Скандальні закони не скасують, - спікер Рибак

Скандальні закони не скасують, - спікер Рибак
Голова парламенту Володимир Рибак заявив, що Верховна Рада не скасовуватиме закони ухвалені у четвер, 16 січня.

Про це він повідомив на прес-конференції, - пише Українська правда з посиланням на Українські новини.

"Закінчилась сесія. Я всі закони підписав, оформив належним чином, знаючи, що опозиція подаватиме протести", – сказав він.

Таким чином, Рада не зможе розглянути зареєстровані опозиційними депутатами проекти постанов про скасування рішення парламенту від 16 січня.

Спікер відмітив, що опозиції було необхідно працювати та виражати свої думки в сесійній залі, а не реєструвати проекти постанов.

За словами Рибака, всі вимоги опозиції можна розглянути в судовому порядку чи на 4-й сесії Ради з 4 лютого.

Разом з тим він зазначив, що прийняття законів 16 січня було здійснено в рамках закону.

"Те, що вчора відбувалося, ... відбувалося в рамках закону про регламент Ради", - сказав він.

Спікер повідомив, що всі закони відправлені на розгляд президенту, але поки він не має інформації про те, чи підписав він які-небудь з цих законів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент Віктор Янукович вже підписав 5 законів, ухвалених в четвер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Радійте ТРОЛІ РИГОВСЬКІ,що Укаіна перетворюється в північну Корею ,скоро і носа з хати буде страшно висунути.Банда ЗЕКА на коні.
Відповісти
СПАСИБО ЖИТЕЛЯМ КАРПАТ ,ЧТО ОБОСЛАЛИ СТОЛЬНЫЙ ГРАД!
Відповісти
САЛА БЕРКУТУ!!!!
Відповісти
Спікер Верховної ради поводить себе як середньовічний хан. Потрібно пам"ятати що в Верховну раду його обрав народ,і що Верховна рада не є його власністю.
Відповісти
А ви як себе поводите? У дзеркало частіше дивитись треба!!! Депутати його обирали, а половина тих депутатів пройшли по списках і народ їх не обирав!!!
Відповісти
хай всі платять.сцуки
Відповісти
А більшість у ВР яка і від кого?:) Коли вже ті "виборці" порозумнішають?:(
Відповісти
батьківщини,удару,та свободи.правильно мислиш.каса вільна
Відповісти
Опозиція теж гілка влади, і несе таку ж відповідальність ,як і правлячі мужи, тому не ховайте головку в пісок. Своєю діяльностью ви примусили владу прийняти таку х-ню...!!!
Відповісти
тягнибок вигуватий.та інші..тихо треба було..а то змусили в прийняти,і красти перед тим ..а син під стволом все те собирає в закрома..а бідний сергій крунченко..ай йой..як мучився хлопчина з паяльником в дупі поки на мільярдера погодився...то вони такі винуваті...і госдеп..
Відповісти
тягнибок тільки і мріє на місце Курченка попасти, да все ніяк клепки не вистачає... От і кинувся у тяжче, у ярого націоналіста-фашиста!!!
Відповісти
точно.як мозг в тебе працює..ти головний в групі?розрулюєш пока другі на ручніку.правильно пишеш .вашого потенційного виборця не треба напрягати а то пара з вух піде і ще до тих виборів не дотяне..
Відповісти
Якби майдауни не мітингували - нічого такого б не було. Накликали проблеми на свою голову.
Відповісти
як би всі родились красівими усскіми з серпом та молотом на опі...всі б були дітьми президента..хватило б всім?
Відповісти
Нічого, його першого з часом на гіляку!
Відповісти
Поскольку у нас теперь сажают за клевету, сбор информации о судьях и массовые беспорядки, предлагаю придумать новые тюремные татуировки, которые бы соответствовали новым статьям. Клеветникам можно набивать, к примеру клавиатуру или мегафон, захватчикам зданий - силуэт дома профсоюзов, участникам массовых беспорядков - бутылку с зажженным фитилем или поверженного беркутовца. Количество ходок по политическим статьям может символизировать изображение многорукого Чечетова в образе бога Шивы. После каждой новой ходки Чечетову можно дорисовывать новую руку, взметенную вверх для очередного голосования в парламенте.
Відповісти
http://delo.ua/ukraine/kakie-zakonoproekty-segodnja-prinjali-v-rade-224468/ - читайте все законы, принятые 16 января, которые говорят о сути, а не о скандальных лживых фактах СМИ. Касательно клеветы и лжи СМИ - правильно сделали, поскольку сколько уже раз врут СМИ и показывают лишь то, что интересно самим руководителям олигархам СМИ. Поэтому дорогие мои соотечественники - проверяйте, анализируйте, сопоставляйте все факты и события, чтобы не заблудиться и не впасть в фанатичную истерику.
Відповісти
Останні новини
Скандальні закони не скасують, - спікер Рибак
17 січень, 2014, 14:25