У Луцьку двори перетворили на об'їзну. ВІДЕО

У Луцьку двори перетворили на об'їзну. ВІДЕО
Водії перетворили луцькі двори в об'їзну дорогу.

Йдеться про двори на проспектах Відродження, Соборності та Молоді, - йжеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Мешканці навколишніх будинків уже давно не знають тихих дворів, а найбільше переймаються за життя дітей, бо з усіх боків їздять авто. А на самому дитячому майданчику автомобілісти влаштовують парковку.

Та водіїв це, мабуть, не бентежить. Бо їздити цими дворами їм зручно.

«Тут добре виїжджати на Молоді. Скорочую. Буває таке. Ну а чо тут їздити не можна? Немає знака, який би забороняв», - відзначив таксист Борис Філюк.

Головний комунальник міста Іван Кубіцький розповів, що заборонити проїзд автомобілів не можна. Адже має бути проїзд для службових машин. І знаки тут теж не потрібні. Батькам радить дивитись за своїми дітьми.

«Хочуть обгородити дитячий майданчик? Будь ласка! Нехай скинуться, куплять метал, а ми вже силами ЖКП їм цю огорожу допоможемо облаштувати… Єдине, що повинне зберігатися це мінімальна швидкість руху по прибудинкових територіях, в районі 10-15 кілометрів. Ну але ж знову, ДАІ ніяким чином цю швидкість не регулює», - каже він.

«Наряди ДАІ патрулюють по цілому місті і по можливості виїжджають в дворові території…», - розповів керівник прес-служби управління ДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо ми кандидати в гейропці!
Відповісти
Заборонити можна, встановивши знак "Рух заборонено". Його дія не розповсюджується на проживаючих у цих домах та спецтранспорт.
Відповісти
Яке ще можна???? згідно пдр транзитний рух дворами будинків заборонено!!!!
Відповісти
Жителі не знають що зробити з авто які паркуються на зеленій зоні? Вночі на капот кожної автівки поставити півлітрову банку з бензином та коробку сірників і прикріпити плакат*останнє попередження* Наступного дня автівки тут не паркуватимуться.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку двори перетворили на об'їзну. ВІДЕО
17 січень, 2014, 14:08