Губернатор Волині просить журналістів писати більше про мистецтво

Губернатор Волині просить журналістів писати більше про мистецтво
У волинській пресі недостатньо висвітлюють культурно-мистецькі заходи, які відбуваються в області.

Про це заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час оперативної наради 14 січня.

Так, губернатор Волині розповів про постановку п’єси «Назар Стодоля», прем’єра якої відбулася нещодавно в академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

«Ми відкрили цим рік Тараса Шевченка. Першими в Україні. Шикарна робота, весь колектив, вся трупа була задіяна. Це щось було неймовірне», – прокоментував Клімчук.

До слова, цьогоріч в Україні відзначають 200-річчя Тараса Шевченка, тож, 2014-ий проголосили роком Кобзаря.

Бориса Клімчука здивував той факт, що ще немає відгуків від критиків про постановку «Назара Стодолі».

«Поки що немає письмової критики. Десь мають вийти зараз статті. Там 4 чоловіки було», – пояснив начальник управління культури і туризму Волинської ОДА Володимир Лисюк.

У відповідь губернатор Волині попросив журналістів волинських видань частіше писати про культурно-мистецькі заходи.

«В нас маса проходить культурно-мистецьких заходів і рік Тараса Шевченка. Якщо ви думаєте, що людям це не цікаво, то цікаво. Інтелігенції сільській це цікаво, школярам, батькам. Дайте професійно ці речі. Будь ласка, повчіться. Це було завжди цікаво читати, якщо воно є», – підсумував Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, одак. Губернатор просить писати про мистецтво, а його наймит войтович - про красивих людей і красиву природу. Тобто, треба тимчасово забути про головне завдання журналістів: тримати в полі зору владу, щоб вона не стала самовладдям. У звязку з цим Клімчуку терміново треба відкривати на Волині курси театральних критиків.
Відповісти
Тих журналістів ще самих тримати треба, ще від підгузників не відвикли, пісають часто!:)
Відповісти
http://storage1.censor.net.ua/images/d/6/6/5/d6657473025696763717aef0ee99508a/640x506.jpg
Відповісти
Бійці спецпідрозділів міліції після санкціонованого Януковичем побиття 43 журналістів 1 грудня 2013 року на Банковій продовжують чинити злочини проти журналістів.
Беркут із задоволенням б'є журналістів навіть в розпізнавальних жилетах з написами «Преса».
Біля Києво-Святошинського суду знову було побито фотокорів Макса Левіна та Олексія Чернишова. Силовики продовжували їх бити та псувати камери навіть тоді, коли вони кричали, що є журналістами.
Побиття журналістів стає державною політикою Януковича та його опричників.
Відповісти
Модератор, виправте помилку на "наймит". Дякую.
Відповісти
А розуму не вистачає про культуру писати! Там треба творчість і творчих людей знати, цікавитись... Це ж не Майдан, де "говорилок" пруд-пруди! Наговорять, а ти тільки встигай статті писати і бабло стригти! А деякі прийдуть, не слухають про що говорять, а потім у соцмережах пишуть: "як можна серйозно реагувати на те, що трандить БП". То чого ти дорогенький(ка) ходиш туди? Не буду призвища того(тої) журналіста називати, бо у свому виданні цей(ця) журналіст у відкриту так не скаже і матеріал не напише! Не згідні, не подобається - не ходіть, вас силою туда ніхто не тяне, а якщо направила редакція, то пишіть що і як є, а то потім і виходять такі матеріали від таких журналістів!
Відповісти
нічого на журналістів гнати, якщо ви не знаєте їх! специфіка роботи у різних виданнях різна, комусь цікаво читати, які "перли" скаже той же Клімчук, а інші побачать, що він водичку льє, і за контретикою сказаного полізе шукати серйозніше ЗМІ! тим паче і журналісти є різні, в кожного свій стиль - хтось пише поверхнево, а хтось доколупається до найменшої букви і розвине тему серйозно!!!
Відповісти
О! Це ви вірно підмітили - "полізе шукати серйозніше ЗМІ"! Воно давно всім зрозуміло, що дітвора одна працює у тих інтернет-сайтах волинських!:)
Відповісти
