Янукович натякає, що скінчилася «ера донецьких», - експерт

Янукович натякає, що скінчилася «ера донецьких», - експерт
Запрошення на посаду міністра економіки Петра Порошенка - це сигнал Президента Віктора Януковича «донецьким», що настає ера професіоналів загальноукраїнського масштабу.

Так вважає директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко, інформує ТСН.

У інтерв’ю «Главреду» експерт зазначив, що Янукович дав зрозуміти: управління країною і реформи повинні здійснювати професіонали, незалежно від партійної приналежності.

«Тому він зважується на такий серйозний крок, намагаючись умовити Порошенко взяти одну з самих ключових посад в уряді», - зауважив Небоженко.

Політолог вважає, що Президент з одного боку показує Порошенку перспективи, а з іншого – показує «донецьким», що рухатися далі, спираючись тільки на їх сили, країна не може.

«Залучаючи Порошенко до роботи в Кабміні Янукович намагається зробити те, що не вдалося свого часу зробити Віктору Ющенку, який мав намір помирити різні береги, різні фінансово-промислові групи», - додав Небоженко.

На його думку, запрошення Порошенка виглядає як «натяк на те, що закінчується ера донецького професіоналізму, а настає ера професіоналів загальноукраїнського масштабу».

Нагадаємо, раніше Янукович заявив, що хоче, щоб Петро Порошенко працював в уряді міністром економічного розвитку і торгівлі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Янукович натякає, що скінчилася «ера донецьких», - експерт
12 березень, 2012, 15:05