У Рожищі автомайданівці хотіли змусити міліціонера сховати відеокамеру. ФОТО. ВІДЕО

У Рожищі автомайданівці хотіли змусити міліціонера сховати відеокамеру. ФОТО. ВІДЕО
Під час акції Автомайдану у суботу, 18 січня під будинком голови Волинської облради у місті Рожище стався конфлікт між учасникамми акції та міліціонером, який знімав подію на відеокамеру.

Нагадаємо, у суботу на Волині відбулася акція "Автомайдан", учасники якої їздили "в гості" керівників органів влади і силових структур області.

Біля будинку голови облради Володимира Войтовича було два правоохоронці, які знімали дії активістів на камеру. Інші міліціонери просто спостерігали.

Зйомка викликала невдоволення частини активістів. Спочатку депутат облради Ігор Гузь закликав одного з "операторів" "не знімати все, бо там (у міліції, - ред.) і так все вже знають (про акцію, - ред.)". Правоохоронці продовжували знімати.



Тоді один з учасників акції почав затуляти собою камеру міліціонера. Між ними виникла словесна перепалка. Конфлікт припинився, коли правоохоронець, що знімав, показав своє посвідчення.



Також активісти Автомайдану обліпили двері квартири Войтовича наліпками з написами "революційного" змісту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Воно" ще буде вказувати кому і що робити???!!!
Відповісти
На жаль, я не знаю яке остаточне рішення буде проголошено завтра на Віче. Все, що було в моїх силах я зробив. Як і кожний з вас, я дуже сподіваюся, що затрашнє рішення буде адекватним злочинному, антидержавному прокремлівському перевороту, що стався у четвер в стінах ВР. Втім, я точно знаю, що жити в країні де править окупаційна кримінально-суддівська хунта, котрою керує Кремль - я не хочу! Можна бути романтиком, можна скепитиком, а можна бути циніком. Але головне - бути Громадянином! Україні відкрито оголосили війну і узаконили політичний терор! Це стосується усіх без виключення. Темні сили зла прагнуть знищити і принизити українців, загнати їх у геополітичне "московське гетто", віддавши нашу землю на потурання загарбникам і окупантам. Але їм нічого не вдасться! Бо є і світлі сили, силидобра, що готові захистити і відстояти Незалежність, Демократію Свободу! Це нащадки славних козаків, воїнів УПА, холодноярців, що продовж століть виборювали українську державність. Вони гинули за Україну, але не корилися! Будемо достойними їхньої пам,яті. Наш шлях - боротьба! А боротися за визволення України разом зі своїм великим народом - честь для кожного патріота! Конституційний лад повалено. Наш святий обов,язок його відновити! Я не визнаю і не збираюся виконувати будь-які антиконституційні, "диктаторські закони", що напириймали ці паскудники, на чолі з межигірським підлабузником - путінським жополизом! Я - це Народ, а Народ - це я! Це наша, Богом дана Земля і ми тут господарі! Завтра, 19 січня, 12.00, Віче, Майдан! Мужики, бути всім! Україна! Конституція! Закон! Разом-Сила! З нами Бог і Правда! Слава Україні!
Відповісти
Ті міліціянти як діти, щось бігають, щось знімають, і не розуміють, що виконують злочинні накази, а любий злочин буде покарано!
Відповісти
Тільки при повній диктатурі, на десяток колядників, десяток ментів, і 5 ментовських операторів з камерами))
тьху! позорисько!
Відповісти
тьху на всіх...
Відповісти
Наші опозиціонери, як завжди "активні" і необізнані у законодавстві. Відеозйомка міліціянтами є законною і не суперечить законодавству України!
Відповісти
Так вони хотіли пересвідчитись, чи це міліціянти, а не терористи чи екстримісти.
Відповісти
дітки забавляються... Ну-ну...
Відповісти
Сьогодні біля КМДА транслювали відео, де "законотворець" Володимир Олійник вигукує "Кримінального зека геть!" (тобто Януковича), закликає до штурму Адміністрації Президента, помешкань високопосадовців, пропонує перекривати важливі автомагістралі, а людей, які стоять на площі - визнати Героями України... Друзі, поширюємо максимально, щоб Олійник був першим, кого б посадили за його ж законом! Уже є цікаве відео по Яценку, Зубику, Стояну...
Відповісти
Оооо з такими опозиціонерами, ми в Європу не попадемо!!! Вже нові Закони створювати будуть, краще навчіться старі виконувати і знати!!!
Відповісти
зараз закон.висунь голову з подвала..дихни повітря
Відповісти
ВІДПРАЦЬОВУЮТЬ...
Відповісти
Не хотіли змусити а змусили!
І не одному а двом, ті хлопчики покірно сховали камери і опустили оченятка)
Відповісти
Хотіли і перехотіли.
Відповісти
"колядники"-одну з найдревніших традицій народу перетворили на цирк, справжній націоналіст такого не зробив би ніколи...
Відповісти
А таких націоналістів як ти живцем закопували!
Відповісти
....хто? москалі. Так ти ним і є, москаль волинський.
Відповісти
ВИСЛОВЛЮЮ ЦІЛКОВИТУ ЗГОДУ З ДІЯМИ МОДЕРАТОРА ЩОДО ВИДАЛЕННЯ НИМ КОМЕНТАРІВ, ЯКІ ПОРУШУЮТЬ ПРАВИЛА КОМЕНТУВАННЯ НА САЙТІ
Відповісти
Сталінські часи наступають ,сучара зек .так просто не здасться,а псярню свою ментовську добре підгодує з нового бютжету.
Відповісти

Також активісти Автомайдану обліпили двері квартири Войтовича наліпками з написами "революційного" змісту. - яке хамство !!! хай собі наліпить !!! БИДЛО !!!
Відповісти
Нагадуємо, що "закони про диктатуру" не були опубліковані в "Голосі України" (газета не виходить у неділю), а отже, з жодної точки зору не можуть вважатися чинними.
Відповісти
а якшо це все не дасть нічого то шо в квартири будете вриватися і різати ? стріляти ? НЕПОТРІБ БАНДЕРІВСЬКА !!!
Відповісти
Вдавиться скотина!
Як і його холуї.
Євромайдан Путіну у цьому допоможе!
Україна Путіну не по зубам.
Відповісти
ЛЮДИ ДОБРІ-_ЦЕ ДИКТАТУРА, шановний...... 22.53 -Я з ВАМИ(і як з БІЛЬШІСТТЮ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ)ПОВНІСТЮ -ЗГІДНИЙ. СЛАВА УКРАЇНІ -ГЕРОЯМ СЛАВА. ЗУСТРІНЕМОСЬ НА МАЙДАНІ,(або в казематах)ПОНАД УСЕ-ПЕРЕМОГА.вони вже програли психологічно,тепер дотиснимо їх ...........
Відповісти
Любомир Гузар не вважає, що є потреба прописувати у конституціях право народу на пов­стання.
"То є закон природи. Я маю право боронити себе та своїх ближніх. Як кожна людина. І маю право відповідати такими засобами, якими на мене нападають. За зброю можна братися, коли зброя звернена проти тебе"
Відповісти
Останні новини
У Рожищі автомайданівці хотіли змусити міліціонера сховати відеокамеру. ФОТО. ВІДЕО
18 січень, 2014, 19:22