Волиньрада засудила одностатеві шлюби

Волиньрада засудила одностатеві шлюби
Волинська облрада звернулася до Президента Віктора Януковича, прем’єр-міністра, спікера парламенту та до голів усіх обласних рад підтримати засудження гомосексуалізму та легалізації одностатевих шлюбів.

За таке рішення проголосували депутати 12 березня на сесії обласної ради.

Як ідеться у зверненні, депутати вимагають «не допустити руйнування віковічних устоїв нашого народу, категорично не поступатися традиційними моральними та родинними цінностями, які є нормою життя переважної більшості українського суспільства й, зокрема, Волинського краю».

Ініціатором звернення є депутат облради, священик УПЦ КП Віталій Собко (ВО «Свобода»).

Нагадаємо, депутати вже цікавилися, скільки на Волині є геїв та лесбіянок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ах как печально :( так и помру неженатым
Відповісти
Волинська облрада звернулася до Президента Віктора Януковича, прем’єр-міністра, спікера парламенту та до голів усіх обласних рад

зараз вони візьмуть і самі себе скасують, щоб викорінити це ганебне явище)))))))
Відповісти
До речі, молодці, підтримую, а то в Європі ті гоміки чисто обнагліли
Відповісти
Йдетсья про дуже важливий крок Волинської обласної ради. Дуже вам дякуємо. Це є крок на випередження тої зарази!
Відповісти
Дякуємо за таке рішення, бо ж у травні очікується гей-парад в Києві. Захистимо Україну!
Відповісти
До речі, це дійсно небезпечна загроза, БО ГОМОСЕКСУАЛІЗМ - ЦЕ ПОЛІТИКА ЗМЕНШЕННЯ НАЦІЇ.
Відповісти
Я знаю, що головними поширювачами СНІДу є гомосексуалісти, а Україна має 1 перше місце по поширенню цієї небезпечної хвороби. Саме такими рішеннями і законами ми можемо зупинити виродження нації.
Відповісти
Дякувати Богу, що є ще такі небайдужі люди,які мають відвагу протистояти гидоті гомосексуалізму.А то той бруд вже "лізе" звідусіль в усі сфери життя.Не здавайтесь, воюйте до переможного кінця!!!!!!!
Відповісти
Молодці!!! Не треба мовчати. Піднімемо наш голос за наші споконвічні цінності. Хай Господь рясно поблагословить депутатів Волинської облради. Треба щоби всі прийняли такі рішення.Праведність підносить народ, а БЕЗЗАКОННЯ - нечестя для народів (Приповісті Соломона 14 вірш 34)
Відповісти
Молодці! Хай кожна обласна рада повстане проти цього збочення і епідемії! Гомосексуалізм = СМЕРТЬ!
Відповісти
Слава Богу!За Волынскую облраду! Надо с этим бороться, да, это же уменьшение Украинской нации!Молодцы!!!
Спасибо Вам!
Відповісти
Все успешные цивилизации твердо стоят на основах естественной семьи: мужчина и женщина, соединенные в браке, преданные делу рождения и воспитания нравственно здоровых детей, которые сменят их в следующем поколении. Это основание всегда будет сильным у народов, которые осуждают половую жизнь вне законного брака. Но как только принимается извращенная философия «неограниченной сексуальной свободы» — структура семьи разрушается. Народу России предстоит важный выбор: продвигать традиционный брак и семейные ценности, стремясь к оздоровлению общества, или позволить распространиться половой аморальности, ведущей общество к разрушению.
СПАСИБО ВАМ!
Відповісти
В Америке кстати 2 врача-психолога лечат от этой гей-болезни и результаты слава Богу около 60% успеха.Потому эту болезнь надо не только пресекать,но и лечить,а то девушкам не будет за кого замуж выходить.
Відповісти
Гомосексуалізм - хвороба, яку можна вилікувати!
Американський психіатр Роберт Спітцер заявив нещодавно, що нетрадиційну сексуальну орієнтацію при великому бажанні таки можна змінити. Він опитав групу людей, котрі вважають себе вилікуваними від гомосексуалізму, і переконався, що психотерапевтичне лікування їм допомогло.
Відповісти
В Украине тоже, оказывается, есть "антигейные" врачи:

"Петр Веселый, выдававший себя за врача, который лечит гомосексуализм, был задержан сотрудниками УМВД Украины в Винницкой области. На сегодня известно, что жертвами псевдо-врача стали около 130 мужчин со всей Украины.