дєло камунальні..женщіни грудасті на вт ще при тих савєтах начинали..керують як треба..лишнього не скажуть..надої.сезон опалювальний .підготовка до пабєдного збору урожая.і клімчукі довольні і старикі тіпу вас молодість відчули..багато і в 30 старіють...а де хто в 70 ясний розум має..отакі єси-йес
Відповісти
http://www.tabloid.com.ua/files/8/_Picture_file_path_8806.jpg
Відповісти
http://starlife.com.ua/media/photo/big/B5FKN33S2Z.jpg
Відповісти
Да як би не БП - вже давно б по світу пійшли ті інтернетчики! Інформацією не володіють, а так хоч губернатор "видає" їм новини, а вони на підтримку штанів хоч можуть заробити:) От прислали б вам варяга з іншого регіону і не балакаючого - от би мали новини!:) Не ціните те що маєте! Буде ще вам "счастя", ще хлібнете...
Відповісти
http://volyntimes.com.ua/news/715
Відповісти
і тобі хвойда секретарко
Відповісти
http://vk.volyn.ua/news_35_126_Zrushennyae,aleihtrebaprimnojuvati.html
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=MS_qIqAGLko
Відповісти
Не вчи батька як дітей робити. Від подій в Україні нам очі не закриєш.
Відповісти
Не треба зафорбовувати себе політично-партійними кольорами, коли мова йде про майбутнє всього народу! Тут питання тільки одне - Ти чи з народом, чи ні? Українці, тільки разом, об'єднавшсь - ми переможемо цей бандитський режим!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1531996_703387593034525_815968488_n.jpg
Відповісти
Маразм крепчає!:)))
Відповісти
Це жесть!!
антимайданівців мусора не випускають з парку!!!
https://vk.com/video_ext.php?oid=140543136&id=167081173&hash=ad7d64c42b10b1ff&hd=2
Відповісти
Либо ты депутат либо предприниматель либо бандюк! Т.к. депутат и предприниматель понятия взаимно исключающие друг друга, предлагаю в дальнейшем выкладывать в сеть все фото, видео, и др. инфу касающуюся каждого кандидата! чтоб ЛЮДИ могли принять правильное решение на выборах! И чтоб кандидаты четко понимали что они работают на НАРОД и МЫ им платим!
Відповісти
Відбулася чудова прем'єра "Назара Стодолі".На жаль, на виставі був присутній вірний служака антиукраїнського режиму Клімчук і інші так звані офіційні особи.Напевно так потрібно було б написати журналістам.
Відповісти
Клімчук до того здрібнів, що забув про дідуся Фрейда. Він хотів би, щоб журналісти більше писали про мистецтво. Він так того захотів, що аж не стримався. "Темників" в індивідуальному порядку вже, мабуть, бракує. Треба публічно повчати, про що журналістам писати, щоб загал почув. БІЛЬШЕ ПРО КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ЗАХОДИ! І головне (за Фрейдом) - ні слова про політику!
Відповісти
Пирожик! А ти забув як сам "темники" писав?:) Не сміши людей!!!
Відповісти
карамелька пишіть.сьогодні друга бумажка?
Відповісти
У Львові поставили Стодолю ще в грудні. Оце перш ніж про щось варнякати, варто поцікавитися мистецьким життям
Відповісти
Хліба наїлись - видовища подавай.А чому БП на сторінках Волиньпосту не дасть оцінку подіям, якими майже 2 місяці бурлить Україна.
Відповісти
Бо це помиї, а не сторінки!!!
Відповісти
Ходжу в театр майже на всі прем'єри, Клімчука практично ніколи там не бачила. Прийшов раз на оказ, а галасу зняв! В театрі були і інші не менш достойні вистави, тільки тоді так не розпинався, бо Палиця не був спонсором тих вистав!!!!
Відповісти
в свому храмі мельпомени кожен день спектаклі дає...вчителює десятки років..
Відповісти
И чего домахались до этой фразы? А в чем, в данном случае, БП не прав? Не одной политикой живем, он ведь не сказал, мол забейте на политику и возьмитесь за искусство. Одно другому не помеха.
Відповісти
разум?не мішайте красти.ваше діло теляче-на прохадную.ми самі розберемся .хсти є що хочете.за лопати!
Відповісти
є спеціалізованні видання.так як по медицині.по бухгалтерії..там все якісно і кваліфіковано.хто хоче спокою-комунальні змі.
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині просить журналістів писати більше про мистецтво
14 січень, 2014, 16:42