Клімчук сказав, що думає про новоприйняті скандальні закони

Клімчук сказав, що думає про новоприйняті скандальні закони
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зізнався, що не виконує вимоги Закону України «Про заборону куріння в громадських місцях».

Про це губернатор розповів під час спілкування журналістами в ході акції Автомайдану під його будинком 18 січня.

У спілкуванні з губернатором присутні згадали прийняті Верховною Радою 16 січня закони, які зокрема вводять відповідальність про наклеп та забороняють їздити в колоні більше 5 автомобілів.

Бориса Клімчука запитали: "Як ви розцінюєте зміст цих законів?".

На що Клімчук відповів:

"Якшо чесно, я вчора ввечері (17 січня, - ред.) пробував їх аналізувати, в мене сьогодні з народними депутатами була розмова. Були юристи... Є ж цілий ряд прекрасних законів, які не виконуються".

Клімчук продовжив:

"Справа ж не тільки в тексті закону, а в способі його примінення. А на Україні тим більше".

"Вот наприклад Закон "Про заборону куріння в громадських місцях". Що робить Клімчук? Господи, прости мене грішного, порушує цей закон... Я курив в себе прямо в кабінеті. Прийшли до мене гості а там накурено", - заявив губернатор.

"А чого ви порушуєте?", - запитав один із журналістів.

"От спитай дєда (Клімчук мав на увазі себе, - ред.), чого він порушує? Ну порушую... Це наприклад. Це такий легкий варіант. Я можу назвати масу законів, я ж теж трошки юрист, диплом маю, які прекрасно виписані, але хронічно не виконуються. Це українська специфіка наша", - пояснив голова ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На жаль, я не знаю яке остаточне рішення буде проголошено завтра на Віче. Все, що було в моїх силах я зробив. Як і кожний з вас, я дуже сподіваюся, що затрашнє рішення буде адекватним злочинному, антидержавному прокремлівському перевороту, що стався у четвер в стінах ВР. Втім, я точно знаю, що жити в країні де править окупаційна кримінально-суддівська хунта, котрою керує Кремль - я не хочу! Можна бути романтиком, можна скепитиком, а можна бути циніком. Але головне - бути Громадянином! Україні відкрито оголосили війну і узаконили політичний терор! Це стосується усіх без виключення. Темні сили зла прагнуть знищити і принизити українців, загнати їх у геополітичне "московське гетто", віддавши нашу землю на потурання загарбникам і окупантам. Але їм нічого не вдасться! Бо є і світлі сили, силидобра, що готові захистити і відстояти Незалежність, Демократію Свободу! Це нащадки славних козаків, воїнів УПА, холодноярців, що продовж століть виборювали українську державність. Вони гинули за Україну, але не корилися! Будемо достойними їхньої пам,яті. Наш шлях - боротьба! А боротися за визволення України разом зі своїм великим народом - честь для кожного патріота! Конституційний лад повалено. Наш святий обов,язок його відновити! Я не визнаю і не збираюся виконувати будь-які антиконституційні, "диктаторські закони", що напириймали ці паскудники, на чолі з межигірським підлабузником - путінським жополизом! Я - це Народ, а Народ - це я! Це наша, Богом дана Земля і ми тут господарі! Завтра, 19 січня, 12.00, Віче, Майдан! Мужики, бути всім! Україна! Конституція! Закон! Разом-Сила! З нами Бог і Правда! Слава Україні!
Відповісти
Ну що, хіппі, доспівалися пісень? Досвітилися фанариками? "Донародно-вічувалися"? Ви всі тепер лай..но (я в тому рахунку, я теж українець але далеко за кордоном тепер). А та трійця мудозвонів...
- тільки Клічко чого стоїть - боксер, чемпіон, громіла, але саме велике розачарування країни, бо слабак.
- Тягнибок - мудак-мудозвон, але "свободний"
- ну а Сеня - просто сеня, кролік.
Да і ми з вами тряпки...
З самого початку було зрозуміло, що без крові тієї банди не позбавитись. Так воно залишається тепер, тек воно буде і надалі.
Це правда, вона страшна та жорстока, але правда.
Але всі ми боїмося навіть пальчик порізати, не те що в бій піти за свою свободу. "душу й тіло ми положем" - це не про нас.

