Від опозиції вимагають визначити єдиного лідера

Від опозиції вимагають визначити єдиного лідера
Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок та Петро Порошенко мають визначити серед себе єдиного лідера для напрацювання подальших дій опозиції.

Із таким закликом звернулися до лідерів парламентської опозиції у листі за підписом представників інтелігенції та учасників ініціативи «Першого грудня», - пише Українська правда.

«Нинішній режим узурпував владу і заблокував всі шляхи правового і демократичного вирішення суспільно-політичного конфлікту. Плани панівного режиму в Україні і Кремлі очевидні: «зачистка» демократії в Україні та її поневолення», - йдеться у документі.

«Політтехнологічним сценаріями протистоїть натхненна сила Майдану - досить організована, … але і вразлива - оскільки не очолена єдиним політичним керівництвом», – зазначають автори звернення.

«У цих умовах Вам і далі вести неоголошену передвиборчу кампанію з прицілом на 2015 рік – злочинно», - йдеться у зверненні.
При цьому активісти наголошують: «полководець» має бути один.

«Не кандидат в президенти, а єдиний лідер опору диктатурі. Сьогодні настав момент істини - або ви зможете вибрати серед себе єдиного лідера, або змушені будете зійти зі сцени», – підкреслюють автори звернення.

У свою чергу нардеп Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook зазначив: «Бачить Бог - публічно і не лише, я як міг, так намагався нарозумити опозиційну трійцю нарешті почати щось робити, а не вести президентську кампанію. Результату - нуль. А значить, надії теж ніякої».

«Єдині, на кого в цій ситуації можна покладатися - це народ. Маю надію, 19 січня рятувати ситуацію також буде народ. Але, коли вони серйозно візьмуться за справу - зметуть усіх. І якщо опозиція далі зволікатиме - її також», - додав він та підкреслив: «І не дай Боже, у критичний для країни період (понеділок-середа) хтось з лідерів опозиції збереться у Давос».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: опозиція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
триголовий гетьман...
Відповісти
Нагадую, що завтра о 12.00 Віче на Майдані. Не забувайте, найбільше бажання влади, щоб ворогом №1 для людей стала опозиція. Тоді диктатура буде точно!
Відповісти
Послухайте уважно, дорогі мої друзі, зрозумійте. От дехто каже, що Майдан буцімто нічого не робить, нікому не заважає і він Януковичу пох... Брехня! Ніколи не варто слухати тих хто поширює такі настрої і налаштовує на відверту єресь. Майдан - це ксітка в горлі Януковича і Путіна! Ми їх реально дістали, ми їх дратуємо і не даємо їм спокійно жити вже 58-й день поспіль!!!! Зрозумійте, революційний Майдан - пряма загроза для "донецько"-кремлівської банди. Саме тому, що наш Майдан існує, живе і продовжує боротьбу, вони й провели вчорашні ганебні "голосування" руками-ногами у ВР. Саме тому, вони намагаються остаточно встановити в Україні режим жорстокої чорної диктатури Кремля. Кожен з пунктів цих диктаторських "законів" спрямовано конкретно проти Майдану і тих хто бере в ньому участь, від активістів до журналістів і простих громадян. В Україні керує вже не Янукович. Він виконує прямі накази Путіна. Запущено російський, медведчуківський сценарій по знищенню Майдану, розколу країніи та перетворенню її на "малороську провінцію" РФ. Звільнення Льовочкіна і Ко, звільнення командуючого сухопутних військ і підписання злочинних "законів" - це ознака близької розв,язки у вигляді спроби розгону Майдану і нової хвилі жорстокого політичного терору. Але ми не допустимо колонізації України окупаційною кремлівською ордою. Імперська навала не пройде!
Відповісти
Значить так. Коротко і по суті. Звичайно, можна позатикати язики в жопу і кричати "всьо пропало"!... Сховати голову в пісок і мовчати. Це просто, але це не вихід, бо саме цього б дуже хотіли мудаки-заколотники. Ми їм такого щастя не подаруємо. У мене багато питань до опозиції, але... Я не буду зараз ставати в чергу на прокльони, бо від цього нічого не зміниться, буде тільки гірше. Як раз зараз і прийшов головний час перевірити нас на міцність і на витривалість,
В державі скоєно антинародний переворот. Відбулося повалення конституційного ладу і в Україні офіціно оголошено політичний терор. Що робити? Перш за все, заспокоїтись, як би важко це не було. Друге. Ми не для того виходили на Майдан і вмирали тут півтора місяці, щоб просто так проковтнути це лайно Януковича. Отже, поки буде прийнято адекватне рішення всі мають пам,ятати, що у нас залишається Майдан, єдина територія вільна від Януковича і його кримінального братства. В разц чого, негайно сюди, щоб не сталося - Майдан! Прошу утриматися від нагнітання паніки, страху, розпачу та зневіри. Вони ніколи нас не здолають якщо будемо єдині. Це ще один іспит котрий посилає нам Господь, щоб перконатися в нашій силі і мужності. Голоими руками вони нас не візьмуть і на коліна не поставлять! Я продовжую боротьбу! І попри все, я вірю в перемогу! Слава Україні!
Відповісти
Третій місяць революціонують, а єдиного лідера й досі немає..
Відповісти
Нагадуємо, що "закони про диктатуру" не були опубліковані в "Голосі України" (газета не виходить у неділю), а отже, з жодної точки зору не можуть вважатися чинними.
Відповісти
Любомир Гузар не вважає, що є потреба прописувати у конституціях право народу на пов­стання.
"То є закон природи. Я маю право боронити себе та своїх ближніх. Як кожна людина. І маю право відповідати такими засобами, якими на мене нападають. За зброю можна братися, коли зброя звернена проти тебе"
Відповісти
Не вірю тим лідерам, хто стоїть за тими партіями і організаціями, що підписались під закликом до проведення Віче що у Києві, що у Луцьку!!! Ви подивіться хто очолює ті партії та об'єднання на Волині? Це збіговисько нероб, політичних прос...к, та піарщиків! Хто з них, хоч один, щось суттєве зробив для людей, для громади, а вони вже не один рік на тих підмостках горлянку рвуть?! Суспільство потребує нових лідерів, з новими ідеями, програмами виходу із складної політичної ситуації в Україні, а не лише з гаслами: "геть", "ганьба", "хто не скаче - той..." Це не вихід із ситуації!!!
Відповісти
Останні новини
Від опозиції вимагають визначити єдиного лідера
19 січень, 2014, 08:30