Схема работы мошенника была довольно простой. Через объявления в газетах мужчины, которые хотели избавиться влечения к другим мужчинам, находили Петра Веселого. За немалую сумму (цена за услугу, как и подход, была индивидуальной, и колебалась от 200 до 2000 грн за сеанс), клиенту рассказывалась история о том, что «клин клином вышибают», после чего псевдо-врачом за пациентом проводились «процедуры «полового характера. После этого Веселый уверял, что «теперь все должно пройти».

Жертвы обмана со временем понимали, что влечение к мужчинам никуда не девалось, в отличие от денег. Были и случаи, когда пациенты возвращались к Веселому с целью лечить рецидив, и становились его постоянными клиентами. Один из пострадавших оказался сотрудником милиции, он и передал жалобу на Петра Веселого своим коллегам. После оперативно-розыскных работ мошенника взяли на месте преступления. Сейчас Веселый ожидает суда в следственном изоляторе. Следствие продолжается." (http://www.segodnya.ua/news/14348230.html)

Интересно, а америкосы тоже так лечат? )))))))
Відповісти
Гомосексуалізм у жодному разі не можна пропагувати. Я вважаю, що гомосексуалізм - це патологія. І не може бути нормальною зацікавленість чоловіка до чоловіка, чи жінки до жінки.

У природі заведено, щоб люди народжували дітей - інакше рід людський припиниться. Це яскравий приклад того, що гомосексуалізм ніяк не може бути нормою. Він, звичайно, є відхиленням, дефектом фізіології, психіки.
Відповісти
Потрібно спростувати міф про те, що гомосексуалізм - вроджена орієнтація і її не можна змінити. Це – неправда. Гомосексуалізм завжди вважався психічною хворобою. Згадаймо лише факти з початку 20 століття: якщо гомосексуаліст скоював злочин, він не відбував покарання в тюрмі, а його поміщали в психіатричну лікарню, адже до хворих людей застосовують інші методи. Лише у 1973 році під тиском гей-активістів, що звинуватили медиків у дискримінації, Американська психіатрична асоціація (АПА) виключила гомосексуалізм з переліку психічних хвороб. І це було зроблено без будь яких наукових аргументів. А у 1992 році під таким же тиском з переліку психічних хвороб викреслила гомосексуалізм і Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ). Колишній член АПА Джері Сатіновер стверджує, що це рішення було продиктоване політикою, а не наукою.
Відповісти
Згідно наукової медичної літератури, гомосексуалісти ведуть нездоровий спосіб життя. Вони найчастіше є перенощиками сифілісу, гонореї, гепатиту Б, «синдрому гомосексуальної кишки», туберкульозу і вірусу слизової залози . 39-59% гомосексуалістів заражені кишковими паразитами, такими як черви, вертячки і амеби. Також гомосексуалісти винуваті за «першу, перенесену сексуальним шляхом, інфекційну тифову гарячку» в історії Сполучених Штатів. Ця хвороба спричинена споживанням людського калу.
Відповісти
П. Камерон та інші науковці прийшли до висновку, що гомосексуальний стиль життя веде до зменшення тривалості життя. Це підтверджує багато зібраних фактів. Тривалість життя гомосексуалістів, що живуть з постійним партнером - 39-40 років (це якщо не враховувати тих, хто помирає від СНІДу), а у лесбіянок – 44 роки. Гомосексуалісти, на відміну від нормальних людей, помирають набагато частіше від інфаркту і самогубства. На сьогоднішній день лише 9% геїв дожило до 65 років. Науковці показують, що у всіх анкетах дійсно підтверджується низький середній вік гомосексуалістів. Професор Зігмунд підтверджує, що ніде в світовій літературі не згадується про гомосексуалістів старого віку.
Відповісти
Відомо, що 43% гомосексуалістів зізналися, що за своє життя мали 500 і більше партнерів, 28% визнали, що мали 1000 і більше, а 79% повідомили, що половина цих партнерів були для них зовсім незнайомі люди і 70% цих сексуальних контактів було на одну ніч (чи як припускає один „голубий” у фільмі „The Castro” на одну хвилину). А ще їм ДАТИ УСИНОВЛЮВАТИ ДІТЕЙ?
Відповісти
о боже, сколько тут мудачья в каментах, которым посрать на права человека, у них же ДУХОВНОСТЬ.
Відповісти