Пробачь мені, ненько, що я і мої брати такі слабаки!
Я утік, а мої брати та сестри добровільно залишились в рабстві у бандитів.

Пробач!
Відповісти
Друг мого чоловіка розповідав як сьогодні автостопом приїхав зі Львова до Києва. ДАІ-шники підійшли до нього, він тримав табличку «На Майдан», сказали, що зараз зупинять для нього машину. Марко офігів . Через 2 хв він вже сидів у машині і їхав на Київ . І таке буває...все таки Західна Україна
Відповісти
Навіть яблунька не починає плодоносити за один рік. Спершу є саджанець, потім стає молоде деревце, а потім - дерево, яке дає плоди. Чому ми вирішили що у людських суспільствах має бути інакше?
Україну ковбасить з часів незалежності (Україна без Кучми, 2004 рік, 2013-2014...). Зміни відбуваються в голові, люди змінюються. Коли громадян України стане більше ніж просто населення, ми почнемо жити в іншій країні. Багато хто говорить про силовий сценарій. І що б це дало? Нічого. Країну б колошматило, як при температурі 39, може навіть і розвалили б (Крим вже відкрито почав висловлювати свої фантазії), схід плюється і каже, що ми нероби. Чи можливо з такими настроями ЯКІСНО змінити життя в країні? Ні. Як на мене, Януковичу був би ДУУУУУУЖЕ вигідний силовий сценарій, бо дозволяв ЗАКОННО спустити міліцію і всіх інших, загребти всіх, хто багато говорить і робить і спокійно красти далі БЕЗКАРНО ще багато-багато років. Що робити далі? Робити. Кожен, що може. особливо брати до уваги свою професійну діяльність. Почніть з себе, робіть роботу якісно, ставайте прикладом для інших, не будьте байдужим до того, що вас оточує. Зміни починаються в голові.
Відповісти
Вынесет всё, что господь ни пошлет!

Вынесет всё - и широкую, ясную
Грудью дорогу проложит себе.
Жаль только - жить в эту пору прекрасную
Уж не придется - ни мне, ни тебе.

Н. Некрасов
Відповісти
Господи, укріпи нас, і розум наш, і руку нашу, щоби все вчинили ми правильно у момент вирішальний, і не посрамили батьків своїх і не підвели дітей своїх, але увійшли в історію.
Відповісти
правду дед каже!!!!!!!!
Відповісти
Любомир Гузар не вважає, що є потреба прописувати у конституціях право народу на пов­стання.
"То є закон природи. Я маю право боронити себе та своїх ближніх. Як кожна людина. І маю право відповідати такими засобами, якими на мене нападають. За зброю можна братися, коли зброя звернена проти тебе"
Відповісти
- Чем же все это окончится?
- Будет террор.
- Будет террор, Вы уверены?
- Да, я уверен. Я уже слышал, и слух этот мною проверен, будто "бандиты в законе" готовят отпор.
- Что же из этого следует?
– Следует жить, вооружаться, учиться защите и бою.
- Вы полагаете, нас не оставят в покое?
- Я полагаю, мы сами не сможем простить!..
Відповісти
Така балачка представника Президента це "нашим і вашим".
Шапкокраду це явно не сподобалося б.
Відповісти
То що? з цих слів ставати порушником законів????? бо тоді легко пресанути любого!!!
Люди вийшли за адекватність!!! проти неадекватних рішень нашої влади.
Добро породжує добро!!!
Відповісти
Останні новини
Клімчук сказав, що думає про новоприйняті скандальні закони
18 січень, 2014, 22:28