Лучани ризикують здоров’ям, проходячи повз «Буратіно»

Лучани ризикують здоров’ям, проходячи повз «Буратіно»
Через будівництво на вулиці Винниченка лучани повинні йти по вузенькому дерев’яному переходу, який винесли на проїжджу частину – притім, через нерозчищені кучугури снігу в самому проході люди виходять на автотрасу, ризикуючи потрапити під машини.

Обабіч новобудови на місці колишнього кафе «Буратіно» в огородженому проході, завдовжки близько 30 метрів, за гарної погоди можуть пройти пліч-о-пліч дві людини середньої тілобудови. Однак через сніг розминутися стає все важче. Коли ж сніг почав танути, то перехожі змушені «танцювати» між калюжами, кучугурами та один повз одного.

Аби сповістити владу про незручності ВолиньPost 20 лютого зателефонував близько дев’ятої ранку у службу оперативного реагування міської ради «15-80». Диспетчер, розпитавши детально про проблему, пообіцяла взятися за її вирішення.

Утім, наступного дня прохід не став чистішим. Снігу поменшало хіба що завдяки потеплінню.

Як відомо, згідно з правилами благоустрою міста Луцька, прибирання та благоустрій на території міста здійснюють житлово-комунальні підприємства. Вони повинні очищати території домоволодінь, внутріквартальних та дворових територій, а також проїжджої частини доріг, тротуарів і газонів на закріплених територіях.

Директор луцького ЖКП №3 Олександр Закревський повідомив 21 лютого, що про проблему зі снігом не чув, скарг до нього не надходило. Втім, пообіцяв її вирішити.

«Вони ведуть будівництво і за будівництвом повинні дивитися… ЖЕК - не «хлопчик на побігушках» у кожного будівельника. Повинні бути міри і правила гри. Після будівельників хто повинен прибирати? Слюсар на заводі пів п’ятої мусив біля свого станку прибрати, підмести біля нього і тільки тоді йти додому. Так само й на будівництві - кожен повинен після себе прибрати. А зараз виходить, що за всіма потрібен прибирати ЖЕК», - говорить Закревський.

Додзвонитися до підприємства-забудовника ТзОВ «ВТП Буратіно ЛТД» за телефонами, що вказані на інформаційних стендах біля будівництва, не вдалося.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І скажитє пажалуста - цей перехід там вже пів року, чого б всі так колективно різко побачили проблему ЗАРАЗ, а не коли закладали фундамент, наприклад??
Відповісти
Коли закладали фундамент - снігу не було. А тепер він мало того що випав, так недавно ще й підтанув і замерз. вийшла суцільна брила.

Це я зрозумів з тексту, бо жодного разу не ходив тим місцем. раджу і вам уважно читати. А не шукати те, чого немає.
Відповісти
а я якраз частотам хожу, і незручності там з"явилися направду набагато раніше... чому про це зараз пишуть??? мені схоже на те, що то лише маленька медіа-атака в актуальній війні з Буратіном)))
Відповісти
це не така атака :)
коли літо і на вулиці сухо, то там ходити можна, а коли снігу купа і пройти не можливо, то це вже в ні в які ворота не лізе.
ну дратує просто!
Відповісти
Я просто натякаю, що в ситуції, яка склалася, писати відвертий негатив або позитив про Буратіно - давати привід думати, що взяли чиюсь сторону. А по Винниченка ходити взагалі неможливо, особливо тим відрізком - ні зимою, ні влітку, принаймні, на підборах.
Відповісти
а что это за слово такое "притiм"?))))))))))))
Відповісти
Є рішучим противником надуманих проблем які затримують будівництво,
АЛЕ: рівень контролю наглядових органів в Москві чи Києві над об`єктами будівництва є таким, що навіть зовнішній вигляд тимчасового паркану-огродження треба погоджувати з архітектурами міста,

Окреме питання про прибирання прилягаючої міської території - ВОНА ПОВИННА РЕГУЛЯРНО МИТИСЯ підрядником.

Якщо цього не робиться в Луцьку, то це не означає що наглядові органи про ці вимоги не знають.
Це означає, що вони НЕ ЧІПАЮТЬ КОГО ТРЕБА.
Відповісти