Депутат Волиньради цікавиться: скільки в області лесбіянок і геїв?

Депутат Волиньради цікавиться: скільки в області лесбіянок і геїв?
Депутат Волинської обласної ради, священик Віталій Собко (ВО «Свобода») оприлюднив думку депутатів облради, які засуджують гомосексуалізм, та у зв’язку із цим пропонує звернутися до Президента Віктора Януковича, уряду та парламенту України із проханням та вимогою не допустити руйнування віковічних устоїв українського народу.

Проект рішення такого звернення від імені всіх депутатів облради 21 лютого під час засідання постійної комісії обласної ради з питань духовності, культури, релігій, освіти і науки, культури, ЗМІ саме й зініціював депутат Віталій Собко.

За його словами, останнім часом політики США та ЄС посилили вплив на Україну з метою змусити її припинити так звану дискримінацію сексуальних меншин та запровадити реєстрацію одностатевих шлюбів. Мовляв, дедалі сильніше українцям нав’язують переконання, що гомосексуальність – норма сучасного світу. І це явище потрібно не тільки не засуджувати, а всіляко боротися за права «дискримінованих» аж до повної легалізації їхніх стосунків.

«Наслідки хибного шляху, на який наполегливо штовхають нас, настільки серйозні, що недопустимо мовчки спостерігати, як під гаслами боротьби з дискримінацією та забезпечення прав сексуальних меншин збоченці прагнуть віддалити наше законодавство від суспільної моралі, поширити в нашій країні статеву розбещеність, яка неодмінно призведе до виродження нації.

Ми проти того, щоб неприродний і ненормальний спосіб життя впроваджували, як природний і нормальний», - йдеться у зверненні.

Також Віталій Собко вважає, що ця загроза посилюється. І в цих питаннях не можна бути байдужим.

Депутат облради Андрій Мельник (Партія регіонів) зазначаючи, що, оскільки Віталій Собко готував звернення і, відповідно, аналізував ситуацію, запитав: «скільки ж на Волині тих геїв і лесбіянок?».

У відповідь Віталій Собко сказав, що в західних областях менше людей, які себе так позиціонують, аніж на Сході, Півдні чи в Центрі України. І це говорить про те, що «духовність і моральність в нас на вищому рівні».

Потому Мельник подумав-подумав і дійшов несподіваного висновку: якщо депутати приймуть це звернення, то таким чином зроблять масовий прорив в популяризації гомосексуалізму, цим самим зроблять своєрідну рекламу.

«Як то кажуть: запретный плод сладок», - сказав Мельник.

«Я думаю, що буде більше реклами, якщо ми це звернення не приймемо», - відповів Собко.

В результаті обговорень всі члени комісії одноголосно проголосували за проект рішення цього звернення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пан Мельник не пропонує прокуратурі припинити боротьбу з корупцією, бо в такий спосіб рекламується корупція?!
Відповісти
сміюся з пропонованих "схожих новин" :)
Відповісти
ВП! От мені просто цікаво. Я образив вас чи пана Собка ?? :)))))
Відповісти
Пан Собко може не в курсі що ми живемо в вільній країні, а не в країні ширіату чи бібліату. І ми маємо повне право обирати яким нам бути, що слухати, яку віру чи безвіря "сповідувати", як одягатися і тп. (свійсно якщо це не суперечить головному закону Конституції). Ви такі звернення можете своїй пастві робити.
PS. ВП, так сойдьот? :)))
Відповісти
Фу противный ты здесь?
Брось ругать Собка позвони мне ;)
Відповісти
Ох вже ця "Свобода" :))) Та нехай прошустрять свої ряди та порахують, скільки там не те що геїв, а звичайнісіньких п...сів! А потім нехай замисляться, чи варто їм проти своїх "побратимів" звернення приймати :)))
Відповісти
Молодці, привіт з Канади. Треба знищити перші прояви подібної поведінки. Наука давно вже довела що педерастами стають, не народжуються. В США уже діють клініки, де їх лікують. Не скажу що я люблю українських політиків, але в даному випадку все правильно. До речі, у Вас всі чомусь думають що на заході всі підтримують подібні збочення. Ні, ми теж всі проти, просто держава такі речі нав'язує. Наведу прекрасний приклад: у Каліфорнії у 2008 проводили великий референдум з цього приводу - хочете легалізувати одностатеві "шлюби" чи ні. Наскільки я знаю, переважна більшість проголосувала ПРОТИ, тобто ПЕРЕВАЖНА БІЛЬШІСТЬ НАСЕЛЕННЯ В НАЙБІЛЬШ ЛІБЕРАЛЬНОМУ АМЕРИКАНСЬКОМУ шТАТІ ПРОГОЛОСУВАЛа ПРОТИ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ОДНОСТАТЕВИХ ШЮБІВ. Потім, влада США просто "скасувала" результати референдуму (хоча влада США сама фінансувала й організувала референдум) заявляючи що це "порушує права педерастів". Отака у нас демократія.
Відповісти
ага, ну тоді збоченням можна рахувати дрочку в юності, оральний та анальний секс. А як же фетиши, свінгери, груповушники??? Ваші стереотипи давно вже віджили своє.
А на рахунок "наука вже довела" - пруф будь-ласка, а то так це просто пусті слова.
Відповісти
""наука вже довела" - пруф будь-ласка, а то так це просто пусті слова."

Звичайно! =))

Американський Професор біології, доктор наук: гомосексуалістами не народжуються

Дуглас Аббот, професор біологічних наук Небраського Університету у США називає теорії про те, що можна народжуватися гомосексуалістом «явно заангажованими».

«Насправді, все дуже, дуже просто. Якби гомосексуалізм був чимось природнім, тобто якщо люди народжувалися гомосексуалістами через генетичні причини, то якби теоретично лесбійка і гомосексуаліст одружувалися і мали дітей, в їх дітей були б вищі шанси стати гомосексуалістами. Але вже давно доведено, що це не так. Тобто, гомосексуалізм навіть впринципі не є чимось генетичним».

http://www.wnd.com/2009/05/97940/


...

"Нещодавня публікація Американської Асоціації Психологів підтверджує - нема «гомосексуального гену». Тобто, гомосексуалістами не народжуються.

В новій брошурі написано, що «… серед науковців, ніхто не знає точно, чому людина стає бісексуалом, гомосексуалістом, або лесбійкою. Хоча багато уваги приділяли спробам знайти можливі генетичні, або гормонні причини, не знайшлося нічого, який дозволяє казати, що генетичні фактори відіграють тут роль. Багато хто вважає що і природа, і виховання відіграють тут ролі».

http://www.wnd.com/2009/05/97940/


....

На заході вже діють клініки, де їх успішно лікують. Колишня кандидат в президенти США Мішель Бахман, голова штату Вермонт очолює одну з них. Ось "пруф", щоби то так це не були просто пусті слова)))

Бакман: Мій чоловік займається лікуванням гомосекусалітів (так зв. "терапією гомосексуаліст до натурала").

Відповісти
До речі, цікавий сайт: організація батьків і друзів колишніх гомосексуалістів http://pfox.org/default.html.

Ще кілька трохи "пруфу", щоби було зрозуміло, що це не "а то так це просто пусті слова" )).

http://www.youtube.com/watch?v=wr6T4ka7TxU&feature=player_embedded#!

Американський лікар: "гомосексуалісти люблять розказувати про те, що колишніх гомосексуалістів не буває. Розумію що це допомагає їх цілям. Але як лікар можу сказати одне - це повна брехня".
Відповісти