Біржа праці шукає роботу для волинян у Західній Європі

Біржа праці шукає роботу для волинян у Західній Європі
На запрошення Люблінського воєводського бюро праці 7 березня директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук стала учасником VІІ міжнародних торгів праці в Польщі.

Як повідомляє прес-служба Волинського центру зайнятості, торги відбулися в Торгово-Виставковому центрі міста Люблін Республіки Польща.

Понад 9 тисячам шукачів роботи консультанти агенцій з працевлаштування Польщі, Великої Британії, Голландії, Норвегії, Італії, Німеччини, Данії, Чехії та Канади презентували понад 2 тисячі вільних робочих місць і вакантних посад.

Керівник служби зайнятості Волині ознайомилася із пропозиціями праці у Європі, щоб у майбутньому налагодити їхню популяризацію на Волині.

Також ознайомилася з кваліфікаційними вимогами закордонних роботодавців, обговорила результати спостережень із польськими колегами.

«Керівник обласного центру зайнятості дізналася про їхні напрацювання у напрямку забезпечення зайнятості населення та поділилася власним досвідом у наданні соціальних послуг незайнятим волинянам, що ґрунтується на принципі адресності», - зазначають у прес-службі відомства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Біржа праці шукає роботу для волинян у Західній Європі
12 березень, 2012, 16:29