На Волині можна помолитися через інтернет

На Волині можна помолитися через інтернет
Відвідувачі сайту Волинської єпархія Української Православної церкви тепер можуть подавати записку про молитву священнику онлайн.

На сайті єпархії з’явився розділ «Подати записку», де кожен відвідувач може попросити молитовної підтримки у священиків, - пише Слово Волині.

Для цього треба ввести своє ім’я та за бажанням електронну пошту, яка не буде публікуватися. Після цього ви пишете за кого просите помолитися.

«На цій сторінці кожен користувач нашого сайту може попросити молитовної підтримки у інших людей як для себе, так і для своїх рідних чи близьких», - йдеться на сайті єпархії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото вже да може скоро і відспівувати будуть через інтернет
Відповісти
Амінь!
Відповісти
вебмані приймають як пожертви?
Відповісти
без вебмані
Відповісти
це єдине що скоро залишиться в інтернеті України
Відповісти
для віруючих норм
Відповісти
Нові пропозиції: онлайн хрещення та вінчання через скайп;
Причащання
Сповідь
Нова послуга хрещення домашніх улюбленців
Освячення сторінки вконтакте та фейсбуці
з детальним переліком послуг та прейскурантом можете ознайомитися на офіційному сайті. Повністю передоплата на рахунок N:______________, яку можна здійснити в системі приват 24 без додаткових комісій. Також доступний широкий асортимент освячених церковних товарів, є можливість доставки Новою поштою накладеним платежем.
Відповісти
Приходить жінка до православного священника, і просить щоб той поховав її улюбленця, пса, який (здох), -священник:та ви що, не можна, церковні канони, те се, -жіночка:отче, а як ви думаєте католики поховають за 20 000$$?? -священник: так чому ви не сказали що, собака православна..))
Відповісти
Скоро буде у наших терміналах: за здоров'я, за упокій...
Відповісти
Ага, поруч з послугою комунальні платежі. А ще буде можливість зробити платіж автоматичним, щоб кожен місяць знімало автоматично певну суму))))
Відповісти
Чому Ви вчепилися до грошей? нормальна пропозиція, ніхто не заставляє вас просити молитовної підтримки, тим паче ніяких прохань чи рахунків на сайті ви не знайдете.
Відповісти
Зараз священники роблять на показ, особливо Луцька єпархія МП, особливо панотець Марчук, Солодуха Ніфонт, дай сфотографуватись, .. фу як це пинизливо... ПІАРщики..
Відповісти
Все що робиться - не заради піару, а заради заклику людей до спільних справ милосердя і заради висвітлення того, що місія Церкви жива.
А от що робить луцька єпархія КП, окрім освячення прапорів євросоюзу - ось це питання!
Відповісти
цікаво....щьось робиш погано ,не робиш також ...опреділіться!Сайт для того і існує ,щоб висвітлювати інформацію,і це не "пинизливо"
Відповісти
Щось погане роблять?
Відповісти
Нащо ж так статтю оманливо називати? Це ж приманка для тролів. Ніхто не буде молитись в мережі. Молитва за людей, які залишатимуть свої імена буде відбуватись підчас богослужінь, а не в інтернеті.
Відповісти
Останні новини
На Волині можна помолитися через інтернет
17 січень, 2014, 10:23