Євромайдан у Луцьку після прийняття скандальних законів. ФОТО

Євромайдан у Луцьку після прийняття скандальних законів. ФОТО
У Луцьку після прийняття Верховною Радою законів про Держбюджет і так званого "закону Колесніченка-Олійника" (яким, зокрема, уведено кримінальну відповідальність за екстремістську діяльність та наклеп, а також адміністративну відповідальність за пікетування приватних будинків, використання на мирних зборах масок, шоломів, форменого одягу, звукопідсилювальної апаратури, сцени тощо) 16 січня на луцький Євромайдан вийшли протестувати близько 20 людей.

Заклик виходити на протест активісти кинули у соцмережах.

На Євромайдан зокрема прийшли громадська активістка Марія Доманська, депутат Луцької міської ради Богдан Шиба, заступник голови Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Олександр Мартинюк.



Активісти ділилися думками з приводу ухвалення скандальних законопроектів, які, зокрема передбачають встановлення заборони на пересування в колоні більше 5 автомобілів без дозволу ДАІ, продаж SIM-карт за паспортами, встановлення кримінальної відповідальності за "наклеп". Детальніше тут.

Богдан Шиба зазначив: "Сьогодні представляв інтереси підприємців у суді, але я бачу, що то все марно, завтра, може, приймуть закон про заборону приватної власності".

Для нечисленних активістів на екрані увімкули пряму трансляцію із Майдані у Києві.


На імпровізованій інформаційній дошці луцького Євромайдану оновили інформацію про суть прийнятих законів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доманська, Шиба, Мартинюк. Odiozus.
Люди яки нічого не вміють, не знають.
Майстри в грантососьві, майстри в "бла,бла, бла..."
Відповісти
бездельники и дутые фигуры,а точнее марионетки. а где же Гузь, Пирожик, Пащенко наконец??
Відповісти
Як там твій бізнес в парку?
Відповісти
інших і не потрібно!
Відповісти
Злочинний бюджет став лише завісою для того, щоб сьогодні було протягнуто через парламент зухвалий законопроект 3879, прийнятий всупереч усіх парламентських та законних норм. Цей документ є неконституційним, тому не повинен набрати чинності! Зазіхання на права і свободи громадян, порушення засадничих норм Конституції, знищення свободи слова, громадського сектору – це заколот купки можновладців проти держави Україна. Переконаний, узурпація призведе до повалення злочинної влади. Вільних і свідомих українців в нашій державі набагато більше ніж 239 спільника злочину. Поки залишається бодай одна можливість вплинути на процес щодо недопущення вступу в силу цього проекту – слід впливати. Це те, що потрібно зараз робити, тому я буду це робити. Потім буде набагато складніше... Щодо позиції демократичних країн світу, то порушення Конституції України – Основного закону держави - є неприпустимим кроком, на якій сьогодні пішла провладна більшість. Цивілізований світ не сприйме такого волюнтаризму.
Відповісти
А сам нічого писати, говорити, думати не вмієш, тільки за Яценюком повторювати? А каже, що не біомаса!:) Оце "....." - справжня, зомбована біомаса! Тільки бла-бла... а робити для людей що вмієте?:)
Відповісти
пані ірина а що ви зробили для народу чи тики вашого вельми просунутого мозку хватае на истерию та звинувачення когось
Відповісти
Собрались мы с друзяками, 8-мь семей, жены, дети, все такое – большая компания, по машине на семью, поехали в лес, что бы не пачкать одежду – одели камуфляжную робу, в лесу поставили палатки, разожги костер, Димчик в нете завис, я ему говорю – отключи интернет, а он мне в ответ анекдот про продажного судью… Пока домой приехали – всем уже по 15-ть лет выписали…
© Алексей Романец
Відповісти
...і знову епічний пшик!
Відповісти
хто посіе вітер-пожне бурю
Відповісти
...побачив сьогодні НЕ засідання ВзРади,а просто КОМСОМОЛЬСЬКІ ЗБОРИ часів ССср!!! Мізки нічого "розумнішого" не змогли вигадати в ПРеваншистів!!!!!!
Відповісти
зараз стала поважати, хоч колись і не голосувала за нього, людина дійсно має громадянську позицію, а хто з мерів був кращим?. Хоч дороги якісь з дахами залишив після себе, а ці ЩО ???
Відповісти
Свою "позицію" Шиба нехай у Турійському р-ні показує, там розпочне, а ми подивимось! Впорається - піде на "підвищення"!:)
Відповісти
шиба - був, є, і буде пок..ком, у якого нема нічого святого .А ще боягуз і БРЕХУН !!!
Відповісти
Цікаво, а як волинські господарники голосували: Єремєєв, Палиця, Мартиняк та Івахів?
Відповісти
Це просто інквізиція проти громадянського суспільства! Ігнатій Лойола - нервово курить у куточку і думає, чи не купити, бува, зайву сім карту - поки без паспорту...
А якщо чесно? - то це війна...
Відповісти
бачили як єремєєв виправдовувався?Воно теж проголосувало за все це !!!!!!!
Відповісти
проходив там вчора десь біля 19.00 то стояло може від сили чоловік 15.
Відповісти
Ну то "місцеві" безробітні і нероби!:)
Відповісти
Холуи Колесниченко-Олейников + 227 депутатов ( из них 25 шкурников-мажор (ит) ов) - не просто враги народа - ОНИ ВРАГИ СВОЕГО БИЗНЕСА, СВОИХ СЕМЕЙ, И САМИХ СЕБЯ-ОБРЕКАЯ ВСЁ ЭТО НА ГИБЕЛЬ И РАСПРАВУ!
Відповісти
Де список наших депутатів як голосували?
Відповісти
але єрємєєв поорозився від цих законів. 235 депутатів це 203 рига і 32 комуніста... Мажоритарники курили бамбук при прийнятті цих скандальних законів)
Відповісти
гражданин Мартынюк -мыльный пузырек и бездельник
Відповісти
і решті таким самим слизнякам робити більш нічого, тьху. і вашим, і нашим.
Відповісти
Пенсіонерам, звезеним у Маріїнський парк, знову не заплатили.
Щоб нагодувати їх, з ЄвроМайдану приїхала МАЛЬТІЙСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ (аналог Червоного Хреста)
Відповісти
Останні новини
Євромайдан у Луцьку після прийняття скандальних законів. ФОТО
16 січень, 2014, 20:33