки дурень міг вважати, що за цей лист в майбутньому йому нічого не буде.
Відповісти
"пантера" - выпей успокоительное и иди спать! ))))
Відповісти
«Вот и Эдуард Моисеевич из Луганска честно написал, что стоит покрошить политических оппонентов в Киеве, которые не верят в то, что журналист и депутат из Василькова являются террористами. А поскольку Лозовский — чиновник-назначенец, то говорит всегда только то, что дозволено начальством. Стало быть, его слова — позиция всей вертикали. Им действительно проще нас всех расстрелять, неразумных холопов, посмевших поверить в то, что у них есть конституционное право на протест. Вражеских избирателей, не голосующих за Партию регионов в обмен на гречку. Оставить только своих — тех, кто согласен в ЖЭКе за 1500 грн работать или за 2000 на НОРДе. И останавливают этих ребят отнюдь не моральные принципы, а наличие телекамер и журналистов. Уверен, что Эдуард Моисеевич и сам бы при случае с удовольствием нажал на спусковой крючок. „Как Жуков“. Ну понятно теперь, почему они так любят Сталина и СССР? А то — социализм, социализм...»
Відповісти
Царев с семейством «поненавидел» Европу на отдыхе в Чехии и Италии «Регионал» Олег Царев вместе с женой, четырьмя детьми, мамой-пенсионеркой и французским бульдогом Пипито путешествовал по Европе на машине. Новый год, по его словам, семья встретила в Чехии, в Карловых Варах, а потом все поехали кататься на лыжах в Италию. Хорошо пацан устроился: мечтает о штурме Киеврады и запрете въезда в Украину иностранцев, а сам даже собаку в Европу повез.
Відповісти
правильно сделал - а ты едь на "майдан" в Киев поспи с бомжами в КМДА.
Відповісти
спящие на майдане студенты забросали головешками мирно крадущийся с елкой беркут. татьяна чорновол внезапно передумала заезжать домой, погналась за джипом с боксерами и начала его таранить. выйдя из милицейского участка, андрей ильенко нетерпеливо зиганул и случайно разбил лицо себе и своему адвокату. не пьющий ввиду болезни юрий луценко нажрался водки, залез в гущу беркута, назвал пидарасов пидарасами и тут же избил сам себя. по всей украине активисты жгут свои машины и, хохоча, обливаются зеленкой. самые отпетые наносят себе по 12 ножевых ранений. читайте эти и другие новости на страничках членов партии регионов и сочувствующих.
Відповісти
это было бы смешно в 2004 году - сегодня такой юмор считается тупымм и снижающим боевой настрой "оппозиции" - зеркалишь мой ник - но не зеркаль методички "партии регионов" )))
Відповісти
ніколи не грішно поспіятися з ублюдської партії ригів!
Відповісти
Министерство культуры - это беркут от культуры
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1560690_769725403056122_1056838094_n.jpg
Відповісти
тролль правильно - не подводи меня)
Відповісти
1) чому дослідження крові Луценка відбувалось в іншій клініці, в той час як "Борис" має необхідне лабораторне обладнання?
2) чи надавав Луценко або його родичі право клініці "Борис" передавати його біоматеріал, як пацієнта "Бориса" і чи зафіксований дозвіл письмово?
3) чи надавала клініка "Борис" право головлікарю іншої клініки робити заяви стосовно здоров'я її пацієнта?
Відповісти
тамуща-а-а клиника, куда доставляются анализы является специализированной и для этого предназначенной - как наркодиспансер в Луцке на КРЗ ))) от Луценко и его "родичив" дозволу не надо - всё делается в рамках определённых процессуальных действий - судя потому, что Юрика признали (пока) "потерпевшим".
Відповісти
Останні новини
На Волині закривають Центр патріотичного виховання
13 січень, 2014, 16:55