Волинський нардеп кидався гречкою в свого колегу. ФОТО

Волинський нардеп кидався гречкою в свого колегу. ФОТО
Народний депутат з Волині Валерій Черняков кидався гречкою в депутата Віктора Пилипишина.

Депутати-свободівці у Верховній Раді знову відзначились яскравим вчинком: заблокували трибуну та президію, не даючи спікеру Рибаку проводити засідання. У результаті переговорів між головою ВР і головами фракцій була досягнута домовленість на тимчасове розблокування, аби новообрані на нещодавніх позачергових виборах депутати могли скласти присягу.

Під час того як присягу зачитував Віктор Пилипишин, націоналісти дістали з кишень пакети з гречкою та почали жбурляти нею в новоспеченого нардепа. Ця акція, вочевидь, мала нагадати українцям про численні факти підкупу виборців, які він застосовував під час виборчої кампанії.

Із трьох волинських свободівців гречку жбурляв лише Валерій Черняков. Анатолій Вітів та Євген Мельник участі в акції не брали. Також серед жбурляючиx гречку «свободівців» був і найвідоміший радикал країни – Олег Ляшко. Він з особливим захватом та завзяттям кидав крупу в Пилипишина.

Віктор Пилипишин вдавав, ніби не помічає гречку, яка з силою летіла йому в обличчя, і дочитав присягу до кінця.

Після того як це зробили всі 5 депутатів, спікер Володимир Рибак оголосив перерву для продовження консультацій з головами фракцій про можливі варіанти виходу з політичної кризи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарно посівали!
Відповісти
хто вміє кидатись гречкою ! гайда балатуватись від свободи у Верховну Раду. Саме таких вони і беруть в депутати.
Відповісти
президента треба вибирати тоже хто більше заплатить..хоч як ті по 400.ну й надої пообіцяє підняти..всі решту можуть їхати де їм харашо.ми свою єуропу тут побудуєм.за яку дєди ваєвалі.братство рускоязичних словян навєкі!православіє пабєдітєлєй защітім
Відповісти
Амінь!
Всім гучні аплодисменти. Хай далі жбурляють гречку, малюкають один одного і розповідають про любов до Батьківщини.
Щиро тішуся, що двоє з трьох волинян нормальні, значить не все так погано, могло бути гірше.
Подивилася на той цирк в раді і зрозуміла, що ці всі НАРОДНІ (тобто нами обрані)обранці заслуговують великого підсрачника, бажано в сторону другої галактики. Будуть так і далі продовжувати боротися за зміни, то нам вони стабільно не загрожують ще років 100.
Відповісти
А їх туди гречкою сипати обирали? А зарплатою їхнею, пільгами... ви не цікавитесь, що вони регулярно отримують і у яких розмірах і лише за посівання і за ваші податки?!
Відповісти
скасувати вибори.аукціон-вот мандатний магазин .а на гроши що остануться построїм садочкі.
Відповісти
Ні, ті двоє теж ненормальні... Гречки не придбали...
Відповісти
Да того Чернякова самого засипати горохом треба! Стидоття!:)
Відповісти
хай не лізуть як нема грошей.чо випендрюватись.краще б вступили в пр то дорогу в горхові відремонтували може...нащо ті вибори взагалі...батька вон про народ сам дбає..а в нас..лучше б сина Азарова тут вибрали..і нашо той клісчук та решта..
Відповісти
закрийся,аби тебе не "засіяли”
Відповісти
Їм треба організувати партію "Бидло", ох і ЧЛЕНІВ там буде!!
Відповісти
http://dramatica.org.ua/images/b/b2/%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BA-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0_%D1%81%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BA_%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BA%D1%80%D1%8B%D1%82%D0%B0.jpg
Відповісти
ти будеш першим в списку))
Відповісти
Та ти вже в тому списку і по життю!
Відповісти
http://img.tabloid.pravda.com.ua/images/doc/4/d/4def966-1.jpg
Відповісти
Сором!!
Відповісти
та й що тут такого, ну й засипав гречкою..ну й що....
Відповісти
то відома в кмєві постать ..то як палиця та Романюк в одному тілі
Відповісти
Дебилы, что ещё можно сказать! Из грязи да в князи, а ума ничуть не прибавилось! Законотворцы, да они и писать грамотно вряд ли могут, только всё брать горлом и такими выходками!Позорище!!!
Відповісти
дєло у вас в сєвастополє...штанішкі наглажени на кантік.ботінкі блєстят..знамя розвіваєтся..унтер офіцер остограмівшись принимаєт построениє на плацу!володя в костюмчікє в каждой казармє в душу так смотріт..отєческім строгім взглядом
Відповісти
На рази строгий взгляд володи побачыв як в казарме жбурляе гречку гордый козак...пройшлы рокы, вже не гордый, алэ ще козак жбурляе тепер в парламенте..."а то? жбурляв, жбурляю и буду жбурляты" - багатие думкою козаче, "растет!" - уважительно заметил володя.
Відповісти
нє спітся в ставропольє...всьо надої подсчітуєтє с козлов..абреков жизні учітє..оний абрек сунет под рувд не баранчіка а подарок ліхой...буххх...проносітся по зємлє усской..спіт спокойно ліш Володя в спаской башнє кремля..не спят там тисч пітнадцать опрічніков...бурегут крепкій сон батюшкі,чтоб мог он поутру поучать і амеріку і європу журіть...малоросов на хладобойню зазивать...так устроєна душа русская -єсть необходимость поделится єнтим счастьєм мордовскім со всем міром..щастьєм кому то нагадіть..вот смисл жизні среднего усского ...пьот росія і піть будєт ібо страшно трезвєть..
Відповісти
Окно закрылось? Когда следующий сеанс?
Відповісти
там вказармє?нє позамєрзалі?андрєй кураєв-нєпослєдній чєловєк в РПЦ харошо і внятно расказивал про забави руководства монастирєй с послушниками..прочти.у вас єто щась модная тєма...єнтіх садомітов подослало вам цруу..нє можєт усскій чєловєк такоє дєлать в таком облічіі і мєстє..порвьом піндосов..
Відповісти
варвары
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп кидався гречкою в свого колегу. ФОТО
15 січень, 2014, 13:35