Янукович підписав скандальні закони, - ЗМІ

Янукович підписав скандальні закони, - ЗМІ
Президент Віктор Янукович схвалив «закон Олійника-Колесніченка», закон про спрощення зняття недоторканності з депутатів, закон про відеофіксацію порушень ПДР, закон про відповідальність за вчинення правопорушень під час проведення футбольних матчів і закон про заочне кримінальне провадження.

Нагадаємо, ці закони прийняла Верховна Рада в четвер, 16 грудня. Про це виданню «Дзеркало тижня» повідомило джерело в патронатній службі президента.

Мова йде про закон «Про внесення змін до закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» (автори - регіонали Володимир Олійник і Вадим Колесніченко ), Закон про зміни до регламенту Верховної Ради (щодо спрощення процедури зняття недоторканності з депутатів), Закон «Про відповідальність за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі», Закон щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів і Закон про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу щодо заочного кримінального провадження.

Разом з тим, як повідомило «Дзеркалу тижня» високопоставлене джерело в Партії регіонів, «95 % депутатів з фракції самі не знали, за що вони голосують».

Тій же невеликій кількості членів фракції, які запитували голову Ради Володимира Рибака про доцільність голосування за ці закони, спікер відповів, що на прийнятті цих законів наполягав президент при особистій зустрічі.

У четвер більшість у Верховній Раді ухвалила низку законів без обговорення і без участі депутатів від опозиції, голосами членів фракцій Партії регіонів, КПУ, а також деяких позафракційних.

За частину цих законів голосували відразу за основу і в цілому, і без електронної системи – підняттям рук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо ці блядські закони Януковича не виконуватимуть сотні - тюрма! Якщо тисячі - тюрма! Якщо десятки тисяч - тюрма! А якщо їх не виконуватимуть сотні тисяч і мільйони українських патріотів - замахаються саджати. Не вистачить, а ні судів, а ні камер в буцегарнях! Не можна посадити за грати пів України! Наша боротьба триватиме! Слава Україні!
Відповісти
Героям слава!Виходим завтра на наш Євромайдан!Досить боятись! Досить мовчати! Досить бути байдужим!
Відповісти
ця агонія влади свідчить про те, що вони нас бояться. Не треба ставити людей в таке положення, коли нема що втрачати - ТОДІ НЕМА ЧОГО І БОЯТИСЯ.
Відповісти
ЯНУКОВИЧ! ТАК!
Відповісти
ТОМУ, ЩО ПОСЛІДОВНИЙ!!!
Відповісти
Слава України !!!
Шановні Лучани виходите на Майдан разом з нами і будемо боротися проти ганебної влади, яка прийняла ганебний закон «закон Олійника-Колесніченка», закон про спрощення зняття недоторканності з депутатів, закон про відеофіксацію порушень ПДР, закон про відповідальність за вчинення правопорушень під час проведення футбольних матчів і закон про заочне кримінальне провадження.
Відповісти
Только не забывайте, что теперь, полностью законно, вам светит за это 5 лет.
Слава Украине!
Відповісти
лайно..твоя "украіна"- прохідна в екібазтузі з просмоляним портретом чекіста на дверях...
Відповісти
Как только узнаем, откуда поступают деньги на оппозицию и как их "моют" такие рЭволюционеры как ты - сразу выйдем! )
Відповісти
зато всі знають як миє гроші сімя і ПР, і що?
Відповісти
Володимир Гусаїм, Я звертаюся до Вас. А скажіть будь - ласка, а що поганого в відеофіксації порушень ПДР? Що поганого в тому, що люди почнуть трішки обачніше їздити? (Бо будуть боятися отримати листа щастя від ДАІ)? Ви хоч раз були на стадіоні на футболі? Тоді б ви знали чим займаються вболівальники, і не протестували б проти закону про правопорушення на футбольних матчах. Також, закон передбачає відповідальність за порушення ПДР власника авто а не його користувача - так це правильно. Їздіть не по довіренності, реєструйте автомобіль на себе.
Відповісти
засудять тебе заочно. тоді звертайся ))
Відповісти
В мене і в тебе шанси 50 на 50 на заочне засудження.
Відповісти
Шах и мат.
Відповісти
P.S. Руслана там вроде шо-то обещала???
Відповісти
Спеть?
Відповісти
Самовоспламениться.
Відповісти
Ждем тогда...
Руслана, не зрадь майдан...
Відповісти
Цікаво, скільки ще клавішних ідіотів в коментарях свою тупість злорадство рекламувати будуть?
Відповісти
ты последний:)
Відповісти
Диктатура - ціна украденого у народу
Відповісти
Втім, є і позитив. Тепер, все дуже просто. Є чорне і біле. Третього не дано. Ти або на стороні світла, або з темними силами. Кожен обирає сам. Вище голову і жодних сумнівів. Все буде добре. З Божою допомогою
Відповісти
Мантры, заклинания, самогипноз... Галюциногены в помощь.
Відповісти
Викрадення вільної України 16.01.14. Діагноз причин: російські "дешеві" кредити мають політичну ціну втрати незалежності та демократії України. Діагноз методів: ПР не може бути партією, це ОПГ. Діагноз наслідків: диктатура генерал- губернатора Малоросії Януковича готова для легалізації. План лікування: 1. Ніякої паніки та розпачу. Предки боролися в гірших умовах. Нас мільйони і ми сильніші за купку злодіїв.
Відповісти
Вас мільярди!
Відповісти
Холуи Колесниченко-Олейников + 227 депутатов ( из них 25 шкурников-мажор (ит) ов) - не просто враги народа - ОНИ ВРАГИ СВОЕГО БИЗНЕСА, СВОИХ СЕМЕЙ, И САМИХ СЕБЯ-ОБРЕКАЯ ВСЁ ЭТО НА ГИБЕЛЬ И РАСПРАВУ!
Відповісти
Транзакції сина Януковича в «Дойчебанку» перевіряють і можуть заморозити
Відповісти
Украине - федерализацию.
А западенцам - голодный паёк!!!
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=7X2yO6nfY9o
Відповісти
Останні новини
Янукович підписав скандальні закони, - ЗМІ
16 січень, 2014, 22:51